jest ciszej niż w O3 ale nie jest to lexus szczególnie jak sie nasłuchuje odgłowy dochodzace z tylniego zawieszenia jadąc po nie równej nawierzchni :lol:
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
-
-
To wyciszanie uszczelek polega na wciągnięciu do jej środka sznura z pianki, czy na czymś innym?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez feels3Zamieszczone przez blackpwA jest ktoś na forum, kto podjął się wyciszenia O3 na własną rękę?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez blackpwA jest ktoś na forum, kto podjął się wyciszenia O3 na własną rękę?
Zostaw komentarz:
-
-
A w L&K czarna. Może to i dobrze, bo nie ma na niej logo L&K :roll:
Zostaw komentarz:
-
-
Ciekawostka - w konfiguratorze Skody przy S3 w wersji style zniknela bezowa tapicerka...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez lukasiastypiramida, SIII jest słabo wyciszony ?
Zostaw komentarz:
-
-
ktos wklejal tak oklejona o3 z fb, musiałbym posłuchać efektu, zeby sie przekonac
Zostaw komentarz:
-
-
anomal, ja bym chętnie całego wytłumił, koszt około 7kzł plus 60-70kg więcej masy :lol:
Zostaw komentarz:
-
-
piramida, ja robilem bo muza duzo lepiej gra, szumienie mnie wali : )
Zostaw komentarz:
-
-
Jak dostanę taki request od kobity to zrobię jej wyciszenie. 50% szans.
Zostaw komentarz:
-
-
Aby efekt wyciszenia był zadowalający to pasuje wyciszyć kompleksowo całą furę inaczej to półśrodki.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez EnriquezRs to pod tym względem nieporozumienie.
A jest ktoś na forum, kto podjął się wyciszenia O3 na własną rękę?
Wiem, że nie wszystko da się zrobić, bo np. konstrukcji słupków i lusterek świszczących nie zmienimy, ale może dałoby coś wyciszenie drzwi i uszczelek w drzwiach?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez leszekmwprzed chwilą pierwszy raz siedziałem w O3 cr150KM , na postoju silnik bardzo fajnie wyciszony . ale właściciel narzekał że przy większych prędkościach szumi , jak jest wiatr to jeszcze bardziej . będę nią jeździł za parę dni , zobaczę..
O3 przy wietrznej pogodzie to tragedia powyżej 100km/h.
Zastanawia mnie tylko czy np. O3 w wersjach RS / Scout różni sie pod tym względem.
Zostaw komentarz:
-
-
przed chwilą pierwszy raz siedziałem w O3 cr150KM , na postoju silnik bardzo fajnie wyciszony . ale właściciel narzekał że przy większych prędkościach szumi , jak jest wiatr to jeszcze bardziej . będę nią jeździł za parę dni , zobaczę..
Zostaw komentarz:
-
-
NIE DRWIĆ!
To nie byłī dopalacze, to był Krupnik :P
A w/w szydzony egzemplarz był biały, S3, Style z Alcantarą 8)
Zostaw komentarz:
-
-
W sumie Passat dostał 2,0 280 kuni, którego na początku sprzedaży nie było to mogli by Superba zapodac z BiTdi.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez leszekmwtylko w sumie nie wiadomo jakim on superbem jeździł... :lol:
Oczywiście zartuje
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marlej108Powinni faktycznie zakaz zupełnie tych dopalaczy... Bo potem wszędzie biTURBO i biTURBO... :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
tylko w sumie nie wiadomo jakim on superbem jeździł... :lol:
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: