tylko prosze o widełki cenowe i miejsce gdzie można je kupić???
Jakie tarcze kupic
Zwiń
X
-
Cenowo poniżej 200 zł spokojniewww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Ehhh.
Słuchajcie! Szukam nowych tarcz i klocków. najlepiej żeby ktoś mi do nich dopłacił. Aha, i niech hamują jak w F1.
Ludzie! Nauczcie się, że za darmo albo tanio to można po ryju dostać
Przyznam się, że nie przeczytałem całego wątku ....ale...
Właśnie wymieniłem sobie tarcze z przodu na nawiercane Zimmermany i klocki Ferodo. Dotarły sie już w miare i hamulczyki są przestraszliwe. Wymieniłem jeszcze przy okazji płyn hamulcowy....
Jakby ktoś mi pomógł z wrzuceniem fotek to całą operację mam sfotografowaną i chętnie opiszę dla potomnych
PZDR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez buzisylwekA jak ich wytrzymałość w porównaniu z serią? I jak sie do tego mają EBC Red?
natomiast GreenStuff'y trzymaja się dzielnie od ponad 30 kkm i nie wołają jeszcze o wymiane
RedStuffów jeszcze na sobie nie testowałem (niedostepne w tym rozmiarze),
ale powinny hamować "ostrzej", ale za to kosztem szybszego zużyciaWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez buzisylwekA jak ich wytrzymałość w porównaniu z serią? I jak sie do tego mają EBC Red?
natomiast GreenStuff'y trzymaja się dzielnie od ponad 30 kkm i nie wołają jeszcze o wymiane
RedStuffów jeszcze na sobie nie testowałem (niedostepne w tym rozmiarze),
ale powinny hamować "ostrzej", ale za to kosztem szybszego zużycia
a jesli chodzi o zyżycie to wykonszą tarcze .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bartolini1978RedStuff nie są zadobre do seryjnej jazdy. potrzebują ciepła aby dobrze chamowały
a jesli chodzi o zyżycie to wykonszą tarcze .With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bartolini1978RedStuff nie są zadobre do seryjnej jazdy. potrzebują ciepła aby dobrze chamowały
a jesli chodzi o zyżycie to wykonszą tarcze .
a do jazdy codziennej nadają sie niemniej niż ferodo 2500...
niemozna tego powiedzieć o serii żółtej i niebieskiej ale ich zastosowanie jest inne...
pozdrawiamASV 147PS@307Nm
Komentarz
-
-
Jesli miales w u siebie zalozone i tak nie bylo, to idz je reklamuj bo sa wadliwe.
rozumiem ze chamowaly to od slowa cham - wtedy rozumiem ze sa bardziej chamskie po rozgrzaniu? ? o ile mi dobrze wiadomo to w jezyku naszym ojczystym czynnosc zatrzymywania tudziez spowalniania np. samochodu zwiemy hamowaniem.
jak mozesz to przetlumacz mi jeszcze:Zamieszczone przez bartolini1978zyżycie to wykonszą
Na innych forach dosc ostro traktuje sie takie niechlujne pisanie (jakby nie bylo to troche brak szacunku dla innych) - no chyba ze to forum typu "co spalilem dzisiaj rano" - nie chodzi o opony
Pozdrawiam bez urazy :szeroki_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Moze udalo by sie administratorom zainstalowac jakis modul sprawdzania pisowni?
Jeżeli ktoś nie wie jak się pisze dane słowo to polecam http://sjp.pwn.pl/
Komentarz
-
-
bezduszny
Po pierwsze...... witam wszystkich
Tak czytam po ilu wam padły tarcze... to mi pierwsze "bicie" kierownicy wyszło przy 35k km.
Drobne przetoczenie tarcz, przejechane 5k.... pojawiło się następne delikatne "bicie". :|
To które konkretnie tarcze są rekomendowane przez was ?
Klocki już mam nowe (stare są jeszcze OK o dziwo) Ferrodo Premier.
Komentarz
-
bezduszny, EBC turbo Groove polecają, sam je będe zakładał.
Mam przyjemność latać z moim bratem który ma te tarcze i powiem jedno...WYPAS :!:
Nalatane już 10tyś przechodzą Takie Testy że mucha nie siada i jest OK.Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Ja póki co latam na seryjnych ale jak tylko sie skoncza to przesiadam sie na rozmiar RS'owy i nawiercane Zimmermanny :roll:
Co do EBC TurboGroove to AFAIR KarolZ nie był specjalnie zadowolony z tych tarcz :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Tak a to czemu :?:
Ja na temat Zimermanów słyszałem złą opinię, że pękają itp...
Chodzi mi głownie o Hamowanie z ponad 2xxkm/h i o trwałość w takich warunkach, tutaj właśnie słyszałem złe opinie na temat Zimermanów :roll:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonTak a to czemu :?:
Chodzi mi głownie o Hamowanie z ponad 2xxkm/h i o trwałość w takich warunkach, tutaj właśnie słyszałem złe opinie na temat Zimermanów :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez TymonTak a to czemu :?:
Chodzi mi głownie o Hamowanie z ponad 2xxkm/h i o trwałość w takich warunkach, tutaj właśnie słyszałem złe opinie na temat Zimermanów :roll:
Komentarz
-
Zamieszczone przez MisiekWAWnawiercane Zimmermanny :roll:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz