Nowa Skoda Superb III

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maicroft
    Moderator
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2004
    • 25757
    • Audi

Nowy... co w nim jest nowego, Passat w nowym opakowaniu, jak ktos pojezdzi tamtym to tu raczej tego samego powinien sie spodziewac.
    Spritmonitor.de

Komentarz

• lukasiasty
      Ambiente
      • 2010
      • 198
      • Volkswagen

Nie ma żadnego wykupu, jest to kredyt dla osoby fizycznej, więc rata brutto. Upust na auto wynosi 10%, jesli skoda przed wydaniem auta zrobi jakąś promocję typu rabat np.5tyś. to też się z tego skorzysta. Jedyny minus, że nie widziałem auta, nie wspominając o jeździe probnej :diabelski_usmiech , no i ten tdi190km jest nowością z tym AdBlue :roll: , ale kusi :diabelski_usmiech
      Było szybkie
      2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
      CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
      163HDI HYDRACTIVE 3+
      Jest wycieczkowóz
      VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG

Komentarz

• lu5asz
        RS
        • 2011
        • 2006
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

To AdBlue to nie az takie straszne.Jakbys płynu do spryskiwaczy nalewal,średnio raz na 10.000km lub w zależności od użytkowania predzej
        Kondziu

OCP

Komentarz

• OrsonTSI
          Rider
          • 2010
          • 715
          • Volkswagen
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

a kto daje ten kredyt i rabat ?

napisz ile auto kosztuje przed rabatem i po i wtedy zobaczymy czy warto, a prowizja jest w tym ujeta ? bo cos za dobra ta oferta......
          OII 1,4 TSI Elegance

KUPIĘ: fotel kierowcy ELEGANCE '09 czarna tapicerka (może być bez poduchy)

Silnik smaruje MOTUL 8100 X-clean+ 5W30

Komentarz

• lukasiasty
            Ambiente
            • 2010
            • 198
            • Volkswagen

OrsonTSI,przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, masz tam wszystko, cene, rabat, wpłatę własną oraz ratę jaka jest do zapłaty przez 5 lat, w której jest zawarta prowizja.
            Było szybkie
            163HDI HYDRACTIVE 3+
            Jest wycieczkowóz

Komentarz

• OrsonTSI
              Rider
              • 2010
              • 715
              • Volkswagen
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez lukasiasty
              OrsonTSI,przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, masz tam wszystko, cene, rabat, wpłatę własną oraz ratę jaka jest do zapłaty przez 5 lat, w której jest zawarta prowizja.
              umiem czytac, widze to wszystko i dlatego dopytuje bo cos za dobra ta ofera jak na kredyt na 5 lat.... koszt wynosi tylko 12270 zł
              OII 1,4 TSI Elegance

Komentarz

• lukasiasty
                Ambiente
                • 2010
                • 198
                • Volkswagen

OrsonTSI, to mało ?
                Było szybkie
                163HDI HYDRACTIVE 3+
                Jest wycieczkowóz

Komentarz

• tadziak
                  Ambiente
                  • 2015
                  • 116

OrsonTSI, to mało ?
                  A to oferta superauto24 czy czegoś podobnego? Bo chyba nie taka bezpośrednia u dealera?

Komentarz

• lukasiasty
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 198
                    • Volkswagen

tadziak, zgadłeś
                    Podkusiło mnie jak Marley wkleił te ogłoszenia tutaj i zadzwoniłem się podpytać jak to wygląda, wydaje się ciekawą opcją, odbiór auta u dilera skody, mozliwie blisko miejsca zamieszkania klienta, ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?, jak to wygląda w porównaniu z kredytem branym u dilera?
                    Było szybkie
                    163HDI HYDRACTIVE 3+
                    Jest wycieczkowóz

Komentarz

• OrsonTSI
                      Rider
                      • 2010
                      • 715
                      • Volkswagen
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

tadziak, zgadłeś
                      Podkusiło mnie jak Marley wkleił te ogłoszenia tutaj i zadzwoniłem się podpytać jak to wygląda, wydaje się ciekawą opcją, odbiór auta u dilera skody, mozliwie blisko miejsca zamieszkania klienta, ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?, jak to wygląda w porównaniu z kredytem branym u dilera?
                      to dobrze czułem pismo nosem
                      OII 1,4 TSI Elegance

