lukasz3112, na podstawie tego co napisałeś wynika jedynie, że to TU poszkodowanego a nie sam poszkodowany będzie musiał się teraz zatroszczyć o kontakt z TU sprawcy i przejść przez trudy i męki ścieżki likwidacji w TU sprawcy które jak piszesz są do kitu w tych tańszych. Może za te trudy i męki sobie coś policzą, ale chyba nie.
Ile płacicie za ubezpieczenie?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
A ja dzisiaj dostałem maila od AVIVA na kontynuację pakietu już z przygotowaną polisą, tylko wpłacić i potwierdzam wspaniałe dbanie o interesy klienta. Bo co droższe to przecież lepsze Rok minął bezszkodowo, wartość rynkowa auta spadła a polisa pięknie zdrożała
O Avivie i wznowieniu polisy już kiedyś pisał ruwado, :zlo: :zlo: :zlo:
W kalkulatorze wychodzi dużo taniej za ten sam pakiet. Pozwolę sobie wykonać do nich telefon-tylko 1 raz :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadopisz czy udało Ci się coś ugrać.
ps. Ty dalej z Aviva :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
O II FL 2009 kombi Elegance, 202kkm,
Ubezpieczenie w Hestii.
Wartość podwyzszona o 10% na 31.290 PLN
Pakiet jak niżej : 2.644 PLN podobno max znizki jakie mogli mi dac dali czyli 30% (rozpoczotelm z tym ubez 2 rok kiedy auto jest na mnie)
W tym:
OC - 1007
AC z wariantem części oryginalnych i naprawa ASO - 951
Ochrona utraty zniżek OC - 30
Ochrona utraty zniżek AC - 90
NNW kier. i pasaż. (60.000 PLN/osoba) - 146
Szyby (5.000) - 120
Stala suma ubezpieczenia - 200
hestia Car Assistance Premium - 100
Moze komuś sie przyda.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoLikwidował ktoś ostatnio jakąś szkodę z AC w AXA? W PZU ubezpieczenie Fabii wychodzi mi 2300PLN (pakiet dealerski na 3 letnie auto). W AXA AC na ori częściach w ASO bez amortyzacji wychodzi mi 1050PLN.
Komentarz
-
-
Panowie i Panie,
może podpowiecie gdzie znaleźć ubezpieczyciela, który ubezpiecza samochód na wyższe kwoty niż z katalogu info-expert? Wczoraj dostałem z BRE Ubezpieczenia wyliczenia nowej składki ok. 1500, ale wartość pojazdu (VRS 2011 TDI świetnie wyposażony) według nich to 33tys zł. Uważam, że Skodzina warta jest w tej chwili >55 tys, a z jednym autem się już pożegnałem, więc teraz dmucham na zimne.
Skąd Ci "experci" biorą te wyceny, bo patrząc na otomoto, to za 33tys ciężko kupić zwykłą Octavię, co dopiero VRS? :?
Komentarz
-
-
Wzrost opłat OC http://www.strefabiznesu.gazetawrocl...t-we-wroclawiuO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez cianekale wartość pojazdu (VRS 2011 TDI świetnie wyposażony) według nich to 33tys zł
A propos podwyżek składek (o czym chyba się już przekonałem) to ubezpieczyciele podnosząc składki po takiej decyzji KNF sami przyznali się do tego, że kantowali na ubezpieczeniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cianekZamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez cianekale wartość pojazdu (VRS 2011 TDI świetnie wyposażony) według nich to 33tys zł
.
Komentarz
-
-
Dzisiaj Aviva wysłała mi propozycję OC za 471zł
popatrzałem w poprzednią polisę i było 431zł
zadzwoniłem do jakiejś miłej Pani i mam teraz 422zł->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz