chciałbym odebrać przed wakacjami 2017, to już zamawiać? :shock:
L&K powyżej 150 k pln
a ja chcę coś bliżej 100,
DSG musi być bo nie mam siły sprzęgła wciskać (kolano szwankuje)
to może Style bez DCC? podobaja mi się te wszystkie gadżety elektroniczne
jak czytam instrukcje to jestem w szoku
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
i full czasu na czekanie na auto.., podejrzewam że pod koniec roku.. :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
skipper.u, l&k, w cenie masz DCC, skórę, columbusa, felgi 18 i wiele innych dodatków których nie maja nizsze pakiety.
Tańsze pakiety opłaca sie nie biorąc za duzo dodatków, inaczej to tylko l&k, trzeba po prostu dołozyć te 10-15kzł i masz full
Zostaw komentarz:
-
-
A moze olac DSG7 i zamiast Style brac Ambition bez DCC (skoro jest rozwazane) 2.0TSI DSG.
Zostaw komentarz:
-
-
biorąc style +dcc + coś ejszcze to się słabo opłaca bo wychodzi prawie l&k. to lepiej troche dołożyć i wziąć juz l&k.
niby 1 amortyzator do dcc to ok 1500 zł
Zostaw komentarz:
-
-
Active: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/80990170
Ambition: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/80990603
Style: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/80986396
dobre te konfiguracje? co ewentualnie zmienić i który wybrać?
im taniej tym lepiej
nie wiem czy brać DCC i aktywny tempomat - razem 5 400 zł
Zostaw komentarz:
-
-
marlej108, to chyba jakiś zjazd firmowy czy co? bo auta identyczne, już zarejestrowane. wszyscy pochlali na integracyjnym, a im koła zawinęli z aut.....
bez przesady auta nie ucierpią , stoją na cegłach, a nawet jakby coś było uszkodzone, to nie jakaś masakra przecież. jak coś uszkodzone, do delikatnie zapewne.
Ale chamstwo totalne takie kradzieże... :roll: bardziej chyba lepiej uważać na kradzione koła z nich... :P ale jak się kapnąć...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marlej108jakby ktos mogl kupic tanio srebrne kombi... to niech uwaza - moze to bedzie ktores z tych, ktorym zlodzieje ukradli w Czechach kola...
Zostaw komentarz:
-
-
jakby ktos mogl kupic tanio srebrne kombi... to niech uwaza - moze to bedzie ktores z tych, ktorym zlodzieje ukradli w Czechach kola...
Zostaw komentarz:
-
-
taka sama jak do outdoora, czyli 12-15 tysi do Style.
Już taniej wyjdzie kupić L&K i doposażyć w felgi, lusterka, dach i zlecić obszycie prawdziwą skórą a nie plastikową.
Zostaw komentarz:
-
-
ciekawe jaka bedzie dopłata do tego pakietuZałączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
za chwilę będzie tego pełno - sprzedawca mi mówił, że samych L&K czeka na produkcję ponad 700 sztuk, a gdzie tańsze wersje?
Zostaw komentarz:
-
-
w wawie sporo tego, za to widziałem na jerozolimskich nowego thalismana. robi robote
Zostaw komentarz:
-
-
W 3miescie prawie nie widac nowych S3.
Przynajmniej na razie.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez algiDzisiaj byłem na spacerze wzdłuż Płaskowickiej w Warszawie i powiem Wam że tych S3 juz się tyle wysypało że naliczyłem 47 sztuk (czterdzieści siedem), łacznie z manewrującą wersją Laurin & Klement przed Biedronką
Będzie mega popularne auto - jeszcze Octavię III przeskoczy ;-)Ja jeżdżę w sumie sporo po mieście i dziennie zwykle widuję pewnie z ~15 S3. Chociaż fakt faktem, auto na tyle spowszedniało, że może człowiek najzwyczajniej nie zwraca już uwagi..
A swoją drogą, ul. Płaskowickiej to moje rejony
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piramidaw Krakowie nie wiele tego jeździ, przynajmniej na razie
co do kolorów to jeszce raz potwierdzam że szary b. jest brzydki jak noc. robi się niebieskawy jakiś taki.. :roll:
widziałem lava w kombi , lekko brudny..też nie bardzo..
Zostaw komentarz:
-
-
AdamB, to chyba za mało po mieście jeżdżę :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: