Zamieszczone przez szkoda
Ceny paliw
Zwiń
X
-
To też - ale jak pisałem - chodzi o to, żeby te minusy nie przysłoniły nam plusów :diabelski_usmiech
-
:diabelski_usmiechZamieszczone przez Maicroftloyd, Predzej znikna TSI na kredyt niz golfy TDI ktore beda jezdzic
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 12 16:13 ]
a co masz problemy z jazda w zatłoczonym mieście? I myslisz, ze tylko później ciebie bedzie stac na paliwo :diabelski_usmiechZamieszczone przez loyd
ale jak pisałem - chodzi o to, żeby te minusy nie przysłoniły nam plusów :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Ostatnio obserwuję taką agresję na ulicy, że jestem gotów nawet zapłacić i 500 pln za bak paliwa, żeby się normalniej zrobiło.Zamieszczone przez piotrek_osa co masz problemy z jazda w zatłoczonym mieście? I myslisz, ze tylko później ciebie bedzie stac na paliwo
Dalej nie będę pisał, bo się zaraz burza rozpęta i po co ......
Komentarz
-
-
Twoje wypowiedzi to "garbatego" by wyporstowały!Zamieszczone przez loydOstatnio obserwuję taką agresję na ulicy, że jestem gotów nawet zapłacić i 500 pln za bak paliwa, żeby się normalniej zrobiło.Zamieszczone przez piotrek_osa co masz problemy z jazda w zatłoczonym mieście? I myslisz, ze tylko później ciebie bedzie stac na paliwo
Dalej nie będę pisał, bo się zaraz burza rozpęta i po co ......
Zmien na passata B3 to tez 500 zeta ci braknie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Dziś tankowałem ON 5.76zł/l a Pb95 5.82zł/l. Stacja ORLEN w Miechowie.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
czy była już cena 5,95 zł/l za PB95 jak nie to dziś taką mijałem :szeroki_usmiech święta idąO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Dzisiaj -1gr w hurcie u monopolisty za PB95. Chyba im się pomyliło bo ON minimalnie do góry :lol:O2 Scout 1.8 TSI

Komentarz
-
Komentarz
-
-
Na BP Kielce LPG lekko do góry na 2,82 zł (było 2,75 albo 2,77) Na statoil 123 dzis tankowałem po 2,71 lpg
Komentarz
-
Po zawirowaniach w okolicach Bożego Narodzenia, po podwyżkach zrzucanych oczywiście na Unię wszystko wróciło do normy, czyli ON znowu jest tańszy od Pb
4x4
Komentarz
-
Komentarz
-
-
wczoraj widziałem ON za 5,92 i się zastanawiałem czy komuś się nie pomyliło, ale jak widać nie :szeroki_usmiechStatoil na Rosoła ON=5,94 :szeroki_usmiechO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Macro Sosnowiec ON=5, 59 Ceny topnieją
Komentarz
-
u mnie to samoZamieszczone przez szkodaStatoil na Rosoła ON=5,94 :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Statoil 1*2*3 - samoobsługowy przy E7 - ON - 5,55Zamieszczone przez piotrek_osu mnie to samoZamieszczone przez szkodaStatoil na Rosoła ON=5,94 :szeroki_usmiech4x4
Komentarz
-
W Zabrzu rosną. 95 - 5,95 na Statoilu.Zamieszczone przez wasylMacro Sosnowiec ON=5, 59 Ceny topnieją
Komentarz
-
Mickul, dzis tankowałem za 5,79 na shelu przy Platanie
Na 123 przy mostostalu widziałem wczoraj po 5,66.
Komentarz
-
Ale ja mówię o PB95, które nieustannie pnie się w górę. :P Na ON nie patrzę.Zamieszczone przez bzyq_74Mickul, dzis tankowałem za 5,79 na shelu przy Platanie
Na 123 przy mostostalu widziałem wczoraj po 5,66.
Komentarz
-
U mnie promocja na Lotosie 95 i 98 w tej samej cenie -5,85.
Komentarz
-
Komentarz
-

Komentarz