Gdybyśmy wszyscy posiadali takie światła nie byłoby tej całej rozmowy
jest zdecydowana mniejszość i widać to nie tylko na ulicy ale i tu na forum :cry:

i dalej jedzie na halogenach, ja mu się daję wyprzedzić bo mam serdecznie dosyć takiego gościa za sobą. Kiedy mnie wyprzedza i jedzie przede mną włączam swoje halogeny aby gości poczuł na własne skórze jak to przyjemnie jak ktoś ci wali bez potrzeby i tylko dla szpanu (bo jak to nazwać) po oczach :!: Gościu zrozumiał o co biega bo momentalnie wł. swoje tylne :!: I co :?: Ty mówisz że to ja jestem zgryźliwym :?: Już pisałem o mentalności Kalego :!: Chyba faktycznie dzielą nas pokolenia skoro tu się w tak oczywistej kwestii nie rozumiemy więc chyba nie ma sensu taka dyskusja :cry: Domaganie się swoich praw jest jak widać w Polsce debilizmem. Kupowanie za ponad 3000 zł (w przypadku Octavii) ori ksenonów z auto poziomowaniem jest także debilizmem bo po co przepłacać skoro można za kilka stówek mieć prawie to samo (PRAWIE :!: :!: :!: )

i dalej jedzie na halogenach, ja mu się daję wyprzedzić bo mam serdecznie dosyć takiego gościa za sobą.
Doczytaj co napisalem nt HID i XENON, to moze zrezygnujesz z tej urban legend

i dalej jedzie na halogenach, ja mu się daję wyprzedzić bo mam serdecznie dosyć takiego gościa za sobą. Kiedy mnie wyprzedza i jedzie przede mną włączam swoje halogeny aby gości poczuł na własne skórze jak to przyjemnie jak ktoś ci wali bez potrzeby i tylko dla szpanu (bo jak to nazwać) po oczach :!: Gościu zrozumiał o co biega bo momentalnie wł. swoje tylne :!: I co :?:
że zaraz ktoś powie że jestem donosiciel) bym nie zwracał uwagi jak ktoś parkuje na miejscach dla niepełnosprawnych lub tarasuje innym wyjazd z miejsc parkingowych (dzwonie na SM) a najbardziej mnie wnerwia jak się gość tłumaczy bo on tylko na chwilkę :evil: Może dlatego że panuje ogólna znieczulica i tumiwisizm w stosunku do działań innych kierowców to mamy na polskich drogach to co mamy :!: Kto większy i silniejszy jest panem drogi i wszystkie chwyty dozwolone.
że zaraz ktoś powie że jestem donosiciel) bym nie zwracał uwagi jak ktoś parkuje na miejscach dla niepełnosprawnych lub tarasuje innym wyjazd z miejsc parkingowych (dzwonie na SM) a najbardziej mnie wnerwia jak się gość tłumaczy bo on tylko na chwilkę :evil: Może dlatego że panuje ogólna znieczulica i tumiwisizm w stosunku do działań innych kierowców to mamy na polskich drogach to co mamy :!: Kto większy i silniejszy jest panem drogi i wszystkie chwyty dozwolone.

Komentarz