no to rzeczywiście nie da rady. czasami stoją tak,że da się
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tomato, Hunter, u kolegi na sąsiednim osiedlu była taka akcja. Właściciel miejsca pracował na drugą zmianę i za każdym razem jak zostawił otwartą blokadę to na noc parkował tam ten sam gość. żeby go opier.... musiał się zrywać niewyspany i za kilka dni to samo. W końcu się wkurwił, zamknął blokadę na klucz i.............. poleciał w pizdu na 2 tyg urlopu. :diabelski_usmiechZobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacomelliDokładnie. Ten wjeżdząjący nie ustąpił pierwszeństwa :lol:
Podobną sytuację miał mój ojciec jeszcze w latach 80-tych. Wracaliśmy maluszkiem do W-wy. Wyjeżdżaliśmy z jakiejś podporzadkowanej, na głównej duży ruch. W końcu ktoś przyhamował, mrugnął i ojcie ruszył bolid z zawrotną prędkością :lol: (2 dorosłych, 2 dzieci i bagażnik na dachu) na zakrecie od razu zatrzymał nas milicjant. I teź chciał wlepić ojcu mandat. Ojciec go prosił i tłumaczył z pół godziny i w końcu się udało.
Ja takich mandatów to dziennie musiałbym wyłapać kilka w W-wie :lol: Na szczęście jeszcze są trzeźwo myślący mundurowi...Moja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Mnie wczoraj może nie wkurzyli, ale trochę mnie zirytowało postępowanie / wymuszenie większego mandatu Panów w nieoznakowanej VC ciemnej grafitowej na "7" pomiędzy Słomnikami a Miechowem. Ale od początku. Jadę sobie z pracy, w Wężerowie nawraca VC, patrzę a tu "misiaki", więc spokojnie zgodnie z przepisami sobie dalej ciągnę. W Szczepanowicach zaczynają się dwa pasy , ograniczenie do 90km/h, ja sobie może setką jadę, Oni za mną jako trzecie auto. Lewym wyprzedzają nas dwie Meganki z prędkością może 110km/h i na ich ogon siada VC. Siedzi im tak na zderzaku przez jakieś 1km do ograniczenia do 70km/h i dopiero na tym ograniczeniu ściągają jedną na Orlen. Skąd moja irytacja, więc jeżeli gość jechał na 90km/h z prędkością 110km/h to dlaczego go tutaj nie ściągnęli (za 100zł i 2kpkt. karne) tylko pozwolili dalej łamać przepisy i czekali aż wjedzie z tą prędkością na 70km/h (5pkt. i 200 do 300zł)?? Czy nasza policja nie wymusza i nie naciąga nas?? To jest pytanie retoryczne, znam odpowiedź. :roll:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
AdamB, mojej kobicie swego czasu tak siedli na zderzaku w Radomiu (jechała z maks dopuszczalną lewym pasem), że w końcu zestresowana przyspieszyła i zjechała na prawy, żeby ich puścić to wtedy ją zdjęli :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9WdU_i3XWk0[/youtube]saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Mickul, czas nagrywania nie może być dłuższy niż 50metrów http://www.wojdas.24x7.pl/radar.html
ten odcinek 90km/h o którym piszę jest dość długi można rzec że bardzo długi. Tutaj porostu górą poszło cwaniactwo policjantów chęcią wystawienia wyższego mandatu.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBczas nagrywania nie może być dłuższy niż 50metrów
50 metrów to z reguły odległość dla fotoradarów
natomiast videorejestrator moze liczyć średnią na odcinku chyba od 50 do 2000 metrówNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
szkoda, na tym filmiku to strażnikom szybciej hajs leci niż Marcinowi Plichciekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIszkoda, na tym filmiku to strażnikom szybciej hajs leci niż Marcinowi Plichciesuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
A mi się dziś chyba niezbyt fartownie dzień zaczął
Najpierw doszedłem do Octavii i ciągnąłem się za nią jakieś 2 km. Po czym nagle przyspieszyła zwijając asfalt pod kołami. Ona poleciała, a mi już się nie chciało i tylko z lekka przycisnąłem gazu. Doszedłem ją po jakimś 1,5 km gdy zatrzymała się przed drogą z pierwszeństwem. Wystartował niczym w formule I, a ja za nim, bo z prawej nadciągał bus... Przeleciał jakieś 100 m i nagle dał po heblach do opory... dobrze, że z przeciwka nic nie leciało. Jak go wyprzedziłem to ruszył za mną.
Nie zdążyłem ochłonąć po wyczynach tego palanta, a już z podporządkowanej, przed samym nosem wyjechała mi L-ka... No żesz kurza jego twarz, co ten instruktor tam robił ????!!!!If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez __atomek__Pewnie przez pierwsze 2km rozmawiał z dziewczyną, albo z żoną, co musiał później odreagować :szeroki_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
:shock:
merc w124, taxi, k@#wa no ulep z sześciu sztuk chyba, każde koło w inną stronę, lewy tył prawie poziomo górą do środka, cztery ślady, ale nie jak to często bywa, że trzeba się przypatrzeć, po prostu cztery oddzielne ślady, samochód jedzie k#$wa BOKIEM, w środku pasażer, ja p@#dolę... :shock:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda:shock:
merc w124, taxi, k@#wa no ulep z sześciu sztuk chyba, każde koło w inną stronę, lewy tył prawie poziomo górą do środka, cztery ślady, ale nie jak to często bywa, że trzeba się przypatrzeć, po prostu cztery oddzielne ślady, samochód jedzie k#$wa BOKIEM, w środku pasażer, ja p@#dolę... :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez szkoda:shock:
merc w124, taxi, k@#wa no ulep z sześciu sztuk chyba, każde koło w inną stronę, lewy tył prawie poziomo górą do środka, cztery ślady, ale nie jak to często bywa, że trzeba się przypatrzeć, po prostu cztery oddzielne ślady, samochód jedzie k#$wa BOKIEM, w środku pasażer, ja p@#dolę... :shock:VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
Komentarz