Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrek_gdy
    RS
    • 2008
    • 7723
    • Volkswagen
    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

slawek31113, dziwne drogi kolego jest to, że zamiast piętnować zachowanie wariata drogowego ty masz do mnie pretensje że to ujawniam
    no ale- jak sam napisałeś- ty wwiesz, gdzie ten pan bywa- co wskazuje na jakąś tam zażyłość IMHO :wink:
    zwłaszcza, że też masz małe dzieci i ciekawe czy chciałbyś, żeby jakis pirat w ciebie wjechał

[ Dodano: Pon 18 Lis, 13 11:31 ]
    Zamieszczone przez Wally
    chodzi mu chyba o to aby publicznie nie mieszać do tego dalszej rodziny (synów)
    jasne- poniekąd masz rację
    tylko jest jeden problem- skąd się wzieła wlepa na aucie tego gościa?
    IMHO synowie są zamieszani bo jeden dał wlepę, a dzieci drugiego były zagrożone stylem jazdy dziadziusia
    przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Tony065
      RS
      • 2009
      • 2487
      • Octavia I (1U2)
      • ARX 1.8 20VT 150 KM

czy w/w bracia mogą się wypowiedzieć w tej sprawie :?: wątków jest kilka, ale Oni najbardziej odpowiedzialni są za czarny PR dla OCP, który robi ich father, więc może poczują się jakoś do tego. wpłynięcie na zachowanie i styl jazdy to już inna sprawa, ale dla mnie to by była ostatnia przejażdżka dziadka z wnukami :evil:
      Black Pearl, Elegance & RS LOOK
      @ by Tune-up Gdańsk
      TDI VP++ i jeszcze rośnie
      Antek

Komentarz

• Wally
        RS
        • 2012
        • 3790
        • Volkswagen

Zamieszczone przez piotrek_gdy
        tylko jest jeden problem- skąd się wzieła wlepa na aucie tego gościa?
        stąd jak napisałeś ale slawek31113 chodziło o to aby do nich bezpośrednio dać znać na PW
        Nie ich wina, że ojciec debil i potencjalny morderca ich dzieci i może jeszcze kogoś....
        być może nawet nie zdają sobie z tego sprawy
        chodzi bardziej o to aby nie wywoływać ich do tablicy tylko dlatego, że jw.
        co do reszty :
        zachowania gościa i przekazania wlepy ot tak rodzinie bez wszystkiego co powoduje otrzymanie wlepy
        zgadzam się z Tobą w 100% k
        Zamieszczone przez Tony065
        ale dla mnie to by była ostatnia przejażdżka dziadka z wnukami :evil:
        przypomina mi się akcja przed jakimiś wyborami : "Schowaj Babci dowód"
        spaliłbym prawo jazdy i dzieciarni nigdy bym z nim nigdzie nie wysłał w samochodzie
        z porządnym opier.olem ustnym :szeroki_usmiech
        Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
        => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
        => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
        "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen

Wally, ale nie mogę pisac do niego na PW skoro nie ma konta na które moge napisać
          pewnie- mógłbym napisać do jednego z braci na PW ale nie sadzę, żeby odniosło to jakikolwiek wydźwięk
          a ponieważ slawek31113 zna sytuację więc powinien dobrze wiedzieć, że żaden z braci nie zdejmie wlepy ojcu z bagażnika :wink: -jesli się mylę-przeproszę
          będzie tekst "oj tam, panie" i ... zapomnimy o temacie, ot, takie tam gdyńskie bagienko :lol:
          tylko ja będę ten zły bo wywlokłem całą sytuację na forum :diabelski_usmiech
          najpierw Seba zwrócił mi uwage po co robie zamieszanie, teraz Sławek ...
          ciekawe kto jeszcze :P

najlepiej zamieśc temat pod dywan, a gosciu z wlepą OCP dalej niech straszy po drogach trójmiasta
          no bo to przecież ojciec- dobrze, że nie dyrektor :lol:

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Wally
            RS
            • 2012
            • 3790
            • Volkswagen

mógłbym napisać do jednego z braci na PW
            no o to wg mnie chodziło chyba koledze, bo jak ojciec nie ma konta to trochę nie ten teges się rozumie :wink:

ale nie sadzę, żeby odniosło to jakikolwiek wydźwięk
            jak tak to nie mam pytań :szeroki_usmiech

tylko ja będę ten zły bo wywlokłem całą sytuację na forum :diabelski_usmiech
            najpierw Seba zwrócił mi uwage po co robie zamieszanie, teraz Sławek ...
            ni ch.ja - uważam, że bardzo dobrze zrobiłeś, bo z jakiej racji zamiatać pod dywan jak się ma z takim debilem do czynienia....

no bo to przecież ojciec- dobrze, że nie dyrektor :lol:
            i tu nie wytrzymalem - pełen rechot :lol:
            Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
            => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
            => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
            "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• robreg
              L&K
              • 2010
              • 1195
              • Octavia I (1U2)
              • AXP 1.4 MPI 75 KM

piotrek_gdy, po pierwsze, ...j się inaczej pisze! (to tak do obydwu wątków - tego i 3miejskiego) Proszę pana, tak pisać nie przystoi i jak już pisemnie przeklinać to koniecznie poprawnie. :czerwona:

Odnosząc się do komentarzy, by Adam miał się wyluzować i tego drugiego, zawierającego pytanie coś z Warszawą mające w tle to IMHO są one zabawne a z drugiej strony po prostu niepotrzebne / niestosowne - coś można skreślić.

Albo OCP to symbol mający być synonimem wartości pozytywnych, albo buractwa. Jeśli to pierwsze, to takim woźnicom symbole grupy powinny być komisyjnie odbierane / usuwane z auta (auto iksińskiego, ale symbol całej grupy). Jeśli to drugie, pan opisywany przez Adama powinien w cuglach wygrać konkurs na samozwańczego lidera zbiorowości.

A czy o takich historiach się pisze czy nie, i gdzie się o nich pisze, to nie ma nic do rzeczy. Cała grupa powinna wiedzieć o takich przypadkach, bo każdy jeden z Was, którzy wożą się z symbolem OCP na aucie, wystawia laurkę pozostałym. I niezależnie od tego, jak by się grupa nie starała, wiadome jest, że łyżka dziegciu beczkę miodu zepsuje.

Pozdrowienia z WarszaFki... 8)
              Pozdrawiam, Robreg.
              ----
              furmanka.blogspot.com fan ;-)

Komentarz

• mrfazi
                • 2010
                • 3103
                • Superb III (3V3)
                • DKZA 2.0 TSI 190 KM

, ja na ten przykład :wink: . Adam, jeszcze raz, zapraszamy na spot piwny i się dogadamy, Marek zapewne też będzie. Proponuje zakończyć tą nieprzyjemną dyskusję zanim się owocki posypią. Poza tym nie prowadzi do niczego rozsądnego.

Komentarz

• macbab
                  Ambiente
                  • 2010
                  • 232
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez Tony065
                  czy w/w bracia mogą się wypowiedzieć w tej sprawie
                  oczywiscie, jesli czujecie taka potrzebe moge wypowiedziec sie w tej sprawie, choc szczerze przyznam, ze nie mialem zamiaru, gdyz nie czuje sie w najmniejszym stopniu odpowiedzialny za cale zdarzenie.

Po pierwsze:
                  niestety jednak nie mialem okazji rozmawaic jeszcze o calej sytuacji z moim Tatą, a z doswiadczenia wiem ze kazdy kij ma dwa konce, dlatego wstrzymam sie z opinia do czasu az nie uslysze jego wersji.

Po drugie:
                  skoro juz tak gleboko inwigilujecie w nasze zycie rodzinne to dla wyjasnienia dodam ze mam tylko jedno dziecko i tego dnia na pewno nie jechalo z Dziadkiem w samochodzie.

Po trzecie:
                  gdy Ojciec przykleil wlepe na samochodzie to ja nawet nie mialem Octavii, tazke na pewno nie bede Jej mu zrywal. Jesli Marek poczuje taka potrzebe to pewnie to zrobi ale to juz jego sprawa Oczywiscie zgadzam sie z Wami ze byc moze to obciach dla klubu ( oczywiscie jesli wszytsko co pisze kolega to prawda), jednak znam mojego Ojca znacznie lepiej od Was i wiem ze jest kulturalnym kierowca, to ze tak sie ponoc zachowal - no coz nie wierze ze nikmu nigdy nie puscily nerwy i nie zachowal sie podobnie lub gorzej, a jak ochlonal doszedl do tego ze przesadzil. Nie ma idealnych kierowcow i kazdy moze miec gorszy dzien lub tak czy inaczej reagowac na sytuacje lub zachowanie innych kierowcow na drodze. Oczywiscie bronie go juz na wyrost bo nie znam sytuacji z jego strony ( zreszta jakimbym byl synem gdybym nie wstawil sie za ojcem)

Po czwartek:
                  piotrek_gdy teraz bezposrednio do Ciebie. Nie tak dawno zapewniales mnie o wielkim szacunku jakim darzysz mojego Brata, wiec ze wzgledu na ten szacunek mogbys darowac sobie obelgi i nie przyzwoite porowania w stosunku do jego Ojca. Oczywiscie nie mam pretensji a nawet nie mam prawa miec, ze opisales cale zdarzenie. W koncu do tego jest ten watek, nikt tez nie uwaza ze sprawe nalezy zamiesc pod dywan, jednak moglbys ograniczyc swoj wulgarny jezyk i wziac pod uwage ze Markowi nie wspominajac juz o mnie moze byc najzwyczajniej w swiecie przykro czytajac o swoim ojcu i masie epitetow na jego temat.
                  I tak jak pisal Slawek nie wiem po co opisujesz czyj to Ojciec. Nas sprawa nie dotyczy, ani tez wlepa naklejona przez Marka nie sprawila ze ojciec zachowal sie tak jak opisujesz.
                  Na upartego to Ty lamiesz regulamin forum ktory w punkcie 9 stanowi Oczywiscie bez doslownego traktowania.)
                  "9. Nie piszemy postów, których jedynym lub nadrzędnym celem jest sprowokowanie do kłótni, obrażenie kogoś, itd..."

Dobrze wiedziales ze to nasz Tata,(zreszta otwarcie pisales o tym w postach pozniejszych) i zapewne mogles domyslec sie ze obrazajac i wyzywajac jego obrazisz rowniez Nas. Oczywiscie nie ze wzgledu na regulamin, a z czystej przyzwoitosci mogles podarowac sobie kilka porownan.
                  Maciej
                  Octavia Combi Tour Ice+ 1.9TDI AXR 130,9 Km/315,2Nm

Komentarz

• ernestowski
                    Ambiente
                    • 2012
                    • 228

Sytuacja, która mi się dziś przytrafiła idealnie pasuje do tego tematu - białe Renault http://youtu.be/FGx6tt90VJE .

Komentarz

• piramida
                      RS
                      • 2009
                      • 12222
                      • Superb III (3V3)

ernestowski, popraw link
                      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• georgg
                        RS
                        • 2013
                        • 17103
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BSE 1.6 MPI 102 KM

piramida, Wystarczy usunąć kropeczkę na końcu linku. Tutaj poprawny http://www.youtube.com/watch?v=FGx6t...ature=youtu.be
                        SPOTY ŚLĄSKIE- ruszyć ZAPRASZAMY!
                        ​​​
                        Grzegorz

Moja Ambitna Czarnula

Komentarz

• robreg
                          L&K
                          • 2010
                          • 1195
                          • Octavia I (1U2)
                          • AXP 1.4 MPI 75 KM

Zamieszczone przez ernestowski
                          Sytuacja, która mi się dziś przytrafiła idealnie pasuje do tego tematu - białe Renault http://youtu.be/FGx6tt90VJE .
                          Ty mu jakoś ubliżyłeś swoją postawą, czy udawał się do Instytutu na Sobieskiego, ze skierowaniem jako pacjent?
                          Pozdrawiam, Robreg.
                          ----

Komentarz

• piotrek_gdy
                            RS
                            • 2008
                            • 7723
                            • Volkswagen

macbab, nie wiem czyje to dzieci- być może błędnie- ale widząc dwójkę w fotelikach na tylnej kanapie - mogłem założyć, że twoje(nie wiem, ile masz dzieci, o jednym wiem na pewno)

o ile mówię prawdę :?: - na spocie piwnym mogę ci przedstawić świadka całego zdarzenia, żałuję, że nie jechałem swoim autem, bo miałbyś nagranie popisów twojego taty
                            podobną sytuację z twoim tatą miał znany niektórym właściciel warsztatu z Mostów którego twój tata o mało nie wepchnął do rowu

jeszcze raz podkreślam, że nie mam zamiaru obrażać was- ale nie mam też zamiaru puścić tej sytuacji płazem
                            i nie chodzi mi o styl jazdy twojego ojca- jeździ jak potrafi a z każdym rokiem będzie jeździć gorzej
                            chodzi mi o to, że zachowując się na jezdni jak się zachował i mając naklejoną wlepę wystawił nam wszystkim(i wam, i mnie, i całemu OCP) odpowiednią laurkę
                            zdejmijcie mu to OCP i nie będzie problemu- jako Medyk Taxi może sobie robić na jezdni co chce- najwyżej ktoś napisze skargę do korporacji

co do porównań- ciekawe czy twój tata przyzna ci się jakich słów i gestów użył podczas rozmowy ze mną- bo były ciekawe :wink:

i powtórzę jeszcze raz- są świadkowie tego zajścia więc bądź łaskaw powstrzymać się od podważania mojej prawdomówności
                            oczywiście masz prawo bronić ojca, ale myslę, że chyba w tej sytuacji ograniczmy się do zdjęcia mu wlepy i zakończmy w taki sposób temat

Komentarz

• ernestowski
                              Ambiente
                              • 2012
                              • 228

robreg, to byla ona :-) Zaskoczony bylem mocno, bo to poniedzialek rano, a poza tym grzebalem w radio, zeby znalezc jakas zwawa muzyke. W domu przejzalem nagranie aby zobaczyc co dokladnie sie stalo. Wydaje mi sie, ze niczym nie podpadlem, przynajmniej dzis rano, bo chwile wczesniej nasze drogi sie spotkaly.

Komentarz

• robreg
                                L&K
                                • 2010
                                • 1195
                                • Octavia I (1U2)
                                • AXP 1.4 MPI 75 KM

ernestowski, przez chec mordu do serca faceta? Moze to sposob na zwrocenie Twojej uwagi, albo 9650 metrow wczesniej zajales pas, ktory pani sobie upatrzyla I to byla forma rewanzu
                                Pozdrawiam, Robreg.
                                ----

Komentarz

• slawek31113
                                  Elegance
                                  • 2007
                                  • 824

piotrek_gdy czy Ty jesteś taki prawy w trakcie jazdy autem??? jestem przekonany, że każdy Twój wyjazd na ulicę zalicza łamanie przynajmniej jednego przepisu a i brawurowość zdarzy się jak każdemu z nas (mnie również)- przecież nie po to kupiłeś ponownie RS-a by jeździć 50km/h prawym pasem!!!??? .......... czytam ze zrozumieniem, ale odbieram bardziej, że to Ty masz lekki z tym kłopot!!!!!nie bronię kierowcy z którym popadłeś w konflikt, ale neguję wciąganie w całą tę sytuację osoby postronne (bez znaczenia czy to są synowie, czy dziadkowie) i publiczne ogłaszanie kto jest kto!!!!!! Wiesz Adam, nie chce mi sie z Tobą polemizować, bo widzę jak leje się z Ciebie piana - nie uważam byśmy byli partnerami do rozmowy!!!! The End.

[ Dodano: Pon 18 Lis, 13 23:13 ]
                                  znany niektórym właściciel warsztatu z Mostów
                                  z prawdomównością tego właściciela warsztatu jest trochę na bakier, kiedyś sprzedał mi OI z oryginalnym przebiegiem, który okazał się po pewnym czasie lekko kopnięty w tył o drobne ponad 100k i On super mechanik oczywiście o tym nie wiedział!!! Wiec z tą jego prawdomównością bym tak trochę uważał.
                                  OII 1,4 TSI CAXA blekmiedzik

Komentarz

• mirek_p11
                                    RS
                                    • 2010
                                    • 6630
                                    • Volkswagen
                                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Kto z nas jest bez grzechu na drodze, niech pierwszy rzuci kamieniem i tym bym zakończył temat Adama, bo nie ma już sensu kłócić się i generować. Panowie będzie spot piwny to sobie pogadcie :wpysk: :box2

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
                                    Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
                                    Fotki

Komentarz

• slawek31113
                                      Elegance
                                      • 2007
                                      • 824

Zamieszczone przez mirek_p11
                                      Kto z nas jest bez grzechu na drodze, niech pierwszy rzuci kamieniem i tym bym zakończył temat Adama, bo nie ma już sensu kłócić się i generować. Panowie będzie spot piwny to sobie pogadcie :wpysk: :box2
                                      Święte słowa Mirku

Komentarz

• mirek_p11
                                        RS
                                        • 2010
                                        • 6630
                                        • Volkswagen
                                        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

slawek31113,

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
                                        Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
                                        Fotki

Komentarz

• piotrek_gdy
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 7723
                                          • Volkswagen

ależ oczywiście- macie rację slawek31113, i mirek_p11,
                                          przeciez to moja wina, że
                                          1.facet ma wlepę
                                          2.jeździ jak jeździ
                                          3.mam świadków
                                          4.to nie pierwszy jego wyczyn

to się nie liczy
                                          najważniejsze, że to jest wasz znajomy, z którym wspólnie wyjeźdżacie na wakacje i takie tam :wink: więc za wszelką cenę trzeba go bronić

no tak, najlepszą obroną jest atak- więc trzeba mi dowalić, że skoro mam RSa to jeżdżę nieprzepisowo- Sławek- utrudnię ci życie- mam jeszcze kilka innych samochodów, do tego szybszych od RSa :szeroki_usmiech
                                          ale wiecie co? nawet jak mi się zdarza taka sytuacja to ja umiem przepraszać
                                          i nie bądźcie tacy święci- bo jak zap... ze spotu do domu robiąc sobie uliczne wyścigi to wszystko jest OK?wam wolno więc czemu nie

nie wiem czemu slawek31113, wymaga ode mnie żebym latał po postojach szukając gościa który na drodze mnie obraził- OK, widać tak podchodzisz do życia- twój styl :wink:

Zamieszczone przez slawek31113
                                          neguję wciąganie w całą tę sytuację osoby postronne
                                          a nie uważasz przypadkiem, że cała ta sprawa jest dlatego, że jakaś osoba postronna dała mu wlepę?

z prawdomównością tego właściciela warsztatu jest trochę na bakier, kiedyś sprzedał mi OI z oryginalnym przebiegiem, który okazał się po pewnym czasie lekko kopnięty w tył o drobne ponad 100k i On super mechanik oczywiście o tym nie wiedział!!! Wiec z tą jego prawdomównością bym tak trochę uważał.
                                          a ja i kilka innych osób słyszelismy inną wersję- więc- jak widzisz niekoniecznie muszę wierzyć w twoje słowa :lol: zwłaszcza, że w stosunku do mnie nigdy nie było fuck-upu

Wiesz Adam, nie chce mi sie z Tobą polemizować, bo widzę jak leje się z Ciebie piana - nie uważam byśmy byli partnerami do rozmowy!!!! The End.
                                          wiecie co?kolega przestrzegał mnie przed napisaniem o tej sytuacji na forum- mało tego powiedział jakie będą komentarze i kto będzie bronić - i się nie pomylił
                                          ja w każdym razie stawiam sprawę jasno- proszę o spowodowanie zdjęcia wlepy temu panu

EOT

Komentarz

• slawek31113
                                            Elegance
                                            • 2007
                                            • 824

piotrek_gdy czy Ty wybierasz się na piwnego spota 6.12.2013.? pytam, bo nie widzę Ciebie na liście?

