Nowa Skoda Superb III

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• sew1981
    odpowiedział(a)
    dziś widziałem sportline czarnego na parkingu, ładnie to wygląda. z daleka, było ciemno, myślałem, że to jakaś rska 230, ale za duża mi się wydawała, to podszedłem i okazał się SIII sportline

Zostaw komentarz:

• perfex
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez blackrs
    3, 4 ? jakoś tak
    Jeżeli się to ładnie sprzedaje to czemu nie podnieść cen? Popyt - podaż. Każdy chce zarobić MAX. Jak sprzedaż będzie klękać to się zrobi promocje, ale jak społeczeństwo pragnie dobrze płacić za ten towar to trzeba być idiotą by mu tego zakazać :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• blackrs
    odpowiedział(a)
    3, 4 ? jakoś tak

Zostaw komentarz:

• Hubee
    odpowiedział(a)
    To kolejna podwyżka, prawda?

Zostaw komentarz:

• siemi1
    odpowiedział(a)
    Zdrożał od tygodnia ja w firmie zamówiłem ponad tydz temu w pt to w poniedziałek dealer powiedział, że dobrze ze w piątek wbił w system bo ceny do góry poszły.

Zostaw komentarz:

• piramida
    odpowiedział(a)
    nic nowego :wink:

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez pshemeq
    Mam informacje z pewnego źródła, że Superb ma od nowego roku zdrożeć o 3.500 PLN...
    Tak, na forum Superba juz od jakiegos czasu o tym trabia...

Zostaw komentarz:

• pshemeq
    odpowiedział(a)
    Mam informacje z pewnego źródła, że Superb ma od nowego roku zdrożeć o 3.500 PLN...

Zostaw komentarz:

• dozm
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marbab
    Moze ktos z forum zakupi ten Rarytas Ossolinskiego
    Jeśli ktoś nie widział to polecam recenzję: https://youtu.be/Z21AnlJpdbE?t=3m59s

Zostaw komentarz:

• noize
    odpowiedział(a)
    powiem tak, na wystawę to może się nadał ale to wszystko. Jakbym miał na co dzień tam siedzieć to bym nie dał rady poszłyby na to jakieś pokrowce z tesco :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• sew1981
    odpowiedział(a)
    tak to auto było, zdjęcia z wystawy gdzieś w wątku. cena przegięcie za te parę haftów kaszubskich :P

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Chyba do muzeum z tymi koronkami. Już nie mógł tego zrobić normalnie, tylko musiał naburaczyć.

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    Przeciez to nic nowego, to auto juz dawno bylo prezentowane, a teraz sprzedaja wlasnie z dopiskami o projektancie, a o Carlexie pomineli.

Zostaw komentarz:

• feels3
    odpowiedział(a)
    Projekt chyba powstał tutaj, ale chyba tylko zajęli się wykonaniem bo sam pomysł jak na ich możliwości to słabiutki...

Carlex specializes in 1-of-7 & 1-of-1 G-Class conversions, including the exclusive Carlex Vintage, blending luxury, craftsmanship, and timeless style.

Zostaw komentarz:

• mirek_p11
    odpowiedział(a)
    marbab, IMO środek dupy nie urywa. Po odebraniu nówki można wykonać indywidualny projekt u dobrego tapicera za znacznie mniejszą kasę. Za takie pieniądze miałbyś jeszcze ekstra wygłuszenie i lepsze audio.

Zostaw komentarz:

• marbab
    odpowiedział(a)
    Moze ktos z forum zakupi ten Rarytas Ossolinskiego

Zostaw komentarz:

• leszekmw
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piramida
    Eeee, wolę smar w aerozolu, jak by ta taśma wyglądała na skoblu? Trochę słabo
    no przecież tego nie widać.. :roll:
    ile razy w roku to siedzenie kładziesz żeby to zobaczyć..
    a smarem wiesz jak łatwo można się upaćkać..
    a jak dasz taśmę w kolor nadwozia to prawie każdy pomyśli że tak ma być..
    :wink:

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ryjeks
    Przykro mi, nie wyszło
    Co poradzisz.

Zostaw komentarz:

• Matfiejkos
    odpowiedział(a)
    Tak sobie gdybam - skoro Kodiaq ma podwójne lampy, OIII po lifcie dostanie podwójne lampy, to czy nie spsują SIIIFL podwójnymi lampami :szeroki_usmiech ?

Zostaw komentarz:

• piramida
    odpowiedział(a)
    leszekmw, Taśmą? Eeee, wolę smar w aerozolu, jak by ta taśma wyglądała na skoblu? Trochę słabo :lol:

Chyba ze samar długoterminowo nie zadziała to chyba przeproszę się z taśmą 8)

Zostaw komentarz:

• ryjeks
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Enriquez
    Przecież łacha se ciągniemy z Ciebie :lol:
    Twoja zajebistość nie pomogła Ci ogarnąć, że moja odpowiedź; "Czyli istotnych różnic brak " była podsumowaniem Twojej nic nie wnoszącej odpowiedzi, i odpowiedzi kol. Wojti2, w której istotną informacją była ta o hałasie, bo reszta to oczywistość.
    Skoro nie było ochoty na dyskusję rzeczową, to ostatni mój wpis był kontynuacją Waszego "mam to w doopie, dyskusji nie będzie".

By ciągnąć łacha trzeba mieć trochę więcej pod kopułą.
    Przykro mi, nie wyszło :lol:

Zostaw komentarz:

• leszekmw
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piramida
    Dzięki, będę walczyć, ostatnio nałożyłem smar miedziany na zatrzaski tylnej kanapy i cisza jak nigdy
    smar ???
    ale pojechałeś .. :lol:
    wystarczy skobel parę raz taśma okręcić..
    chyba ze tam jakieś inne bezskoblowe rozwiązanie..

martwią mnie te wypowiedzi ze s3 jest taki głośny..

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Przecież łacha se ciągniemy z Ciebie :lol:

Zostaw komentarz:

• ryjeks
    odpowiedział(a)
    I wszystko na ten temat :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Heh, w sumie to jest to samo