Ile płacicie za ubezpieczenie?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Za gokarta :?: :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechZamieszczone przez lukasz_vipW tym roku: OC+NNW+Auto Szyby+mini AC za 779zł w PZU.
Czytałeś co napisałem wcześniej :?:
:evil: :evil: :evil:
Zostaw komentarz:
-
-
W tym roku: OC+NNW+Auto Szyby+mini AC za 779zł w PZU.
O1 Kombi ELEGANT 1.9TDI z 2002r. Wartość według PZU 12,5tys zł.
Zostaw komentarz:
-
-
Czeszka dostała ubezpieczenie na kolejny rok OC,AC,ZK,NNW, Assistance-Premium HESTIA Wartość pojazdu 34000 Max zniżki :!: 1290zł
Przy pakiecie wpisujcie wartość pojazdu bo tak to nie ma sensu sama kwota bo nie wiadomo od czego :!:
Zostaw komentarz:
-
-
Nie pamiętam czy już pisałem czy nie.
Cały pakiet OC, AC, NNW, i jakieś tam pierdoły
0 zniżek = 2300 zł (pierwszy pojazd na mnie zapisany)
Ubezpieczyciel Hestia.
Zostaw komentarz:
-
-
lukasz3112, 270<272, ale spoko, ja też bym nie miał 270 PLN, jakbym ubezpieczył tylko jedno auto i nic poza tym. BTW, to dziwne, że niektóre firmy oferują prawie drugie tyle.
Zostaw komentarz:
-
-
MQ1977, w Ergo Hestii patrząc na samo OC to za OII płacę 272zł a za Fabię 186zł
Zostaw komentarz:
-
-
Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych (TUW) jest nie do przebicia. 270 za OC i NNW, duże zniżki jeśli ma się u nich jeszcze inne ubezpieczenia.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie w MBanku mozna OC poniżej 300,00 zł za rok kupić , warunkiem jest założenie / posiadanie konta w MBanku
Zostaw komentarz:
-
-
OC+minicasco(od zwierzat i kradzieży)+auto szyba za 720zł na rok w PZU
Zostaw komentarz:
-
-
Ile płacicie za ubezpieczenie
0C+ zielona karta +AC+Autoasistance+NW =1.272
Zostaw komentarz:
-
-
Śkoda Octavia II Tour 1.6 z lpg 2012 rok PZU AC+OC+NW max znizki 1610 zł
Zostaw komentarz:
-
-
Dzisiaj Aviva wysłała mi propozycję OC za 471zł
popatrzałem w poprzednią polisę i było 431zł
zadzwoniłem do jakiejś miłej Pani i mam teraz 422zł
Zostaw komentarz:
-
-
Dziś nowe OC+AC w AXA (tylko od kradzieży i pożaru) suma zniżek 60% ------> 696 zł
Zostaw komentarz:
-
-
Właśnie wczoraj kolega też polecił mi Hestię i wychodzi całkiem dobrze. Muszę tylko podejść do agenta stacjonarnego po dokładne wyliczenie składki ze względu na wyposażenie dodatkowe. Dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
Hestie sprawdzałeś? Mi RS-a zawsze dobrze wyceniali...a co do kwoty wyceny to jak juz wbijasz sie w górna granicę to bierz stała kwote ubepieczenia :wink:Zamieszczone przez cianekNawet do nich dzwoniłem i stwierdzili, że to wycena według katalogu info-expert i ewentualnie mogą mi dorzucić maksymalnie 15% co jednak i tak mnie nie zadowala. Za to po wielu telefonach do wielu ubezpieczycieli w AVIVA wyszło, że wartość rynkowa to 57tys. co mnie bardziej satysfakcjonuje, ale za to ubezpieczenie o 60% droższe. Także jakby ktoś szukał ubezpieczenia RSa w miarę celnego to polecam sprawdzić.Zamieszczone przez MaicroftW wyliczeniu z BRE na biala, wychodzila kwota blizsza 50tys niz 30tys, wiec RS tez powinien sie cenic. Cos poknocili.Zamieszczone przez cianekale wartość pojazdu (VRS 2011 TDI świetnie wyposażony) według nich to 33tys zł
.
Zostaw komentarz:
-
-
Link4 1160zl. OC + AC+NNW+autoszyby+oryginalne czesci itp.
wartosc 42.000zł 2011 1.6tdi ambiente kombi
Zostaw komentarz:
-
-
Nawet do nich dzwoniłem i stwierdzili, że to wycena według katalogu info-expert i ewentualnie mogą mi dorzucić maksymalnie 15% co jednak i tak mnie nie zadowala. Za to po wielu telefonach do wielu ubezpieczycieli w AVIVA wyszło, że wartość rynkowa to 57tys. co mnie bardziej satysfakcjonuje, ale za to ubezpieczenie o 60% droższe. Także jakby ktoś szukał ubezpieczenia RSa w miarę celnego to polecam sprawdzić.Zamieszczone przez MaicroftW wyliczeniu z BRE na biala, wychodzila kwota blizsza 50tys niz 30tys, wiec RS tez powinien sie cenic. Cos poknocili.Zamieszczone przez cianekale wartość pojazdu (VRS 2011 TDI świetnie wyposażony) według nich to 33tys zł
A propos podwyżek składek (o czym chyba się już przekonałem) to ubezpieczyciele podnosząc składki po takiej decyzji KNF sami przyznali się do tego, że kantowali na ubezpieczeniach.
Zostaw komentarz:
-
-
-
W wyliczeniu z BRE na biala, wychodzila kwota blizsza 50tys niz 30tys, wiec RS tez powinien sie cenic. Cos poknocili.Zamieszczone przez cianekale wartość pojazdu (VRS 2011 TDI świetnie wyposażony) według nich to 33tys zł
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie i Panie,
może podpowiecie gdzie znaleźć ubezpieczyciela, który ubezpiecza samochód na wyższe kwoty niż z katalogu info-expert? Wczoraj dostałem z BRE Ubezpieczenia wyliczenia nowej składki ok. 1500, ale wartość pojazdu (VRS 2011 TDI świetnie wyposażony) według nich to 33tys zł. Uważam, że Skodzina warta jest w tej chwili >55 tys, a z jednym autem się już pożegnałem, więc teraz dmucham na zimne.
Skąd Ci "experci" biorą te wyceny, bo patrząc na otomoto, to za 33tys ciężko kupić zwykłą Octavię, co dopiero VRS? :?
Zostaw komentarz:
-
-
2010, przebieg 120 tys km
Proama: OC, AC Komfortowy (36,4 tys. zł) , Super Assistance, NNW (20 tys. zł)
max zniżek (70% OC i 70% AC)
1146 zł (2 zł więcej niż rok temu ;-)
Zostaw komentarz:
-
-
OK Dzięki. Dobrze wiedzieć. Kupiłem w końcu w PZU od agenta, a nie w ASO i też wyszło 1050
Zostaw komentarz:
-
-
Mój znajomy likwidował szkodę z AC w AXA, wycena części tak jak w katalogu oryginalnych. Sam też zakupiłem AC+OC w AXA do mojej Octavii za kwotę niewiele większą od tej którą wypisałeś.Zamieszczone przez shadoLikwidował ktoś ostatnio jakąś szkodę z AC w AXA? W PZU ubezpieczenie Fabii wychodzi mi 2300PLN (pakiet dealerski na 3 letnie auto). W AXA AC na ori częściach w ASO bez amortyzacji wychodzi mi 1050PLN.
Zostaw komentarz:
-
-
O II FL 2009 kombi Elegance, 202kkm,
Ubezpieczenie w Hestii.
Wartość podwyzszona o 10% na 31.290 PLN
Pakiet jak niżej : 2.644 PLN podobno max znizki jakie mogli mi dac dali czyli 30% (rozpoczotelm z tym ubez 2 rok kiedy auto jest na mnie)
W tym:
OC - 1007
AC z wariantem części oryginalnych i naprawa ASO - 951
Ochrona utraty zniżek OC - 30
Ochrona utraty zniżek AC - 90
NNW kier. i pasaż. (60.000 PLN/osoba) - 146
Szyby (5.000) - 120
Stala suma ubezpieczenia - 200
hestia Car Assistance Premium - 100
Moze komuś sie przyda.
Zostaw komentarz:
-