U mnie na jednej ze stacji orlen w przeciągu 3 dni -10 gr :shock:
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
Kuriozum, Bliska przy DK 8 jakieś 70 km przed Jankami Pb 95 - 5,68 PLN, circa 10 km dalej Orlen Pb 95 - 5,59 PLN.
Komentarz
-
-
To co jest na stacji, byle nie biodiesla.Zamieszczone przez natashCo lejecie na zimę do turbognoja?
Z tymi cenami PB i LPG pewnie jest tak jak kiedyś pisano. Jako, że ON drożeje, ludzi trafia szlak, no to koncerny postanowiły załagodzić sytuacje i podnieść cenę LPG i PB, aby powetować sobie "straty" na ON.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
normalny ON, na każdej stacji jest przecie już rozlewany zimowy, ja zaczynam się martwić jak wspominają, że ma być -25 i więcej wtedy zatankuje ON z serii premium.Zamieszczone przez natashA gdzie dobrą znajdę, przystosowaną do -20 lub -30, bo stawiam na polu turbognojka
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
tak z tego testu wynika, ze najlepiej poradził sobie olej o kolorze zbliżonym do koloru soku z cytryny czyli Orlen Verva, zaś najgorzej zwykły ON też z Orleny oraz z klasyczny ON z BP (ostatnia fotka tego testu).Zamieszczone przez UdeskyO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
W ciągu tygodnia w swojej miejscowości zauważyłem spadek o kilkanaście groszy: PB95 z 5.79 na 5.62 ON z 5.89 na 5.67 Verva ON z 5.99 na 5.97
Shell trzyma cenę PB95 5.67 i ON 5.86
Komentarz
-
-
-
A ja jutro zawieszam strajk i tankuję Pb na Lukoil za 5,58zł/l...
Komentarz
-
Komentarz
-
Maicroft, co Ty gadasz :shock:? Bielsko to całkiem ładne miasto, daleko mu do zadupia...
Poza tym pojechałem pociągiem, a Pb kosztuje 5,58zł/l w W-wie na Radzymińskiej...
Komentarz
-
Maicroft - już nie te czasy. Teraz w metropoliach taniej jak na zadupiach.
BP 14km od Krakowa - ON 5,95 a Ultimate 6.06
Statoil w Krakowie na Opolskiej - ON 5,76
Podobnie ceny w samej Warszawie a okolicach. Zawsze w Grodzisku Maz ON jest 10-20gr droższy niż w samej Warszawie. I to od lat. Paranoja.
Siostra tankuje Passka jak jedzie do rodziców na weekend pod Płock, bo 1km od domu 4 stacje a ceny z kosmosu. Jedzie w okolice Orlenu i jest te -20gr.
Komentarz
-
Shell Pb95 5,57 - 15 gr/1 litr (za kupon z Lidla)
Weszło 50 l.
Róbcie zakupy w Lidlu
:!:
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Dodam jeszcze, ze LUKOIL ma stałą promocję, podczas której ceny paliwa w weekend są obniżane...
Ale faktycznie, koledzy, którzy kursują między BB a W-wą potwierdzają, że paliwo w BB wcale nie jest tańsze niż warszawskie...
Komentarz
-
W Pruszkowie, oraz w drodze do Wawy jest często drożej niż w samej Wawie.Zamieszczone przez MaicroftAgamek12, Wrociles z zadupia, po drodze czasem jest taniej niz w Wawie - trzeba bylo nalac.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Nabijaja ludzi tym, ze wiekszosc mysli "przed warszawa bedzie taniej itd" a tu klops:P
poznan->orlen->wilda->on->5.78
poznan->bp->winogrady->on-5.72
poznan->winogrady->tesco->on->5.78 :lol:
Komentarz
-
-
Ale dają rabat 4,1złZamieszczone przez piotrek_oshttp://kontakt24.tvn.pl/temat,9-81-za-litr-paliwa-kierowcy-zadrzeli,172213.html :diabelski_usmiech
. Ale jak tak dalej pójdzie i będzie to kto wie, czy to nawet proroctwem się nie okaże.
Pozdrawiam.
Michał
Komentarz
-

Komentarz