Nowy... co w nim jest nowego, Passat w nowym opakowaniu, jak ktos pojezdzi tamtym to tu raczej tego samego powinien sie spodziewac.
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Nie ma żadnego wykupu, jest to kredyt dla osoby fizycznej, więc rata brutto. Upust na auto wynosi 10%, jesli skoda przed wydaniem auta zrobi jakąś promocję typu rabat np.5tyś. to też się z tego skorzysta. Jedyny minus, że nie widziałem auta, nie wspominając o jeździe probnej :diabelski_usmiech , no i ten tdi190km jest nowością z tym AdBlue :roll: , ale kusi :diabelski_usmiechByło szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
Komentarz
-
-
OrsonTSI,przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, masz tam wszystko, cene, rabat, wpłatę własną oraz ratę jaka jest do zapłaty przez 5 lat, w której jest zawarta prowizja.Było szybkie
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
Komentarz
-
-
umiem czytac, widze to wszystko i dlatego dopytuje bo cos za dobra ta ofera jak na kredyt na 5 lat.... koszt wynosi tylko 12270 złZamieszczone przez lukasiastyOrsonTSI,przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, masz tam wszystko, cene, rabat, wpłatę własną oraz ratę jaka jest do zapłaty przez 5 lat, w której jest zawarta prowizja.
Komentarz
-
-
tadziak, zgadłeś
Podkusiło mnie jak Marley wkleił te ogłoszenia tutaj i zadzwoniłem się podpytać jak to wygląda, wydaje się ciekawą opcją, odbiór auta u dilera skody, mozliwie blisko miejsca zamieszkania klienta, ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?, jak to wygląda w porównaniu z kredytem branym u dilera?Było szybkie
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
Komentarz
-
-
to dobrze czułem pismo nosemZamieszczone przez lukasiastytadziak, zgadłeś
Podkusiło mnie jak Marley wkleił te ogłoszenia tutaj i zadzwoniłem się podpytać jak to wygląda, wydaje się ciekawą opcją, odbiór auta u dilera skody, mozliwie blisko miejsca zamieszkania klienta, ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?, jak to wygląda w porównaniu z kredytem branym u dilera?
Komentarz
-
-
Ja kopałem w sieci na ten temat i najwięcej było na forum Dacii - ogólnie głównie pozytywnie. Ktoś tam skarżył się że długo czekał - ogólnie trudno znaleźć opinie, prócz tych na opineoZamieszczone przez lukasiastytadziak, zgadłeś
Podkusiło mnie jak Marley wkleił te ogłoszenia tutaj i zadzwoniłem się podpytać jak to wygląda, wydaje się ciekawą opcją, odbiór auta u dilera skody, mozliwie blisko miejsca zamieszkania klienta, ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?, jak to wygląda w porównaniu z kredytem branym u dilera?
Komentarz
-
-
Chyba to srednio wiarygodne(przynajmniej pozytywy). Taki rpzypadek tam wylowilem:
Janek Kowal 2015-04-13
Z firmą Super Auto współpracuje już nie pierwszy raz, najpierw wziąłem żonie na dogodnych warunkach małe miejskie autko z dość niską ratą kredytu aby nie stanowiło to dla niej dużego obciążenia. Natomiast w zeszłym roku postanowiłem zmienić auto firmowe, upatrzyłem model który by mnie najbardziej interesował i zgłosiłem się do przedstawiciela po ofertę. I powiem szczerze że była to najbardziej atrakcyjna na rynku, porównałem ją z wieloma innymi firmami i zarówno finansowo jak i sam całokształt załatwiania spraw okazał się dla mniej najlepszy. Tak wiec jestem klientem tej firmy już drugi raz i z czystym sumieniem polecam ja moim znajomym i jeszcze nikt się nie zawiódł na ich obsłudze.
