Ceny paliw
Zwiń
X
-
Niema co się oszukiwać ekonomia wygląda tak:
LPG - ON - PB...
Ciekawe która 1.6 TDI spali 4,7 jak ten z artykułu , LPG jak TDI po 100 000 coś zrobić będzie trzeba jedyny dyskomfort to lanie nie co 400km, a co 800km.
Tylko użytkownicy TDI będą ślepo mówić, że się opłaca, ja wiem że się nie opłaca, że zrobiłem błąd, ale teraz to się nie opłaca sprzedawać, bo za dużo mogę stracić i zrobić komuś prezent
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashNiema co się oszukiwać ekonomia wygląda tak:
LPG - ON - PB...
Ciekawe która 1.6 TDI spali 4,7 jak ten z artykułu , LPG jak TDI po 100 000 coś zrobić będzie trzeba jedyny dyskomfort to lanie nie co 400km, a co 800km.
Tylko użytkownicy TDI będą ślepo mówić, że się opłaca, ja wiem że się nie opłaca, że zrobiłem błąd, ale teraz to się nie opłaca sprzedawać, bo za dużo mogę stracić i zrobić komuś prezent
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zapatahttp://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Kto-ustala-wysokie-ceny-paliw,wid,14274418,wiadomosc.html
[ Dodano: Czw 23 Lut, 12 15:05 ]
Zamieszczone przez parasiteZamieszczone przez natashNiema co się oszukiwać ekonomia wygląda tak:
LPG - ON - PB...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftparasite, Jakie naprawy ?? Bierzesz auto ktore ma gwarancje i jak ma ja na min. 5 lat, a Ty masz zamiar przejechac za ten okres jakies 250kkm to guzik Cie interesuje co sie rozpadnie w tym czasie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MickulCena PB95 dorównala cenie ON. Szkoda, że to ON zdrożał o 20 groszy z powodu akcyzy, a 95 z powodu marży koncernów - złodziejstwo. :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez szkodaalbo mam coś ze wzrokiem albo ON na Statoilu na Rosoła po 5,97
chyba drożej, ale nie pamiętam po ile ostatnio lałem :?
5,87 coś takiego chyba...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osDolar spada cena paliw nie....- póżniej dolar w góre....ceny paliw tez
Koniec stycznia/początek lutego 110$. Od tamtej pory stopniowo w górę. Teraz ponad 120$. Umacniająca się złotówka niestety tego nie kompensuje :|
Na Orlenie w hurcie ostatnio drożeje więc tego samego można się spodziewać w detalu na stacjach niebawemZałączone plikiO2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
Komentarz