Zamieszczone przez natash
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez piramidakilka raz tak miałem że koleś sie przystawiał ale pokazywałem mu że jednak jest wolniejszy od skody, mimo to o mało nie chcą sie posrać z zawiści dlatego nie gonię sie dalej z nimi bo to nie ma sensu
Hmm, wiem rozmarzyłem się. Nigdy tak nie będzie bo każdy polak wie wszystko najlepiej i jest mistrzem w każdej dziedzinie (vide watek na tym forum o Lotnictwie) i żadne, powtarzam żadne tłumaczenie i akcje nie przemwią mu do rozumu. Jedyne co jest w stanie to zrobić to dzwon po którym taki pseudo kierowca zostanie kierowcą ... wózka inwalidzkiego.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekZamieszczone przez CokeKiedy ja jadę np lewym pasem przykładowo 100 i widzę w lusterku że ktoś pocina szybciej to od razu zjeżdżam niech sobie chłopina leci jak ma czym, zero napinki czy złośliwości.
Nawet jak jade 2,10 i mam prawy wolny to jadę prawym.Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Komentarz
-
-
szwagier zapłacił 2 za jazdę lewym pasem gdy prawy był pusty (na wiślance). i nie pomogło żadne tłumaczenie.
mnie wku****** goście jadący środkowym lub lewym pasem 100-130 km/h na A4 z Katowic (Dolina 3 Stawów) w kierunku Gliwic (ciężarówki, TIR'y na środkowym jadące 100km/h :shock: ) już nie raz mi się przydarzyło, że wracając z Katowic jak się wbiłem na prawy pas (skrajny na wysokości AWF'u) to dojechałem do R.Śl, Zabrza wszystkich wymijając jadąc 140-150km/h. gdzie jest policja w takich sytuacjach?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andjamnie wku****** goście jadący środkowym lub lewym pasem 100-130 km/h na A4 z Katowic (Dolina 3 Stawów) w kierunku Gliwic (ciężarówki, TIR'y na środkowym jadące 100km/h ) już nie raz mi się przydarzyło, że wracając z Katowic jak się wbiłem na prawy pas (skrajny na wysokości AWF'u) to dojechałem do R.Śl, Zabrza wszystkich wymijając jadąc 140-150km/h. gdzie jest policja w takich sytuacjach?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andjagdzie jest policja w takich sytuacjach?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigCzesto jeźdżę po Hiszpanii i aż sie miło robi jak jedzie się po autostradzie i każdy po wyprzedzeniu zjeżdża monetalnie na skrajny prawy pas (nawet gdy są 3 pasy).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrna obwodnicy Wrocławia to samo, większość jedzie środkowym pasem, nieliczni zjeżdżają na prawo, aczkolwiek przyznam szczerze, iż ciężarówki w znacznej większości jadą skrajnym prawym pasem.
w USA tez jest masakra...co chwile znak "slower traffic must take right line" a czuby dalej jadą lewym...gdyby u nas postawili takie znaki to pewnie ludzie by się dostosowali(w przeciwieństwie do amerykanów) ....Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andjaszwagier zapłacił 2 za jazdę lewym pasem gdy prawy był pusty (na wiślance). i nie pomogło żadne tłumaczenie.
mnie wku****** goście jadący środkowym lub lewym pasem 100-130 km/h na A4 z Katowic (Dolina 3 Stawów) w kierunku Gliwic (ciężarówki, TIR'y na środkowym jadące 100km/h :shock: ) już nie raz mi się przydarzyło, że wracając z Katowic jak się wbiłem na prawy pas (skrajny na wysokości AWF'u) to dojechałem do R.Śl, Zabrza wszystkich wymijając jadąc 140-150km/h. gdzie jest policja w takich sytuacjach?VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkZamieszczone przez Zorrna obwodnicy Wrocławia to samo, większość jedzie środkowym pasem, nieliczni zjeżdżają na prawo, aczkolwiek przyznam szczerze, iż ciężarówki w znacznej większości jadą skrajnym prawym pasem.
w USA tez jest masakra...co chwile znak "slower traffic must take right line" a czuby dalej jadą lewym...gdyby u nas postawili takie znaki to pewnie ludzie by się dostosowali(w przeciwieństwie do amerykanów) ....superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
akurat to była.....( wulgarna nazwa żeńskiego narządu rozrodczego) :?Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigNo i własnie tego nigdy nie pojmę. O co ludziom w tym kraju chodzi ?? co chce takie jeden z drugim zademonstować wyprzedzając za wszelka cenę np. Skodę ?? Naprawdę ja nie pasuję do tego kraju. Czesto jeźdżę po Hiszpanii i aż sie miło robi jak jedzie się po autostradzie i każdy po wyprzedzeniu zjeżdża monetalnie na skrajny prawy pas (nawet gdy są 3 pasy). Jedziesz 130 km/h np. Fistą czy Peugeotem 206 i wyprzedzasz BMW 5 czy Audi A6 i nikt nie robi z tego jakiegoś ambicjonalnego problemu. Jeszcze ci zjadą żeby ci było łatwiej.
A z tymi "udowadniaczami" to najwięcej miałem do czynienia jeżdżąc Pandą żony :evil: . Pewnie, rakieta to nie była, chociaż ze świateł radziła sobie zadziwiająco dobrze - spory jak na tę masę silnik (1.2), z niemal dieslowską charakterystyką robił swoje. Ale po chwili rozpędzania jazda jakąś 3-pasmówką z prędkością rzędu 100km/h wychodziła jej zupełnie dobrze (mam na myśli miasto, na trasie znałem swoje miejsce). Ale wystarczyło, że kogoś wyprzedziłem, to przypadkiem nagle zmieniał zdanie i zaczynał mnie gonić - oczywiście od razu się do mnie "przyklejając" :? . Z kolei Skodziną nie raz i nie dwa miałem takie sytuacje, jak ta z Mondeo - tzn. przede mną sznurek, obok jadą wolniej, a ktoś z tyłu tak niby od niechcenia mnie "podgryza". Jeżeli wiedziałem, że delikwent nie ma nic szczególnego pod maską (kiedyś np. była to Astra III kombi, której stylistyka wykluczała raczej wersję OPC :wink: ), to uwielbiałem takie przypadki, kiedy musiałem się zatrzymać jako pierwszy na światłach. Potem ognia, ile fabryka dała, aż do dogonienia tych, którzy zdążyli wcześniej przed czerwonym, a kiedy po jakimś czasie ten z tyłu też dogonił, to nie wiedzieć czemu nagle pokorniał. Skoda w kombiaku co niektórym się jednoznacznie kojarzy - nie wiem, czy bardziej z silnikiem typu niewysilone 1.9TDI, czy z poważnym, statecznym tatusiem za kierownicą. W końcu nie każdy musi wiedzieć, co oznacza TSI... 8):
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
Wczoraj osłabiło mnie stado baranów stojących w korku przed zwężeniem (dwa pasy przechodzą w jeden ze względu na budowę drogi). Stoję sobie na światłach i widzę iż mimo zielonego kolejka się nie przesuwa. Okazało się że wszyscy chcą jechać prawym pasem bo za około 700m lewy się kończy! Kiedy w końcu udało mi się wjechać na skrzyżowanie włączyłem kierunek, na lewy pas (pusty aż do samego zwężenia) i jadę sobie grzecznie. Dojechałem do końca wrzuciłem kierunek i czekam aż ktoś mnie wpuści. Zgadnijcie jak długo czkałem? Nikt nie chciał wpuścić cwaniaka (notabene TAXI) :evil: W końcu pani w yarisce się zlitowała i mnie wpuściła (naliczyłem 10 aut zanim zmieniłem pas). Wszyscy jechali zderzak w zderzak byle tylko pier****dolona złotówa się nie wcisnęła.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dontakWczoraj osłabiło mnie stado baranów stojących w korku przed zwężeniem (dwa pasy przechodzą w jeden ze względu na budowę drogi). Stoję sobie na światłach i widzę iż mimo zielonego kolejka się nie przesuwa. Okazało się że wszyscy chcą jechać prawym pasem bo za około 700m lewy się kończy! Kiedy w końcu udało mi się wjechać na skrzyżowanie włączyłem kierunek, na lewy pas (pusty aż do samego zwężenia) i jadę sobie grzecznie. Dojechałem do końca wrzuciłem kierunek i czekam aż ktoś mnie wpuści. Zgadnijcie jak długo czkałem? Nikt nie chciał wpuścić cwaniaka (notabene TAXI) :evil: W końcu pani w yarisce się zlitowała i mnie wpuściła (naliczyłem 10 aut zanim zmieniłem pas). Wszyscy jechali zderzak w zderzak byle tylko pier****dolona złotówa się nie wcisnęła.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Panowie, narzekacie, że policja stoi w krzakach i łowi tych co przekraczają dozwoloną prędkość. To dodam coś dla przemyślenia - skoro tam stoją to pewnie mają sporo klientów. Jak zaczniemy jeździć z prędkością zgodną z przepisami to wyjdą z krzaków i zaczną łapać za inne przewinienia - bo w krzakach już kasy nie napełnią. Także, zastanówcie się czasem jak to wygląda z drugiej strony.Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kPanowie, narzekacie, że policja stoi w krzakach i łowi tych co przekraczają dozwoloną prędkość. To dodam coś dla przemyślenia - skoro tam stoją to pewnie mają sporo klientów. Jak zaczniemy jeździć z prędkością zgodną z przepisami to wyjdą z krzaków i zaczną łapać za inne przewinienia - bo w krzakach już kasy nie napełnią. Także, zastanówcie się czasem jak to wygląda z drugiej strony.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez dontakWszyscy jechali zderzak w zderzak byle tylko pier****dolona złotówa się nie wcisnęła.
Komentarz
-
-
Taksówki powinny być traktowane na równi z transportem publicznym, cały Zachód tak ma ale u Nas urzędas nie zrozumie, że taxi musi mieć możliwość poruszania się po mieście w sposób płynny. Dociera to do nas dopiero jak dzwonimy po taksówkę i słyszymy, że przyjedzie za pół godziny bo stoi w korkach :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainTaksówki powinny być traktowane na równi z transportem publicznym, cały Zachód tak ma ale u Nas urzędas nie zrozumie, że taxi musi mieć możliwość poruszania się po mieście w sposób płynny. Dociera to do nas dopiero jak dzwonimy po taksówkę i słyszymy, że przyjedzie za pół godziny bo stoi w korkach :diabelski_usmiech
PS Ja przepuszczam taksiarzy praktycznie na równi z autobusami. (tzn. wpuszczam i tych i tych)Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
Komentarz