Wystarczy że wpiszecie numer polisy kogoś kto tam kupił ubezpieczenie , oczywiście polecam swój numer 3692634
Przepraszamy, ale podany numer polisy nie spełnia kryteriów Programu "Poleć AXA DIRECT znajomym". Wylicz składkę ponownie (link do taryfikatora) bez powoływania się na numer polisy
Wycena wyszła mi bez tego nr 985 zł za całość :wink:
bedzie działać od 08.12.2011 ale ze mnie gapa
pozdr
pozdr
Krzysztof
4OO - SKODA OCTAVIA II 1,9 TDI Ambiente (2004)
Najtaniej ubezpieczenie wychodzi w salonie, oczywiście jak się kupuje cały pakiet. Przerabiałem już to, szukałem wszędzie a i tak zawsze wracałem do salonu i kupowałem bo wychodziło najtaniej w pakiecie, bynajmniej w moim regionie.
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Najtaniej ubezpieczenie wychodzi w salonie, oczywiście jak się kupuje cały pakiet. Przerabiałem już to, szukałem wszędzie a i tak zawsze wracałem do salonu i kupowałem bo wychodziło najtaniej w pakiecie, bynajmniej w moim regionie.
Święte słowa, ja też brałam ubezpieczenie z salonu :szeroki_usmiech
A ja proponuję uważać na SZTUCZKI ubezpieczycieli - sam przeglądając oferty padłem prawie ofiarą takich spryciarzy: byłem zainteresowany tylko OC i w końcu znalazłem (AXA) ubezpieczenie tańsze niż w mBanku... ale po analizie okazało się że jest ono tańsze ale... tylko jeśli występuje w pakiecie ! Gdybym chciał wykupić tylko OC u tego ubezpieczyciela zapłaciłbym więcej
... Sztuczki marketingowe... :-(
Pozdrawiam,
Jaroslav92525
----------------------- VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Święte słowa, ja też brałam ubezpieczenie z salonu :szeroki_usmiech
Ubezpieczenie wychodzi mi 18 grudnia i tak sobie podzwoniłem po salonach..... Przy sumie ubezpieczenia 46 tysi w salonie wychodzi +/- 2000,00 ( Allianz ), a poza salonem to samo ubezpieczenie też Allianz +/- 1600,00 ..... hm :? pomimo tego, że zawsze ubezpieczałem auta w salonach w tym roku sytuacja sie jakoś dziwnie zmieniła.....
Ja ubezpieczyłem już moje drugie auto w AllianzDirect. Cena była zdecydowanie najkorzystniejsza spośród kilku innych popularnych towarzystw ubezpieczeniowych przy tym samym zakresie ubezpieczenia. Dodatkowo do 19 grudnia br. jest 15% zniżki na hasło "NIEMCY" na niemieckie auta - na Skodę również.
Mam jeszcze pytanie, czy jeśli auto zmieniło wlaściciela i ubezpieczenie OC dobiega końca za 2 tygodnie, ale już jest przerejstrowane (tzw. miekki dowód rejstracyjny) to czy można jeździć na ubezpieczeniu poprzedniego właściciela, czy trzeba je "przepisać"?
U dilera kupujecie ubezpieczenia u tego co auto kupiliście? :?: Mi chodzi o pakiet AC-OC samochód kupiliśmy od danielcia na początku stycznia.Chyba do jego salonu walić,jak myślicie????
U dilera kupujecie ubezpieczenia u tego co auto kupiliście? :?: Mi chodzi o pakiet AC-OC samochód kupiliśmy od danielcia na początku stycznia.Chyba do jego salonu walić,jak myślicie????
ja ubezpieczenie kupilam u dilera i wyszło mi najtaniej
Witam
Skorzystałem z oferty kolegi "maxpaynemm".
Wybrałem AXA.
Wartość samochodu coś koło 25 k - OCTAVIA II 2004, przebieg 102 000 km
OC - 60% zniżki
AC - 50% (szkoda w 08.2011)
Cena w AXA:
- OC - 386,26 zł
- AC - 603,39 zł
- NW - 12,36 zł
Bez udziału własnego, na częściach nowych.
Nawet jak liczyłem przez kalkulator internetowy AXA ze zniżką -19% wychodziło drożej coś koło 1050 zł czyli więcej niż z wyliczeń "maxpaynemm".
W AXA jest promocja POLEĆ ZNAJOMYM:
Moje zyski || Zyski "ZNAJOMEGO"
70 zł kupon || -50 zł gdy kupi OC
100 zł kupon || -60 zł gdy kupi cały pakiet
Wystarczy że wpiszecie numer polisy kogoś kto tam kupił ubezpieczenie , oczywiście polecam swój numer 3692634[/size] - no tak będzie działać od 08.12.2011 ) o tym nie pomyślałem
No i 5 minut dla przegranych:
- OC miałem w PZU obecnie chcieli 590 zł !!!!
- AC miałem w AVIVA po wyliczeniach internetowych z udziałem własnym 500 zł bo tego nie dało się zlikwidować całkowicie wychodziło 980 zł - niestety po 3 prośbach o kontakt nie było odzewu, no to sorrrrrry wypad z baru.
pozdr
A co z franszyza redukcyjna? W OWU AXY piszą, że wynosi 15% jeśli brałeś opcję na AC "z pożarem. "
O2, 2006, 1,9 TDI 180k km, elegance. OC60%, AC20%. W maju tego roku zapłaciłem 2,5k za wszystko, brak udziału własnego, części oryginalne, stała wartość pojazdu w PZU, czy warto w tym roku przedłużać tam czy szukać czegoś innego, spadnie mi wartość pojazdu po roku, było 37k...
czy warto w tym roku przedłużać tam czy szukać czegoś innego, spadnie mi wartość pojazdu po roku, było 37k...
zależy czy agent przyznał Ci zniżki, obecnie w PZU jest zniżka za nowe OC i dodatkowo od niedawna nowe AC + zniżki specjalne. Idź najpierw i dowiedz ile wyliczył, a jak wyjdzie drożej to idź gdzie indziej Spróbuj w firmie UNIQA, mają bardzo dobre oferty dla skody (jest zniżka za markę i model, za superba dają nawet 25% zniżki).
Zniżka za zniżkę jeszcze niedawno była w prawie każdym towarzystwie, teraz chyba oferuje to Warta i paru innych, ale rzadko można trafić na 60/60%, czasem dają po prostu 20% ac..
Komentarz