ps. sledz tez ceny VW Passata - mam podejrzenie ze jak zamowic do produkcji tak zeby trafic na koniec roku i wyprzedaz rocznika to za podobne wyposazenie moze byc zblizona cena.
Dzięki, ja jeszcze tu będę temat rabatów w 3-mieście ogarniał w tym tygodniu i dam znać co osiągnąłem lub nie Co do Passata to przypuszczam, że nawet teraz podobnie by mi wyszedł, ale szlag mnie trafia że nie dają tempomatu do 210 km/h A przecież nie będę w nowym aucie robił zaraz jakichś podmianek... Podobno za tydzień powinny już być demo Superby - zobaczymy wreszcie jak się nimi jeździ.
Aha - i generalnie prócz ceny, co jeszcze warto wziąć pod uwagę w przypadku dealerów? Są duże różnice w jakości obsługi między salonami?
dzis na A1 jechalem do Torunia.... w kierunku Gdanska jechala laweta chyba z S3.... wzglednie kompletem O3... ale wdaje mi sie ze to byly S3 (niestey zauwazylem jako pasazer w ostatniej chwili). Ale to by sie zgadzalo, ze po weekendzie mieliby do jazd probnych...
Byłem wczoraj w salonie (IA Kocmyrzowska) przy okazji nabijania klimy w ojca octavii i pytałem sprzedawcę kiedy będą mieli do jazd próbnych S3 - odpowiedział że do miesiąca czasu, także nie tak szybko.
Apropos rabatów, to ostatnio w mojej firmie dostałem ofertę "pracowniczą" na zakup Skody, (dla zwykłego śmiertelnika - osoba fizyczna) i z tego co pamiętam na SIII był rabat 8% lub 10% + jakieś tam gadżety :P
Jutro w robocie sprawdzę szczegóły i dam znać :wink:
Apropos rabatów, to ostatnio w mojej firmie dostałem ofertę "pracowniczą" na zakup Skody, (dla zwykłego śmiertelnika - osoba fizyczna) i z tego co pamiętam na SIII był rabat 8% lub 10% + jakieś tam gadżety :P
Jutro w robocie sprawdzę szczegóły i dam znać :wink:
No to zdecydowanie lepiej niż to co proponują dealerzy...ciekawa sprawa Dowiedz się koniecznie jaki ten rabat.
tadziak, jak nie jesteś pracownikiem, to nie dostaniesz
to jest bonus do pensji
Absolutnie nie o to mi chodziło, po prostu ciekawi mnie o ile lepsze są te rabaty niż normalne dealerskie. Rozumiem przecież, że to bonus pracowniczy Ciekawe jest to, że Skoda do takich akcji się ucieka, skoro podobno to SIII takie rozchwytywane...
tadziak, jak nie jesteś pracownikiem, to nie dostaniesz
to jest bonus do pensji
Żeby było jasne nie chodzi o "pracownika Skody" bo pewnie oni z urzędu mają narzucone czym mają jeździć... :P i podejrzewam że rabaty mają dużo, dużo Większe :P
No tak, ale to nie są ogłoszenia oficjalnego dealera, tylko pośredników na bazie superauto24.com, którzy niską cenę i rabat kompensują sobie kosztami leasingu/kredytu...
Dodatkowo w cenie samochodu do każdego zakupionego pojazdu otrzymujesz następujące benefity:
- dedykowaną osobę do obsługi salon/serwis - opiekun klienta
- oferte specjalną na usługi serwisowe w AZD (oferta dostępna w salonie) - dotyczy serwisu i stacji kontroli pojazdów
- bezpłatne mycie i sprzątanie samochodu - raz w miesiącu
- rabat 50% na magazynowanie opon - hotel opon
- rabat 20% na sezonową wymianę opon
- bezpłatna wycena samochodu używanego
- bon w wysokości 999,00 zł na akcesoria przy zakupie nowego samochodu i pozostawieniu auta używanego w rozliczeniu.
Przykład jak wyliczamy cenę:
Cena Skody Citigo wraz z opcjami wynosi 40 000 zł
40 000 zł - 1 000 zł upustu = 39 000 zł
Cena po upuście 39 000 zł - 8% rabatu = 35 880 zł
Cena po rabatach dla klienta = 35 880 zł"
Czy to się opłaca SIII tdi190km+dsg,ambitoin+fresh+metalik wpłata 60tyś+60rat po 1075zł, gwara 4lata lub 120tkm, chodzi mi głównie o ten kredyt niby 5.9% w skali roku, co o tym myślicie? Auto do odbioru w sierpniu by było :roll:
Było szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
Czy to się opłaca SIII tdi190km+dsg,ambitoin+fresh+metalik wpłata 60tyś+60rat po 1075zł, gwara 4lata lub 120tkm, chodzi mi głównie o ten kredyt niby 5.9% w skali roku, co o tym myślicie? Auto do odbioru w sierpniu by było :roll:
i chyba do tego jest jeszcze wykup?
OII 1,4 TSI Elegance
KUPIĘ: fotel kierowcy ELEGANCE '09 czarna tapicerka (może być bez poduchy)
Bez jazdy probnej bez wzgledu na cene sie nie oplaca
Szczerze Panowie, nie rozumiem, auto znacie w filmow na YT i na tej podstawie chcecie kupowac?
Nie moja sprawa co kto robi z wlasnymi funduszami, ale ciezko tego nie skomentowac
Bez jazdy probnej bez wzgledu na cene sie nie oplaca
Szczerze Panowie, nie rozumiem, auto znacie w filmow na YT i na tej podstawie chcecie kupowac?
Nie moja sprawa co kto robi z wlasnymi funduszami, ale ciezko tego nie skomentowac
Podczas jazdy próbnej i tak wiele nie pozna się auta. Większość rzeczy które mnie irytowały w poprzednich samochodach wyszły dopiero z czasem A poza tym przecież podobno można bez straty finansowej wycofać się z zamówienia jeśli powiedzmy po jazdach próbnych auto nas nie przekona...
W tej chwili Mercedes oferuje leasing 100% przy wlasnie takiej dosc wysokiej wplacie 50-60% wyjsciowej, niskie raty i jakis wykup tez kilku procentowy, wiec ta oferta moze byc realna.
Komentarz