Same marudy :P
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lockinNie rozumiem tylko jednego - co oni znowu wymyślili z tylnymi lampami ???
Na wizualizacjach wygladaly rewelacyjnie jak w Audi A6, a tu ewidentnie zalatuje kształtem lamp z S2FL czyli z du*y
Naprawdę lubicie tak narzekać??
Do narzekających na małą ilość miejsca w S III, na podstawie zdjęcia z panem na tylnej kanapie - oczywiście nikt z was nie zauważył, że ten człowiek ma ok. 2 m wzrostu. Widać to po długości jego nóg oraz położeniu kolan, ale lepiej ponarzekać, niż uważnie się przyjrzeć. Nikt jeszcze nie widział S III bez maskowania, a już same narzekania. To samo było z O III, a teraz połowa forum kupiła O III, choć miała być taka beznadziejna, droga i do d.... 8)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez lockinNie rozumiem tylko jednego - co oni znowu wymyślili z tylnymi lampami ???
Na wizualizacjach wygladaly rewelacyjnie jak w Audi A6, a tu ewidentnie zalatuje kształtem lamp z S2FL czyli z du*y
Naprawdę lubicie tak narzekać??
Do narzekających na małą ilość miejsca w S III, na podstawie zdjęcia z panem na tylnej kanapie - oczywiście nikt z was nie zauważył, że ten człowiek ma ok. 2 m wzrostu. Widać to po długości jego nóg oraz położeniu kolan, ale lepiej ponarzekać, niż uważnie się przyjrzeć. Nikt jeszcze nie widział S III bez maskowania, a już same narzekania. To samo było z O III, a teraz połowa forum kupiła O III, choć miała być taka beznadziejna, droga i do d.... 8)
Komentarz
-
-
Big, no masz rację, na zdjęciu z tym łysym na tylnej kanapie wygląda to lepiej, ale on z metra jest cięty chyba... :wink:
I proszę mi tu nie ubliżać, że już narzekam na nowego SIII na razie tylko rozmawiamy o tym co można zobaczyć na zdjęciach które skoda łaskawie wpuszcza do sieci, chyba można, co nie ? Co do OIII to nie połowa forum ją kupiła, niektórzy nie łyknęli kitu, że nowe jest lepsze... :PByło szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
Komentarz
-
-
na zdjęciach jak pan siedzi z tyłu nie widzimy jak jest podsunięty przedni fotel więc narazie nie am co gdybac ....
jezeli ten 2metrowy najpierw ustawił pod siebie przednie a potem wsiadł do tyłu to jest w h... miejsca ale to tylko gdybanki
po za tym czego wymagać od auta którego ceny będą sie zaczynały od niecały 80 tys? to nie S klasa
jezeli będzie zbliżenie wyglądał do tych wizualizacji to dla mnie bomba. i za 2 latka będę polował na kombi
ps. miejsce z tyłu mnie nie interesuje bo i tak tam nigdy nie jeżdżęBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bigo samo było z O III, a teraz połowa forum kupiła O III, choć miała być taka beznadziejna, droga i do d....
Jestem natomiast wstępnie zainteresowany SIII ale to auto ma być stylistycznie ładne a jeżeli będzie mocno zbliżone stylistyką do OIII to ja dziękuję i opcjonalnie brałbym ostatni wypust SII kombi, (mam jeszcze coś innego upatrzone...). Do tego SIII ma być wykończone porządnymi materiałami... i tu mam pewne obawy czy pepiki nie zostaną zmuszone przez Niemców do obniżenia poziomu, tak by SIII nie konkurowała zbyt mocno z nowym Passatem. Niestety trzeba czekać do oficjalnej prezentacji :niewiem
Zamieszczone przez lukasiastyCo do OIII to nie połowa forum ją kupiła, niektórzy nie łyknęli kitu, że nowe jest lepsze..PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigTo samo było z O III, a teraz połowa forum kupiła O III, choć miała być taka beznadziejna, droga i do d.... 8)
PAOLO ESCO, SII kombi czy nie to też wygląd jak wygląda.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ukuk...ale wy jestescie powierzchowni - liczy sie wnetrzeOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockinZamieszczone przez Enriquezto widzieli?
Nie rozumiem tylko jednego - co oni znowu wymyślili z tylnymi lampami ???
Obrazek
Komentarz
-
-
dzisiaj widziałem po raz pierwszy O3 srebrną , w kombi. stała prostopadle do mnie i z boku wyglądała bardzo fajnie , jakaś taka długa , chyba bardzo dobry kolor do O3.
co prawda była w superbida wersji , czarne klamki i lusterka..
zaraz potem widziałem rapida blue..no ten kolor to syf totalny jednak.. :roll:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Dajcie spokoj juz z ta O3 w tym watku.
Tutaj nowe info o Superbie - jak ktos umie po angielsku to ma troche ciekawostek, np.:
a) deska rozdzielcza byla praktycznie prawie taka sama jak w O3 tyle ze wieksza... (w tym testowanym modelu);
b) miejsca z tylu bedzie wg autorow tyle samo na nogi co teraz;
c) maska S3 ma wg nich bardzo zblizony ksztalt do maski nowego Passata;
d) grill bedzie wiekszy niz dotychczas i w tej wersji co im pokazali bez kamuflazu byl chromowany (chodzi o te pionowe paski a nie tylko jego obrys);
e) reflektory maja nowoczesny ksztalt - czyli pewnie z tym wycieciem w zderzaku pod nimi;
f) nie bedzie na poczatku zegarow elektronicznych z tym ponad 12 calowym wyswietlaczem jak w Passacie, bo ponoc klientow Skody to nie interesuje.... ale moze bedzie w przyszlosci;
g) Superba zaprezentuja w lutym.
ps. nowe fotki - tym razem czarna
[ Dodano: Nie 21 Gru, 14 17:05 ]
oto reflektor z S3... jakos dziwnie toto sie prezentuje...Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108oto reflektor z S3... jakos dziwnie toto sie prezentuje...
Komentarz
-
-
tak jak czytam to się zastanawiam czego wy byście oczekiwali po nowym superbie? żeby był podobny do ferrari, astona martina czy czego? musi byc podobny do 03 bo to ta sama marka. tak jak focus podobny do mondeo, mazda 3 do mazdy 6 itd itp.
zawsze marki upodabniają swoje samochody do siebie i tyle. ja wychodzę z założenia że na ryku jest tak wiele aut, że jak mi się coś nie podoba to nie kupuję ale po co to tak narzekać??? święta idą w końcu więc trochę pozytywnych emocji by się przydało
jak będzie wyglądał tak jak an grafice to dla mnie bomba pozdrawiamBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
Komentarz