A jakie dokładnie tarcze Was interesują jakiej firmy?
Jakie tarcze kupic
Zwiń
X
-
auto.strefa.pl
-
auto.strefa.pl
-
Zamieszczone przez auto.strefa.plteraz cena na przod to 320-360 zł
Czy to Link sa ori nawiercane zimmermany i cena jest za 2 sztuki?
Komentarz
-
-
auto.strefa.pl
To tarcze rzadko wsytepujace, praktycznie przede wszystkim na zamówienie, z tego co wiem to wieksze hurtownie tego nie posiadaja
Komentarz
-
Samiec, www.lewian.pl - trzeba wyslac maila z pytaniem o tarcze, to ci odesla. Potem trzeba przedzwonic i popytac czy maja, a jak nie to kiedy transport przyjdzie itd. Przy zakupie za jakas tam kase wysylka gratis.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dig DugSamiec, www.lewian.pl
Komentarz
-
-
Hmm użytkujesz ostro auto ?
Lipa z tym Zimmermanem... :roll:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
U mnie tarcze tez bija :roll: zaczely przy ok 105kkm(ori tarcze od nowosci ,klocki zmienione przy 78kkm) teraz mam 116kkm. temat z naprawa ich osralem calkowicie. Ostatnio to nawet nie pmaietam czy bija :szeroki_usmiech albo sie przyzwyczailem ,albo sie drgania zmiejszyly :szeroki_usmiech Poczekam az sie klocki skoncza (jeszcze z pol zostalo) i wywale je razem z tarczami i poloze na pamiatkie na polkie :szeroki_usmiech
Pewno zakupie te zimmermany co Kinzi ci sie pogely :wink: Tylko nowe klocki zapodam ,bo jakos nie widze stargo klocka plus nowa tarcza :roll:
Komentarz
-
-
Ja jestem z ATE Power Disc zadowolony
Przy średnicy 256 mm bardzo fajnie się zachowują.
Przy 170 mógłbym palić zimówkę ile chcę
Letnich nie będę marnował 8)
W tym zestawie mam klocki ATE. A w drugim aucie mam oparty na Textarze... Zdam relację jak się dotrze na 100 %
A poważnie w Lanosie różnica jest OGROMNA... I mój szwagier malkontent jest zadowolony :shock: :shock: :shock:
No i różnica kosztów... Połowawww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KinziJak zmieniłem tarcze na Zimmermana to klocki też poszły nowe tylko, że fabryczne.
Nie zakłada się używanych klocków do nowych tarcz.With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zgadza się. Tyle tylko, że decyzja o zmianie tarcz została podjęta na telefon.
Auto stało w serwisie i panowie sympatyczni poinformowali mnie, że tarcze po przebiegu 8kkm od ich założenia są pokrzywione. Gdybym przyjechał do salonu z nowymi tarczami 'sportowymi' (jak je określiłeś) to również przywiózł bym klocki do nich dopasowane.
A w takiej sytuacji zostały tylko fabryczne bo takie mieli na stanie.
Dodam, że w takich przypadkach można domagać się wymiany na gwarancji ponieważ tarcze i klocki mają "teoretyczną" gwarancję na 10kkm. W praktyce jest tak, że wszystko zależy od człowieka który tą decyzję w Skodzie podejmuje.
Komentarz
-
-
Ja znalazlem chyba przyczyne dla czego moje sie pogely :szeroki_usmiech
Jako ze po placu w firmie biegaja dwa wilczury i siusiaja na wszystko :twisted:
To przypomialo mi sie jak wrocilem z trasy ,tarcze od hamoawania byly dosc rozgrzane. Zaparkowalem ,pieski podeszly ugasily zar z tarczy :lol: jednemu para jajka popiescila ,az uciekl w poplochu :lol:
Komentarz
-
-
szybkie pytanie za około 7k km musze wymienić przednie tarcze chce kupić cos lepszego od serii ale w rossadnej cenie najlepiej nie wiekszej niż seria co polecaćie i gdzie to kupić(najlepiej kraków lub okolice)??
Autko to octa1 z 2003 roku silnik 1,6 sporo jeździ w trasie wiec chamulce muszą być dobre!!! bede wdzieczny za pomoc!!
Komentarz
-
-
Wystarczą Ci nacinane ATE !www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz