Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
dziś widziałem sportline czarnego na parkingu, ładnie to wygląda. z daleka, było ciemno, myślałem, że to jakaś rska 230, ale za duża mi się wydawała, to podszedłem i okazał się SIII sportline
-
-
Zamieszczone przez blackrs3, 4 ? jakoś tak
Zostaw komentarz:
-
-
Zdrożał od tygodnia ja w firmie zamówiłem ponad tydz temu w pt to w poniedziałek dealer powiedział, że dobrze ze w piątek wbił w system bo ceny do góry poszły.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pshemeqMam informacje z pewnego źródła, że Superb ma od nowego roku zdrożeć o 3.500 PLN...
Zostaw komentarz:
-
-
Mam informacje z pewnego źródła, że Superb ma od nowego roku zdrożeć o 3.500 PLN...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marbabMoze ktos z forum zakupi ten Rarytas Ossolinskiego
Zostaw komentarz:
-
-
powiem tak, na wystawę to może się nadał ale to wszystko. Jakbym miał na co dzień tam siedzieć to bym nie dał radyposzłyby na to jakieś pokrowce z tesco :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
tak to auto było, zdjęcia z wystawy gdzieś w wątku. cena przegięcie za te parę haftów kaszubskich :P
Zostaw komentarz:
-
-
Chyba do muzeum z tymi koronkami. Już nie mógł tego zrobić normalnie, tylko musiał naburaczyć.
Zostaw komentarz:
-
-
Przeciez to nic nowego, to auto juz dawno bylo prezentowane, a teraz sprzedaja wlasnie z dopiskami o projektancie, a o Carlexie pomineli.
Zostaw komentarz:
-
-
marbab, IMO środek dupy nie urywa. Po odebraniu nówki można wykonać indywidualny projekt u dobrego tapicera za znacznie mniejszą kasę. Za takie pieniądze miałbyś jeszcze ekstra wygłuszenie i lepsze audio.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piramidaEeee, wolę smar w aerozolu, jak by ta taśma wyglądała na skoblu? Trochę słabo
ile razy w roku to siedzenie kładziesz żeby to zobaczyć..
a smarem wiesz jak łatwo można się upaćkać..
a jak dasz taśmę w kolor nadwozia to prawie każdy pomyśli że tak ma być..
:wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ryjeksPrzykro mi, nie wyszło
Zostaw komentarz:
-
-
Tak sobie gdybam - skoro Kodiaq ma podwójne lampy, OIII po lifcie dostanie podwójne lampy, to czy nie spsują SIIIFL podwójnymi lampami :szeroki_usmiech ?
Zostaw komentarz:
-
-
leszekmw, Taśmą? Eeee, wolę smar w aerozolu, jak by ta taśma wyglądała na skoblu? Trochę słabo :lol:
Chyba ze samar długoterminowo nie zadziała to chyba przeproszę się z taśmą 8)
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez EnriquezPrzecież łacha se ciągniemy z Ciebie :lol:" była podsumowaniem Twojej nic nie wnoszącej odpowiedzi, i odpowiedzi kol. Wojti2, w której istotną informacją była ta o hałasie, bo reszta to oczywistość.
Skoro nie było ochoty na dyskusję rzeczową, to ostatni mój wpis był kontynuacją Waszego "mam to w doopie, dyskusji nie będzie".
By ciągnąć łacha trzeba mieć trochę więcej pod kopułą.
Przykro mi, nie wyszło :lol:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piramidaDzięki, będę walczyć, ostatnio nałożyłem smar miedziany na zatrzaski tylnej kanapy i cisza jak nigdy
ale pojechałeś .. :lol:
wystarczy skobel parę raz taśma okręcić..
chyba ze tam jakieś inne bezskoblowe rozwiązanie..
martwią mnie te wypowiedzi ze s3 jest taki głośny..
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: