Zamieszczone przez Agamek12
Ile płacicie za ubezpieczenie?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Przedłużyłem OC+AC+NNW+assistance na kolejny rok w AVIVA
cena 1590 PLN
NNW - 50 tys na każdą osobę w aucie
Assistance - podstawowy
AC - według stawek rynkowych EUROTAX ( kwota 85950 PLN ), zastępcze na cały czas naprawy ASO, części oryginalne bez amortyzacji
udział własny 500 PLN - bez procentowego rozliczania.O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Hestia - 2850PLN, - AC-OC-NNW + szyba (podobno nieskończona ilość razy)
kura z 2013 - wrzesień, wyceniona na 79 000PLN brutto.
PZU było coś 500pln droższe, Alianz wycenił ubezpieczenie na... 4600, a rok wczesniej mialem od nich ubezpieczenie na 2800... :roll:
Oferta u agenta w ASO.
Aale to nic.... mam w leasingu Giuliette z 2011 w PKO Leasing, wycena na 39 000PLN netto i ubezpieczenie 3400, to najtańsza opcja z PZU, z Compensy było ponad 5000PLN, auto chyba nawet od burzy magnetycznej na słońcu jest ubezpieczone."Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Octavia 3 MY2016 Ambition+Amazing, auto nowe od dealera, 2270 zł WARTA OC-AC KOMFORT-NW + szyby + wartość pojazdu przez kolejne 3 lata zgodnie z fakturą. Szczegóły dostępne na stronie ubezpieczyciela. Z tym że mam jeszcze 2 pojazdy (1 tylko OC a 2 taki sam pakiet jak dla Skody tylko stała wartość przez rok na jaki została zawarta umowa 2060 zł) + mieszkanie + wyposażenie mieszkania ubezpieczone w Warcie.
Komentarz
-
-
Witam.
Pany mam pytanie.
Jestem na etapie wyboru ubezpieczenia. Do tej pory miałej w Liberty.
Dostałem od nich ofertę z takim zapisem:
"Jednocześnie informujemy, iż nieskorzystanie z niniejszej propozycji zawarcia umowy ubezpieczenia w szczególnym trybie nie jest jednoznaczne z wypowiedzeniem umowy ubezpieczenia obowiązkowego OC posiadaczy pojazdów
mechanicznych. Dlatego też, zgodnie z obowiazującymi przepisami prawa, w przypadku braku wypowiedzenia najpózniej 1 dzień przed zakończeniem aktualnego okresu ubezpieczenia umowa ubezpieczenia OC może przedłużyć się automatycznie na kolejny okres 12 miesięcy, co będzie skutkować koniecznością zapłaty składki."
Czy nie wydaję się Wam, że to jest kantowanie?
Chyba obecne przepisy mówią, że umowa się kończy i koniec...Nie zapłacisz, nie ma przedłużenia automatycznego.
Komentarz
-
-
Osobiście zrobiłem tak, że skleciłem pisemko (wypowiedzenie OC), podpisałem się, zeskanowałem, wysłałem do ubezpieczyciela, a następnego dnia zadzwoniłem na infolinię i poprosiłem o potwierdzenie, że doszło i czy wszystko się zgadza. Było git
Co do artykułu, to "uwielbiam" takie niedatowane i nie wiadomo z kiedy są
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spjOsobiście zrobiłem tak, że skleciłem pisemko (wypowiedzenie OC), podpisałem się, zeskanowałem, wysłałem do ubezpieczyciela, a następnego dnia zadzwoniłem na infolinię i poprosiłem o potwierdzenie, że doszło i czy wszystko się zgadza. Było git
Co do artykułu, to "uwielbiam" takie niedatowane i nie wiadomo z kiedy są
Komentarz
-
Komentarz