Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
tutaj jest cały ze strony Skody: https://az749841.vo.msecnd.net/sites...bc347e959f.pdf
-
-
Jest już nowy cennik.
Zostaw komentarz:
-
-
Lekki OT....ale zacnie się nie mniej w sumie temat dotyczy SIII...https://www.youtube.com/watch?v=0ca7pVNepiQ
Zostaw komentarz:
-
-
Ciekawe, trzy strefy w klimie za dopłatą w L&K, Columbus za dopłatą
Zostaw komentarz:
-
-
Dla mnie fajne światła powitalne z tylu , dynamiczne kierunki też ale ten napis skoda i listwa chromowana tak średnio.
przód taki bardziej agresywny wydaje mi sie . Fajny grill bardziej pionowy jak w scali oraz przeciwmgłowe . Reflektory wygląd troszkę na minus ale matrix nadrabiawięc dla mnie zmiany na plus
Zostaw komentarz:
-
-
Czerwień też cacySkoda kommt mit einem Facelift zum Superb. Erstmals gibt es an der Front Matrix-LED-Scheinwerfer und neue Assistenzsysteme. Der stärkste Benziner hat mit ein...
Zostaw komentarz:
-
-
Fajnie się prezentuje w tym brązieFollowing what was likely Skoda’s longest teaser campaign ever, the 2020 Superb facelift is finally here to once again target those looking for a more afford...
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Pokazali .... jak dla mnie na razie (trzeba zobaczyć na żywo) kolejny przykład że FL są często poprawianiem na siłę i ten przykład dla mnie to jak spier...c dobrze wyglądające auto. Niestety ...
Mówiąc innymi słowy Superb po FL stracił coś z wyglądu ale czy zyskał ... ?
Ostatnio edytowany przez voltar; 7313.
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Nie wiemy jeszcze jaki Superb będzie. Miejmy nadzieję że nie strzelą sobie w kolano ... a wypowiedź pismaka jest taka ogólną opinią że Superb jest mniej efektowny ale jak a razie nie było to prawdą ...
Zostaw komentarz:
-
-
Passat faktycznie po FL jest dość ciekawy, Superb niestety nie.
Zostaw komentarz:
-
-
W ocenie tego pismaka Superb mniej efektowny / uroczy niż Passat ... a opinie są przeciwe .. .ale jeśli taki przód i tył będzie to Superb po FL straci pazur
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSI Zobacz wpis
to jest wersja na chinski rynek
Zostaw komentarz:
-
-
-
Mają być, u góry to ponoć wersja na Chiny, choć myślę, że w tańszych wersjach będą zwykłe LEDy jak w Octavii, a matrixy tylko za dopłatą w L&K.
Zostaw komentarz:
-
-
......
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: