Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
jak tak porównuje zdjęcie w kamuflażu z tym rysunkiem to widać że będzie miał szersze szyby i nie będzie przetłoczenia na dole drzwi . a szkoda.. , bo to cały urok tego z rysunku..
no , chyba ze go tak dobrze zakamuflowali.. :wink:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Oglądam sobie te wszystkie fotki i filmiki, i mi tak troszkę nie pasuje przód tego czerwonego z AŚ. Jest on nisko osadzony i powoduje , że auto wygląda fajnie, coś jak sportowe coupe. Ale przyglądając się przodowi z plakatu z fotki marleja ze str 7 mam wrażenie, że ta wizualizacja z AŚ jest przekombinowana. Ten przód ze zdjęcia z zacieniona resztą IMO ma troszkę inaczej przód - linie maski , grila na przodzie będą biegły kilka cm wyżej co finalnie nie da tak ładnego efektu jak na tym czerwonym. Ten zamaskowany ma fajnie linie ale nie jest tak fajny dla mnie zwłaszcza na zejściu maski z przodu (ale to moje wrażenie) jak ten czerwony. O ile linie boczne i przetłoczenia oraz tył mi dość pasuje (na tyle na ile można się dopatrzeć) to przód nie będzie aż tak ekscytujący. Kształt będzie myślę podobny ale nie będzie tak "nisko" osadzony co troszkę zepsuje ten zapowiadający się rewelacyjny wygląd. A środek to OIII bis. Ale jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabElegancko Tylko zeby srodka nie spiepszyli :|
Na filmie widać, że będzie "skromnie" optycznie raczej wewnątrz. Ciekawe tylko jakie w macankach to wszystko wewnątrz zrobi wrażenie. Jakby tak było jak na tych ostatnich fotach to coś czuje , że część forumowiczów będzie przełykać i pojawi się kilka forumowych octavek na aukcjach
Komentarz
-
-
Bryła i proporcje ma ok., środek bardzo zalatuje OIII, widzę, że nawiewy w słupkach już zniknęły :evil: no i zobaczcie na tego redaktorka w czerwonej polarce siedzacego z tyłu jakieś to siedzisko bardzo krótkie, nie podpierajace ud, wydaje mi się, że jest jakby mniej miejsca niż w SII, a szkoda bo to była wizytówka superba. Twindoor też wyleciał, szkoda.Dobrze, że chociaż będzie można wziąć elektryczne otwieranie tylnej klapy, nie wyobrażam sobie brudzenia reki otwieraniem bagażnika w tej klasie wozu :wink: Podoba mi się, że nadal jest to liftback, lubię ten rodzaj nadwozia
Zapowiada się niezły wózek ,żeby tylko nie było jak w przypadku OIII, miało być zaj...cie, a wyszło jak zwykle... :twisted: oszczędnie :P w porównaniu z poprzednim modelem.Było szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasiastymiało być zaj...cie, a wyszło jak zwykle... :twisted: oszczędnie :P
Komentarz
-
-
Bardzo Ładnie wygląda, ale nie wieżę że taki wejdzie do produkcji.
Przecież nie może konkurować z Paskiem czy AUDI.
Myślę, że go obrzydzą jak SII, np poprzez nieproporcjonalnie wydłużenie któregoś z wymiarów.
W SII wydłużono rozstaw osi, a tak naprawdę jest krótszy od Opla Insignia. NIe porównuję ilości miejsca w środku, tylko same suche wymiary
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gadula007W SII wydłużono rozstaw osi, a tak naprawdę jest krótszy od Opla Insignia. NIe porównuję ilości miejsca w środku, tylko same suche wymiary
tylko nie wiem, czy to jej zaleta, skoro w środku jest sporo ciaśniejsza a klapa bagażnika kombi ma 20cm grubości
w marcu wymieniam insignię na nową i się waham, czy brać kombi, bo razem z superbem robi mi się w garażu słabo z miejscemPozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz