Ja w zeszłym tygodniu wysłałem zapytanie do salonu i czas oczekiwania w przypadku 1.8TSI Highline to... 6 miesięcy.
Oczywiście, w międzyczasie podwyżka cen.
[ Dodano: Czw 14 Maj, 15 11:38 ]
Jakie oznaczenia maja silniki w VW 1.8 TSI? udało mi sie znaleść dwa CJSA i CJSC jeden i drugi produkowany od 08.1014... wiecie może czym sie różnią?
Byłem kilka dni temu u dealera VW i siedziałem w dwóch Paskach.
Generalnie wygląd z zewnątrz trochę lepiej mi się podoba niż gdy widziałem auto na ulicy.
W salonie wszystko wygląda na większe i piękniejsze niż auto na co dzień jako przedmiot użytkowy.
Wnętrze wcale nie rzuciło mnie na kolana. Wiele elementów jest wręcz identycznych jak w B6 i B7 ... jakość materiałów taka sama jak w poprzednich wersjach.
To co mnie zaskoczyło to pozycjonowanie auta przez dealera.
Gdy spytałem o wyświetlacz head up ile kosztuje w jakiej wersji jest dostępny itp. to dealer się zdziwił i powiedział mi że takie opcje to muszę poszukać w markach segmentu premium .... Zatem skoro cała marka VW nie jest pozycjonowana przez producenta jako premium a zatem ani Passat ani Phaeton to ciekawe są zabiegi Skody odnośnie Superba ...
Chyba ich słabo szkolą w tym VW ...
Tak przy okazji to wie ktoś gdzie jest head up jest dostępny ? Bo wynika z tego że na polskim rynku nie ....
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
Komentarz