Misiu, pedały 242 zł, bez żadnych zniżek, pierwszy raz w życiu tam byłem. Podstopnica 62zł Margo Tychy, czyli razem 304zł, wszystko załatwiane przez tel., odbiór po drodze z pracy i na zakupy
Koniec z ksenonanmi wklejanymi
Zwiń
X
-
freekon, nie kazde ASO tak chetnie przyjmuje zamowienia telefoniczne od osob, ktorych w systemie nie ma ... ( bez zaliczki! )
We Wroclawiu mialbys z taka operacja spory problem i to nie tylko w Skodzie, podobnie sytuacja miala w Seacie jak zamawialem gumy z Cupry ( de facto kosztuje ponizej 100 zl za kpl ) - musialem byc osobiscie i zaliczkowac, a takze w Audi, gdzie kupowalem tansze niz w Skodzie tuleje - analogicznie tez musialem przyjechac i zaliczkowac - bo nie ma "Pana w systemie". To samo w VW jak kupowalem zestaw naprawczy wycieraczek. Srednio wierze w opowiesc, ze tak o zalatwili Ci pedaly, no ale niech bedzie ... Ja sie klocic nie zamierzam, cena jest jaka jest i Ci co cenia swoj czas i nie moga zalatwic tego po drodze, to skorzystaja z mojej oferty
Jesli uwazasz, ze mozesz zamrozic swoja gotowke i sprzedawac taniej kupujac w ASO - no ja sie nie obraze :lol:
P.S: Te dwa salony dzieli 40 km ... + dojazd do domu itd. Nie kazdy mieszka jak Ty po drodze, ale to juz szczegol.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
łojezuuu a wy co tak się tu rozpisaliście
No to ja coś w temacie napiszę a więc.... też jestem szczęśliwym posiadaczem xenonów marki hid :szeroki_usmiech i to już od trzech lat wczoraj miałem kolejny przegląd i panowie na stacji sprawdzali światełka nawet nie domyślając się że nie jest to ori xenon .
Więc myślę że odpowiedz nasuwa się sama 8)Daniel
Komentarz
-
-
No to ja coś w temacie napiszę a więc.... też jestem szczęśliwym posiadaczem xenonów marki hid i to już od trzech lat wczoraj miałem kolejny przegląd i panowie na stacji sprawdzali światełka nawet nie domyślając się że nie jest to ori xenon .
Komentarz
-
-
DAREKGDA, spokojnie, moja renoma obroni sie sama , nie potrzebuje adwokatow, ale mimo wszystko dziekuje Jest dokladnie jak napisales
Ja dzisiaj specjalnie bylem u znajomego polucjanta. Przedstawilem mu moje "sokole" oczy, a w zasadzie sokole oczy mojej octavianki i powiedzial, ze ten kto sie przyczepi ten buc i traba i ze mam go wyslac do niego na komisariat Fuknal tylko, zebym sie tym nie chwalil na forum, ale co tam :diabelski_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lilokamil92x, tak ale o ile się nie mylę ty nie masz soczewek tylko zwykłe reflektory refleksyjne .
Jeśli się mylę to mnie popraw
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloZgadza się faktycznie to były chyba jedne z pierwszych ori xenów w mercu :PByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz