natash, Miescisz sie, ale o jakiej piatce myslales ?? O 5 galonach, o 5zl za 1km ??
Spalanie naszych aut - diesel
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
natash, w 5l chcesz się w mieście zmieścić??? oszalałeś?? pokaż mi który diesel się w mieście w 5 mieści.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz
-
calutka zima 90 % po miescie na odcinkach do 20 km mierzone ze zbiornika 6.7-6.8/100km, przy zdrowej jezdzie zeby turbinki nie syfic. Zrobilo sie cieplej i dzis mierzylem na dystansie 100 km ok 25 km to miasto reszta pobliskie wioski, przegonilem samochod czyli szybkie rozpedzanie, predkosci do 130 km/h obroty 3000-4000 tys, spalanie 6.1/100km
Dodam tylko ze pomiary pokrywaja sie z komputerem niemalze zawsze wiec nie wszystkie klamia.
Komentarz
-
Komentarz
-
W piątce to tylko SDI w małym wozidełku VAGa.Zamieszczone przez natashA przed zakupem człowiek, żył w nieświadomości, że "w piątce się zmieści", a teraz ekonomiczne wyliczenia z przed zakupu auta poszły w łeb :diabelski_usmiech
Wiosna /lato idzie i będziesz miał szanse do 5-ki się "zbliżyć" :diabelski_usmiech
Komentarz
-
ja zawsze się w piątkę zmieszczę, do auta :diabelski_usmiechZamieszczone przez bzyq_74W piątce to tylko SDI w małym wozidełku VAGa.Zamieszczone przez natashA przed zakupem człowiek, żył w nieświadomości, że "w piątce się zmieści", a teraz ekonomiczne wyliczenia z przed zakupu auta poszły w łeb :diabelski_usmiech
Wiosna /lato idzie i będziesz miał szanse do 5-ki się "zbliżyć" :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Trasa 230km . z czego 100km po A4 130,140km/h ,reszta trasy 90,100km/h-srednie spalanie 4,8.
Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Tak,dokladnie Debica FrigoZamieszczone przez Maicroftlu5asz, Ty masz na zime 15 " ???Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Na autobani na odcinku 100 km przy prędkości 180-200 z 4 osobami na pokładzie moje ALH spaliło 8.8 :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
ALH z 105 koniami z górki .Przecież nie pisałem jakZamieszczone przez MaicroftCiekawe jak ALH jechalo 200 :szeroki_usmiech No cholera skrzydel dostalo, albo gora byla duza.
Komentarz
-
trasa 310 kmZamieszczone przez lu5aszTrasa 230km . z czego 100km po A4 130,140km/h ,reszta trasy 90,100km/h-srednie spalanie 4,8.
autostrada 180km/h
reszta 140-160km/h
plus dwa miasta wiadomo jak sie jedzie
srednia z kompa 99km/h spalanie 6,5
Komentarz
-
Komentarz
-
musialem silnik przedmuchac i zrobilem cala trase dobrym tempem. droga pusta. akurat bylo kilka aut z podobnym tempem wiec mozna bylo pojechac.
powiem ze po takim przedmuchaniu. auto inaczej teraz jezdzi. no jakby dostal drugie serce
Komentarz
-
Ta sama trasa co poprzednio,tylko w druga strone :P Pierwsze 120km 50 do 70,czasem 100km/h i kilka swiatelek plus mega korek.Potem 100km A4 140,150km/h-spalanie 5.0.Wczesniej srednia mialem cos kolo 100km/h a teraz kolo 60km/h,moze troche wiecej a roznica w spalaniu niewielka.
[ Dodano: Wto 06 Mar, 12 09:12 ]
xtremesystems , Twoj szkodnik pomyka 180?? :P Joke,ciekaw jestem jaki jest max predkosci hmmKondziu
OCP
Komentarz
-
-
Mi się zmieścił, dokładnie 4.8Zamieszczone przez AdamBnatash, w 5l chcesz się w mieście zmieścić??? oszalałeś?? pokaż mi który diesel się w mieście w 5 mieści.
Komentarz
-
Trasa 400 km. Średnio 62 km/h. Jazda spokojna z wyprzedzaniem raz na czas. Średnia z kompa 4,7 l/100km.
Komentarz
-
mój to przy normalnej (dość dynamicznej) jeździe po mieście potrafi walnąć 7-8 ltr, na trasie mniej niż 5.2 nie pokazuje tak do 90 km/h - wolno przyspieszając, a jak jadę 120-140 to podchodzi pod 5,7-6.
Komentarz
-

Komentarz