Komentarz

• tadziak
                        Ambiente
                        • 2015
                        • 116

tadziak, zgadłeś
                        Ja kopałem w sieci na ten temat i najwięcej było na forum Dacii - ogólnie głównie pozytywnie. Ktoś tam skarżył się że długo czekał - ogólnie trudno znaleźć opinie, prócz tych na opineo

Komentarz

• SS
                          RS
                          • 2010
                          • 16209
                          • Superb III (3V3)

nie chciałem spamować ale specjalnie dla tadziak, :wink:
                          Pisał Sebastian

Komentarz

• ukuk
                            Rider
                            • 2010
                            • 699

Chyba to srednio wiarygodne(przynajmniej pozytywy). Taki rpzypadek tam wylowilem:

Janek Kowal 2015-04-13
                            Z firmą Super Auto współpracuje już nie pierwszy raz, najpierw wziąłem żonie na dogodnych warunkach małe miejskie autko z dość niską ratą kredytu aby nie stanowiło to dla niej dużego obciążenia. Natomiast w zeszłym roku postanowiłem zmienić auto firmowe, upatrzyłem model który by mnie najbardziej interesował i zgłosiłem się do przedstawiciela po ofertę. I powiem szczerze że była to najbardziej atrakcyjna na rynku, porównałem ją z wieloma innymi firmami i zarówno finansowo jak i sam całokształt załatwiania spraw okazał się dla mniej najlepszy. Tak wiec jestem klientem tej firmy już drugi raz i z czystym sumieniem polecam ja moim znajomym i jeszcze nikt się nie zawiódł na ich obsłudze.

Maciej 2015-04-09
                            Z firmą Super Auto współpracuje już nie pierwszy raz, najpierw wziąłem żonie na dogodnych warunkach małe miejskie autko z dość niską ratą kredytu aby nie stanowiło to dla niej dużego obciążenia. Natomiast w zeszłym roku postanowiłem zmienić auto firmowe, upatrzyłem model który by mnie najbardziej interesował i zgłosiłem się do przedstawiciela po ofertę. I powiem szczerze że była to najbardziej atrakcyjna na rynku, porównałem ją z wieloma innymi firmami i zarówno finansowo jak i sam całokształt załatwiania spraw okazał się dla mniej najlepszy. Tak wiec jestem klientem tej firmy już drugi raz i z czystym sumieniem polecam ja moim znajomym i jeszcze nikt się nie zawiódł na ich obsłudze.
                            Ogolnie, czesc z tych opinii jest tak cukierkowa, ze glowa boli.

Komentarz

• marlej108
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 4976
                              • Octavia III (5E3)
                              • CJZB 1.2 TSI 86 KM

z kolei te negatywne tez momentami brednie. Jakby pisane przez pracownikow punktow dealerskich...
                              http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
                              Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• SS
                                RS
                                • 2010
                                • 16209
                                • Superb III (3V3)

ukuk, marlej108, czyli jak zwykle musicie sami się zakręcić. Ja wiem jedno skoro bank zarabia to i oni muszą zarobić, nikt za darmo nie robi. Dla mnie to jest pośrednik. Kiedyś, szukając leasingu dostałem ofertę cud, miód, malina: rata niska warunki super tylko wykup kosmiczny. Wziąłem w RL i jestem zadowolony (bo już po ) ale ponownie też będę brać bezpośrednio w banku. Cały czas mam w głowie sytuację sprzed lat gdy firma leasingowa upadła i ludziska pozostawali bez samochodów, i nie ważne ile mieli rat do końca. Komornik zajął wszystkie auta O upadłości banku jeszcze nie słyszałem :wink:
                                Pisał Sebastian

Komentarz

• voltar
                                  L&K
                                  • 2009
                                  • 1107
                                  • Octavia II (1Z3)
                                  • BZB 1.8 TSI 160 KM

Odwiedziłem ostatnio najlepszy salon Skody w Polsce ( i najlepszy serwis ... ) i takie info dostałem od dealera odnośnie S3 :

- teoretycznie pierwszy demo car będą mieć w lipcu ale nie wiem czy tylko do oglądania w salonie czy do jazd ... zresztą tego terminu lipcowego nie są nawet pewni ...
                                  - w tym salonie sprzedawcy nie widzieli jeszcze S3 na oczy ale mają mieć szkolenie w połowie czerwca gdzie owego S3 w końcu zobaczą ...
                                  - S3 widział jedynie dyrektor salonu
                                  - pierwsi klienci już zamówili S3 w ciemno w tym salonie
                                  - klienci flotowi nie mogą już wręcz wytrzymać ...
                                  - dyrektor w rozmowie raczej sugerował by wstrzymać się z zakupem S3 przez rok z powodu niskiej dostępności i spodziewanych chorób wieku dziecięcego ...
                                  - polecono mi natomiast S2 FL z dobrymi rabatami (mieli jeszcze na stoku jakieś 6-8 sztuk w różnych wersjach)

O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !

Komentarz

• EŁ
                                    L&K
                                    • 2004
                                    • 1168
                                    • Octavia III (5E3)
                                    • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
                                    • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Zamieszczone przez feels3
                                    Szczerze Panowie, nie rozumiem, auto znacie w filmow na YT i na tej podstawie chcecie kupowac?

Nie moja sprawa co kto robi z wlasnymi funduszami, ale ciezko tego nie skomentowac
                                    ee tam nie p... że żaba ma lolki :lol: niech mnie tu dają 280 4x4 ..poczekam chwile wezmę z placu z dobrym rabatem :szeroki_usmiech w tańcu się nie p...z gwarancją więc od razu pójdzie na program i dolot i ognia.....życie jest za krótkie...hehehhehe..a ja dupowóz potrzebuje bo już za stary jestem..pozatym moja O2 mnie się znudziła.....jak do niej wsiadam to jak za kare

Komentarz

• pogranicznik
                                      Drive
                                      • 2014
                                      • 46

No i doczekaliśmy się

Jest już nowy Superb w polskim konfiguratorze .

To do dzieła panowie!!!

Komentarz

• voltar
                                        L&K
                                        • 2009
                                        • 1107
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • BZB 1.8 TSI 160 KM

Do dupy jest ten konfigurator !
                                        Ma te same błędy jak wersja z przed tygodnia rozsyłana do wybranych klientów np. wg cennika rolety szyb bocznych i tylnej są w standardzie w każdej wersji (z wyjątkiem aut wyposażonych w bezdotykowe otwieranie klapy tylniej - BTW bez sensu warunek)
                                        Tymczasem w konfiguratorze te rolety są płatną dodatkowo opcją nawet w wersji Style ...

O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !

Komentarz

• tadziak
                                          Ambiente
                                          • 2015
                                          • 116

Ja dziś dostalem zaproszenie na prezentację Nowego Superba w Sopocie, 26 czerwca, czyli w przyszłym tygodniu już na bank u dealerów do obejrzenia powinny być

Komentarz

• pstryczek
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 10778
                                            • Superb III (3V3)

W najnowszym wydaniu Auto Świata jest test porównawczy Superba Style 2,0TDI z Mercem E220CDI BlueTec.
                                            I co najciekawsze w niemieckiej gazecie wygrywa auto prawie niemieckie z kultowym niemieckim :P
                                            Marek

Komentarz

• marlej108
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 4976
                                              • Octavia III (5E3)
                                              • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Zamieszczone przez tadziak
                                              Ja dziś dostalem zaproszenie na prezentację Nowego Superba w Sopocie, 26 czerwca, czyli w przyszłym tygodniu już na bank u dealerów do obejrzenia powinny być
                                              W Gdyni maja tez miec w ciagu dwoch tygodni...
                                              http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
                                              Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• Enriquez
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 7685
                                                • Superb III (3V3)

Podpowiem Wam, że czarny fortepianowy dach na szczotach myjni automatycznej o dziwo wytrzymuje.
                                                Pozdrawiam
                                                Marcin

Komentarz

• perfex
                                                  L&K
                                                  • 2005
                                                  • 1117

Zamieszczone przez pstryczek
                                                  W najnowszym wydaniu Auto Świata jest test porównawczy Superba Style 2,0TDI z Mercem E220CDI BlueTec.
                                                  I co najciekawsze w niemieckiej gazecie wygrywa auto prawie niemieckie z kultowym niemieckim :P
                                                  Oprócz wsparcia finansowego PR Skody gdzie ona z każdym wygra to... obecna E klasa jest jednym z najbardziej gównianych MB w historii. Totalny brak stylistyki ani wewnątrz ani na zewnątrz, brak żadnych nowatorskich rozwiązań, nuda nuda...
                                                  Pozdrawiam
                                                  perfex

Octavia HTP

Komentarz

• Enriquez
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 7685
                                                    • Superb III (3V3)

tak wygląda podczas mycia dziura pod reflektorem - hmmm

Pozdrawiam
                                                    Marcin

Komentarz

Pracuję...