Misiu, pedały 242 zł, bez żadnych zniżek, pierwszy raz w życiu tam byłem. Podstopnica 62zł Margo Tychy, czyli razem 304zł, wszystko załatwiane przez tel., odbiór po drodze z pracy i na zakupy
freekon, nie kazde ASO tak chetnie przyjmuje zamowienia telefoniczne od osob, ktorych w systemie nie ma ... ( bez zaliczki! )
We Wroclawiu mialbys z taka operacja spory problem i to nie tylko w Skodzie, podobnie sytuacja miala w Seacie jak zamawialem gumy z Cupry ( de facto kosztuje ponizej 100 zl za kpl ) - musialem byc osobiscie i zaliczkowac, a takze w Audi, gdzie kupowalem tansze niz w Skodzie tuleje - analogicznie tez musialem przyjechac i zaliczkowac - bo nie ma "Pana w systemie". To samo w VW jak kupowalem zestaw naprawczy wycieraczek. Srednio wierze w opowiesc, ze tak o zalatwili Ci pedaly, no ale niech bedzie ... Ja sie klocic nie zamierzam, cena jest jaka jest i Ci co cenia swoj czas i nie moga zalatwic tego po drodze, to skorzystaja z mojej oferty
Jesli uwazasz, ze mozesz zamrozic swoja gotowke i sprzedawac taniej kupujac w ASO - no ja sie nie obraze :lol:
P.S: Te dwa salony dzieli 40 km ... + dojazd do domu itd. Nie kazdy mieszka jak Ty po drodze, ale to juz szczegol.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
No to ja coś w temacie napiszę a więc.... też jestem szczęśliwym posiadaczem xenonów marki hid :szeroki_usmiech i to już od trzech lat wczoraj miałem kolejny przegląd i panowie na stacji sprawdzali światełka nawet nie domyślając się że nie jest to ori xenon .
No to ja coś w temacie napiszę a więc.... też jestem szczęśliwym posiadaczem xenonów marki hid i to już od trzech lat wczoraj miałem kolejny przegląd i panowie na stacji sprawdzali światełka nawet nie domyślając się że nie jest to ori xenon .
Ja byłem w piątek na przeglądzie i pytał się gdzie mam samo poziomowanie po czym kazał mi przyjechać jak założę normalne żarówki. Jak założyłem normalne żarówki bez problemu podbił dowód po czym powiedział że świateł nie będzie mi ustawiał bo i tak wie że zaraz po wyjeździe zmienię żarówki
Czytam i czytam i doczytać się nie mogę , gdzie jest zapisane że Misiek ma być zawsze najtańszy , obiecywał to komuś ?
pasi - biorę
nie pasi - spadówa
po co komentarze typu ; a bo ja widziałem , a bo ja kupiłem , niczemu a ni nikomu to nie służy
No dobra wystarczy .
Nara
DAREKGDA, spokojnie, moja renoma obroni sie sama , nie potrzebuje adwokatow, ale mimo wszystko dziekuje Jest dokladnie jak napisales
Ja dzisiaj specjalnie bylem u znajomego polucjanta. Przedstawilem mu moje "sokole" oczy, a w zasadzie sokole oczy mojej octavianki i powiedzial, ze ten kto sie przyczepi ten buc i traba i ze mam go wyslac do niego na komisariat Fuknal tylko, zebym sie tym nie chwalil na forum, ale co tam :diabelski_usmiech
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
kamil92x, tak ale o ile się nie mylę ty nie masz soczewek tylko zwykłe reflektory refleksyjne .
Jeśli się mylę to mnie popraw
No nie mam soczewek masz racje ale diagnosta tylko pytał o samo poziomowanie. O ile się nie mylę to mercedesy e klasy tzw. okularniki też miały xenon bez soczewki wiec oni raczej nie patrzą na reflektor(soczewka czy odbłyśnik) ale na brak wyposażenia obowiązkowego które musi mieć instalacja xenonowa (samo poziomowanie oraz spryskiwacze )
O ile się nie mylę to mercedesy e klasy tzw. okularniki też miały xenon bez soczewki
No właśnie nie miały, kiedyś to jedynie Volvo w starszych V70 o ile się nie mylę miały, teraz to chyba jedynie Honda Civic FN2 czyt. Type-R ma HIDy z homologacją.
Komentarz