Nowy... co w nim jest nowego, Passat w nowym opakowaniu, jak ktos pojezdzi tamtym to tu raczej tego samego powinien sie spodziewac.
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Nie ma żadnego wykupu, jest to kredyt dla osoby fizycznej, więc rata brutto. Upust na auto wynosi 10%, jesli skoda przed wydaniem auta zrobi jakąś promocję typu rabat np.5tyś. to też się z tego skorzysta. Jedyny minus, że nie widziałem auta, nie wspominając o jeździe probnej :diabelski_usmiech , no i ten tdi190km jest nowością z tym AdBlue :roll: , ale kusi :diabelski_usmiechByło szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
Komentarz
-
-
OrsonTSI,przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, masz tam wszystko, cene, rabat, wpłatę własną oraz ratę jaka jest do zapłaty przez 5 lat, w której jest zawarta prowizja.Było szybkie
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasiastyOrsonTSI,przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, masz tam wszystko, cene, rabat, wpłatę własną oraz ratę jaka jest do zapłaty przez 5 lat, w której jest zawarta prowizja.
Komentarz
-
-
tadziak, zgadłeś
Podkusiło mnie jak Marley wkleił te ogłoszenia tutaj i zadzwoniłem się podpytać jak to wygląda, wydaje się ciekawą opcją, odbiór auta u dilera skody, mozliwie blisko miejsca zamieszkania klienta, ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?, jak to wygląda w porównaniu z kredytem branym u dilera?Było szybkie
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasiastytadziak, zgadłeś
Podkusiło mnie jak Marley wkleił te ogłoszenia tutaj i zadzwoniłem się podpytać jak to wygląda, wydaje się ciekawą opcją, odbiór auta u dilera skody, mozliwie blisko miejsca zamieszkania klienta, ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?, jak to wygląda w porównaniu z kredytem branym u dilera?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasiastytadziak, zgadłeś
Podkusiło mnie jak Marley wkleił te ogłoszenia tutaj i zadzwoniłem się podpytać jak to wygląda, wydaje się ciekawą opcją, odbiór auta u dilera skody, mozliwie blisko miejsca zamieszkania klienta, ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?, jak to wygląda w porównaniu z kredytem branym u dilera?
Komentarz
-
-
Chyba to srednio wiarygodne(przynajmniej pozytywy). Taki rpzypadek tam wylowilem:
Janek Kowal 2015-04-13
Z firmą Super Auto współpracuje już nie pierwszy raz, najpierw wziąłem żonie na dogodnych warunkach małe miejskie autko z dość niską ratą kredytu aby nie stanowiło to dla niej dużego obciążenia. Natomiast w zeszłym roku postanowiłem zmienić auto firmowe, upatrzyłem model który by mnie najbardziej interesował i zgłosiłem się do przedstawiciela po ofertę. I powiem szczerze że była to najbardziej atrakcyjna na rynku, porównałem ją z wieloma innymi firmami i zarówno finansowo jak i sam całokształt załatwiania spraw okazał się dla mniej najlepszy. Tak wiec jestem klientem tej firmy już drugi raz i z czystym sumieniem polecam ja moim znajomym i jeszcze nikt się nie zawiódł na ich obsłudze.
Maciej 2015-04-09
Z firmą Super Auto współpracuje już nie pierwszy raz, najpierw wziąłem żonie na dogodnych warunkach małe miejskie autko z dość niską ratą kredytu aby nie stanowiło to dla niej dużego obciążenia. Natomiast w zeszłym roku postanowiłem zmienić auto firmowe, upatrzyłem model który by mnie najbardziej interesował i zgłosiłem się do przedstawiciela po ofertę. I powiem szczerze że była to najbardziej atrakcyjna na rynku, porównałem ją z wieloma innymi firmami i zarówno finansowo jak i sam całokształt załatwiania spraw okazał się dla mniej najlepszy. Tak wiec jestem klientem tej firmy już drugi raz i z czystym sumieniem polecam ja moim znajomym i jeszcze nikt się nie zawiódł na ich obsłudze.
Komentarz
-
-
ukuk, marlej108, czyli jak zwykle musicie sami się zakręcić. Ja wiem jedno skoro bank zarabia to i oni muszą zarobić, nikt za darmo nie robi. Dla mnie to jest pośrednik. Kiedyś, szukając leasingu dostałem ofertę cud, miód, malina: rata niska warunki super tylko wykup kosmiczny. Wziąłem w RL i jestem zadowolony (bo już po ) ale ponownie też będę brać bezpośrednio w banku. Cały czas mam w głowie sytuację sprzed lat gdy firma leasingowa upadła i ludziska pozostawali bez samochodów, i nie ważne ile mieli rat do końca. Komornik zajął wszystkie auta O upadłości banku jeszcze nie słyszałem :wink:Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
Odwiedziłem ostatnio najlepszy salon Skody w Polsce ( i najlepszy serwis ... ) i takie info dostałem od dealera odnośnie S3 :
- teoretycznie pierwszy demo car będą mieć w lipcu ale nie wiem czy tylko do oglądania w salonie czy do jazd ... zresztą tego terminu lipcowego nie są nawet pewni ...
- w tym salonie sprzedawcy nie widzieli jeszcze S3 na oczy ale mają mieć szkolenie w połowie czerwca gdzie owego S3 w końcu zobaczą ...
- S3 widział jedynie dyrektor salonu
- pierwsi klienci już zamówili S3 w ciemno w tym salonie
- klienci flotowi nie mogą już wręcz wytrzymać ...
- dyrektor w rozmowie raczej sugerował by wstrzymać się z zakupem S3 przez rok z powodu niskiej dostępności i spodziewanych chorób wieku dziecięcego ...
- polecono mi natomiast S2 FL z dobrymi rabatami (mieli jeszcze na stoku jakieś 6-8 sztuk w różnych wersjach)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez feels3Szczerze Panowie, nie rozumiem, auto znacie w filmow na YT i na tej podstawie chcecie kupowac?
Nie moja sprawa co kto robi z wlasnymi funduszami, ale ciezko tego nie skomentowac
Komentarz
-
-
Do dupy jest ten konfigurator !
Ma te same błędy jak wersja z przed tygodnia rozsyłana do wybranych klientów np. wg cennika rolety szyb bocznych i tylnej są w standardzie w każdej wersji (z wyjątkiem aut wyposażonych w bezdotykowe otwieranie klapy tylniej - BTW bez sensu warunek)
Tymczasem w konfiguratorze te rolety są płatną dodatkowo opcją nawet w wersji Style ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pstryczekW najnowszym wydaniu Auto Świata jest test porównawczy Superba Style 2,0TDI z Mercem E220CDI BlueTec.
I co najciekawsze w niemieckiej gazecie wygrywa auto prawie niemieckie z kultowym niemieckim :PPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
Komentarz