[ Dodano: Wto 19 Lis, 13 11:06 ]
                                            mało tego powiedział jakie będą komentarze i kto będzie bronić - i się nie pomylił
                                            Ten kolega to słynny jasnowidz z Człuchowa??? hahaha

Komentarz

• piotrek_gdy
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 7723
                                              • Volkswagen

slawek31113, wybacz ale napisałes że nie jestem dla ciebie partnerem do rozmowy

dziwne jest tylko to, że nie będąc na miejscu zdarzenia oceniasz wiarygodność świadków nie wiedzac ilu ich jest :wink:
                                              powiedz po prostu, że bronisz Marka za wszelką cenę dezawuując całą sytuację, mnie i świadków zachowania tego pana

Ten kolega to słynny jasnowidz z Człuchowa??? hahaha
                                              i daruj sobie chybione porównania do rzeczy o których nie masz pojęcia

osobami które powinny i mają prawo zajmowac stanowisko są Marek(który prawdopodobnie dał wlepę tacie), Maciej- który jako syn ma prawo bronić ojca za wszelką cenę(a którego niepotrzebnie w to zamieszałem myśląc, że to jego dzieci sa na tylnej kanapie- mea culpa) i ja oraz świadkowie zdarzenia -- ale na pewno nie ty
                                              jak w Macieja wjechała cięzarówka i kierowca uciekł to wszyscy pomstowali na takiego drivera
                                              tu jakoś nie slysze oburzenia na styl jazdy kierowcy tylko ataki na moją osobę

Komentarz

• slawek31113
                                                Elegance
                                                • 2007
                                                • 824

powiedz po prostu, że bronisz Marka za wszelką cenę
                                                tak, bronię i będę bronił!!!!

Wiesz Adam? Myślę, że trochę zakręciłeś się w swoich wpisach!!! - powtarzasz się !!! sam odpowiadasz na własne pytania, znasz również sytuacje rodzinne klubowiczów jak i relacje klubowiczów z ich rodzinami.... Zarzuciłeś mnie, że nie czytam ze zrozumieniem, powtarzasz jak mantra, że miałeś taką i taką sytuację, i ktoś to aprobuje (czytaj - ja) a w rzeczywistości rozchodzi się o zupełnie coś innego - ja i myślę, że wielu innych ma do Ciebie pretensję i neguje to, że mieszasz w wątku osoby (upubliczniając), które nie miały nic wspólnego z tym zajściem. Tak jak to napisałem w pierwszym poście na ten temat - mogłeś załatwić Swoje żale z Markiem, Maćkiem na PW lub spotkać sie i pogadać, ale Ty wolałeś zabłysnąć - Twoja sprawa. Co do super mechanika z Mostów to jest słowo przeciwko słowu, bronić się trzeba, ale skoro Ty i inni są zadowoleni to gratuluję, ja znam wiele osób z poza klubu i maja zdanie podobne do mojego (to tak na marginesie).
                                                Nie odpisałeś mi, czy bedziesz na spocie piwnym?

Komentarz

• piotrek_gdy
                                                  RS
                                                  • 2008
                                                  • 7723
                                                  • Volkswagen

tak, bronię i będę bronił!!!!
                                                  teraz z czystym sumieniem zacytuję ciebie jako klasyka gatunku :szeroki_usmiech
                                                  hahaha
                                                  ale masz jakiekolwiek argumenty?
                                                  typu:
                                                  1.kierowca jechał prawidłowo, to na pewno ty jako znany pirat sprowokowałeś go :wink:
                                                  2.kierowca MIAŁ PRAWO miec wlepe bo jest czynnym członkiem OCP i systematycznie przyjeżdża na spoty
                                                  3.nie było żadnych świadków
                                                  4. kierowca jak zwróciłeś sie do niego po nazwisku wysiadł i przeprosił za swoje zachowanie(albo wersja hardcore - jak zwróciłeś się do niego po nazwisku to z trudem powstrzymał się, żeby ..... coś tam cos tam)
                                                  5.Nieprawda, że w aucie były malutkie dzieci
                                                  czy tylko tak dla zasady :wink:

Komentarz

• slawek31113
                                                    Elegance
                                                    • 2007
                                                    • 824

ogarnęła Ciebie mantra...............kończę tę polemikę, ponieważ kompletnie Ciebie nie rozumie, może mam za niskie IQ!!!???

Komentarz

Pracuję...