Ogolnie, czesc z tych opinii jest tak cukierkowa, ze glowa boli.Maciej 2015-04-09
Z firmą Super Auto współpracuje już nie pierwszy raz, najpierw wziąłem żonie na dogodnych warunkach małe miejskie autko z dość niską ratą kredytu aby nie stanowiło to dla niej dużego obciążenia. Natomiast w zeszłym roku postanowiłem zmienić auto firmowe, upatrzyłem model który by mnie najbardziej interesował i zgłosiłem się do przedstawiciela po ofertę. I powiem szczerze że była to najbardziej atrakcyjna na rynku, porównałem ją z wieloma innymi firmami i zarówno finansowo jak i sam całokształt załatwiania spraw okazał się dla mniej najlepszy. Tak wiec jestem klientem tej firmy już drugi raz i z czystym sumieniem polecam ja moim znajomym i jeszcze nikt się nie zawiódł na ich obsłudze.
Komentarz
-
-
ukuk, marlej108, czyli jak zwykle musicie sami się zakręcić. Ja wiem jedno skoro bank zarabia to i oni muszą zarobić, nikt za darmo nie robi. Dla mnie to jest pośrednik. Kiedyś, szukając leasingu dostałem ofertę cud, miód, malina: rata niska warunki super tylko wykup kosmiczny. Wziąłem w RL i jestem zadowolony (bo już po
) ale ponownie też będę brać bezpośrednio w banku. Cały czas mam w głowie sytuację sprzed lat gdy firma leasingowa upadła i ludziska pozostawali bez samochodów, i nie ważne ile mieli rat do końca. Komornik zajął wszystkie auta
O upadłości banku jeszcze nie słyszałem :wink:
Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
Odwiedziłem ostatnio najlepszy salon Skody w Polsce ( i najlepszy serwis ... ) i takie info dostałem od dealera odnośnie S3 :
- teoretycznie pierwszy demo car będą mieć w lipcu ale nie wiem czy tylko do oglądania w salonie czy do jazd ... zresztą tego terminu lipcowego nie są nawet pewni ...
- w tym salonie sprzedawcy nie widzieli jeszcze S3 na oczy ale mają mieć szkolenie w połowie czerwca gdzie owego S3 w końcu zobaczą ...
- S3 widział jedynie dyrektor salonu
- pierwsi klienci już zamówili S3 w ciemno w tym salonie
- klienci flotowi nie mogą już wręcz wytrzymać ...
- dyrektor w rozmowie raczej sugerował by wstrzymać się z zakupem S3 przez rok z powodu niskiej dostępności i spodziewanych chorób wieku dziecięcego ...
- polecono mi natomiast S2 FL z dobrymi rabatami (mieli jeszcze na stoku jakieś 6-8 sztuk w różnych wersjach)
Komentarz
-
-
ee tam nie p... że żaba ma lolki :lol: niech mnie tu dają 280 4x4 ..poczekam chwile wezmę z placu z dobrym rabatem :szeroki_usmiech w tańcu się nie p...z gwarancją więc od razu pójdzie na program i dolot i ognia.....życie jest za krótkie...hehehhehe..a ja dupowóz potrzebuje bo już za stary jestem..pozatym moja O2 mnie się znudziła.....jak do niej wsiadam to jak za kareZamieszczone przez feels3Szczerze Panowie, nie rozumiem, auto znacie w filmow na YT i na tej podstawie chcecie kupowac?
Nie moja sprawa co kto robi z wlasnymi funduszami, ale ciezko tego nie skomentowac
Komentarz
-
-
Do dupy jest ten konfigurator !
Ma te same błędy jak wersja z przed tygodnia rozsyłana do wybranych klientów np. wg cennika rolety szyb bocznych i tylnej są w standardzie w każdej wersji (z wyjątkiem aut wyposażonych w bezdotykowe otwieranie klapy tylniej - BTW bez sensu warunek)
Tymczasem w konfiguratorze te rolety są płatną dodatkowo opcją nawet w wersji Style ...
Komentarz
-
-
Oprócz wsparcia finansowego PR Skody gdzie ona z każdym wygra to... obecna E klasa jest jednym z najbardziej gównianych MB w historii. Totalny brak stylistyki ani wewnątrz ani na zewnątrz, brak żadnych nowatorskich rozwiązań, nuda nuda...Zamieszczone przez pstryczekW najnowszym wydaniu Auto Świata jest test porównawczy Superba Style 2,0TDI z Mercem E220CDI BlueTec.
I co najciekawsze w niemieckiej gazecie wygrywa auto prawie niemieckie z kultowym niemieckim :PPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
Komentarz