Zamieszczone przez kowal 2002
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
-
-
Właśnie wczoraj widziałem taką sytuację, którą mało motocyklista nie przepłacił życiem. Podjechał do krzyżówki na pierwsze miejsce, i już ruszał gdy w poprzek przeleciał jakiś debil w Volvo na bardzo późnym żółtym wpadającym w czerwień. Na szczęście albo doświadczenie albo zdrowy rozsądek spowodowały, że motocyklista nie ruszył z kopyta, bo wtedy musiałbym sobie przypomnieć zasady poznane na kursie ratownictwa przedmedycznego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Powiedźcie z ręką na sercu ilu widzieliście motocyklistów, którzy stali grzecznie w rządku pod światłami, a nie kombinowali jak by tu przebić się na "pole position".
ale to tylko moja opinia tylko.... :szeroki_usmiech>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Zamieszczone przez hotrainZamieszczone przez Enriquezdlatego motocyklem lepiej nie jeździć....
.... w tym kraju
Nie to żebym marudził, ale to działa w obie strony. Znacie naklejki " cośtam, cośtam, sprawdź dwa razy, motocykle są wszędzie"? Otóż jak ktoś gdzieś napisał: "NIE POWINNY BYĆ WSZĘDZIE"! Powinny poruszać się tak jak auta, środkiem pasa, a nie tam gdzie akurat jest wolne 70-80cm pasa. Chcą wyprzedzić, kierunek zmiana pasa, wyprzedzanie, i powrót na swój pas, a nie z lewej, z prawej, pasami do skrętu - na wprost, po chodniku, po przejściu dla pieszych i gdzie tylko dadzą radę się wepchnąć. Powiedźcie z ręką na sercu ilu widzieliście motocyklistów, którzy stali grzecznie w rządku pod światłami, a nie kombinowali jak by tu przebić się na "pole position". Nie raz już mi się zdarzyło, że przy dojeździe do świateł z pomiędzy aut stojących na prawym pasie wyjechał mi pod kątem prostym w stosunku do kierunku ruchu samobójca na skuterze.
Nie mówię, że motor to zło, ale nie zgodzę się też na to, że wszystkiemu winni są kierowcy aut.
Komentarz
-
-
Nie bądźcie święci od Papieża, jak autem jeździ się po mieście czasem stówką to jest dobrze? :wink: Nie mówię, że motocykliści są święci ale IMO moją przerąbane na naszych drogach.
Do rzeczy- około godziny 19:00 zjeżdżam z Siekierki na praską stroną, Wał, potem światła przy Fieldorfa, oczywiście na Wale lewy i środkowy pas zajęte a prawy wolny, więc ogień bo zielone... a tu z Fieldorfa wbija się gość Pugiem 206 i żeby wjechał na rozbiegowy, ale nie od razu na pas. Dłuuuuuuuuugie w ruch, szybko się schował na rozbiegowy. Potem mnie dogonił i obtrąbił pokazując, że powinienem mieć włączone światła mijania... a sam miał piękne HIDy ad:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainPotem mnie dogonił i obtrąbił pokazując, że powinienem mieć włączone światła mijania... a sam miał piękne HIDy ad:
Poniżej codzienność.
Tym razem francuzy wpitoliły się na skrzyżowanie. :evil:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VqsfWzkoe38[/youtube]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74TIR na czerwonym + marudy :klnie:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hbkb3DpbHcg[/youtube]
Lewacy na A4 zajęci pogaduchami przez komóry. :evil:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XNcZoCVSvnY[/youtube]VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Bez konsekwencji można jechać autostradą 150km/h
Ja wiem, ze kto bez winy niechaj rzuci pierwszy kamien
Zamieszczone przez bzyq_74Wyprzedałem ich środkowym pasem. nie mogli zjechać? Mieli miejsce. :twisted:
Codziennie rano jadac Meteorologow w Katowicach szlag mnie trafia jak jada ciamajdy po 30-40km/h Ale coz poradzic. Dali ograniczenie na zakret i pozniej go juz nie odwolali az do swiatel...VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
dlatego powinienes jezdzic rowerem nic trendy, ani nic fajnego ogolnie nie widze w Twoich "wyczynach" ale moze Cie to kreci proponuje kiedys zjazd leśny MTB z predkoscia 50km/h wsród drzew ;] zaufaj mi ze wieksza adrenalina niz 150 na trasie.
Nie ma nic zlego w ograniczeniach predkosci w miescie tam, gdzie jest duzy ruch, duzo wypadkow.
Gdzie bym nie jezdzil nie przekraczam w Warszawie 90 km/h a zazwyczaj staram sie jechac 50-70 szczegolnie tam, gdzie jest duzo pieszych.
Komentarz
-
-
mnie dziś osłabił kierownik w zestawie "stare volvo v70 + 1-osiowa p-pa". nie przyglądałem się co było na pace v70, bo czasu nie było przy "150", ale wolałem go wyprzedzić, niż nadziać się na drabinę lub rury stalowe, walające się po przyczepce. debil nawet kawałka czerwonej szmaty nie powiesił lub dawno spadła, tak zamiatał po zakrętach.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bradleyCale szczescie jak prawy jest wolny to i mozna 140 prawym
Też jeżdże eco , ale wczoraj mi się wybitnie śpieszyło
Zamieszczone przez pstrykaczTiak, szczególnie na ograniczeniu do 100km/h można jechać te 150 :P
Zamieszczone przez pandzikbzyq_74, Klniesz tak jadąc z tym bobo z fotki?
Komentarz
-
-
a mnie dziś osłabiła Pani :shock: :shock: (jaka Pani :shock: :?: babsztyl zwykły)tankowałem na Bliskiej.zalałem, poszedłem zapłacić.nikogo za mną w kolejce nie było.brałem fakturę ,a że pracownik stacji był młody stażem to się trochę zamotał i wszystko się troszkę przedłużyło ponad standardowy czas oczekiwania.jak wychodziłem to już tuż za moim wozem stała BABA rozpierdolonym golfem i z ryjem na mnie ,że za długo płaciłem i ,że w takim tempie to Polska ze mną daleko nie zajdzie itd. itp. SRAM na Panią i Pani podobnych
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słońa mnie dziś osłabiła Pani :shock: :shock: (jaka Pani :shock: :?: babsztyl zwykły)tankowałem na Bliskiej.zalałem, poszedłem zapłacić.nikogo za mną w kolejce nie było.brałem fakturę ,a że pracownik stacji był młody stażem to się trochę zamotał i wszystko się troszkę przedłużyło ponad standardowy czas oczekiwania.jak wychodziłem to już tuż za moim wozem stała BABA rozpierdolonym golfem i z ryjem na mnie ,że za długo płaciłem i ,że w takim tempie to Polska ze mną daleko nie zajdzie itd. itp. SRAM na Panią i Pani podobnych
No czy Panią popierdoliło?
Komentarz
-
Komentarz