Spoko, wczoraj na Shellu widzialem 2,68zl, gdzie ON byl po 5,4 wiec taka srednio-wysoka cena na rynku
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez bishopTo zdanie było trochę w formie żartu ,stąd ikonka" ", ale nawet po montazu nowej instalacji zawsze jest kurz brud i inne w przewodach, zbiornikach , rurach, więc jeżeli nie było odpowiedniego pukania instalcji, nie pchałbym się pierwszy do tankowania,... nie bój się kamieni tam nie ma
Kolego, jak się buduje instalację napełniania lpg to po wykonaniu instalacji robi się próby ciśnieniowe - sprężone powietrze wydmuchnie co trzeba, potem się napełnia gazem, odpowietrza instalację, sprawdza działanie dystrybutora, pomp, zaworów, napełnia się próbnie kilka zbiorników, potem odbiory itp.
Więc zanim podjedzie pierwsze auto instalacja jest już dobrze "wyczyszczona".
Chociaż byś wynalazł 100 przepisów , paragrafów i procedur, ...żyjemy w Polsce, wkoło dziadostwo , tandeta i kolesiostwo.
Bliska Zabkowice-lpg 2,27 pln , Auchanik w Sosnowcu przy niej słabo , ...ale 2.25pln.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopKomentowanie żartobliwych postów w tak nadęty sposób ,przybliży Cie do forumowych popierdółek.
Chociaż byś wynalazł 100 przepisów , paragrafów i procedur, ...żyjemy w Polsce, wkoło dziadostwo , tandeta i kolesiostwo.Inline 5 cylinders
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Znacie jakąś stronę www, na której mozna sprawdzić uśrednioną cenę paliwa w zadanym okresie?Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Northeusz, dzięki, ale chodziło mi o trochę dłuższy okres... Poradziłem sobie z motostat - trochę się namęczyłem, ale upewniłem się w trafności swojej decyzji (lub raczej jej zaniechaniu :szeroki_usmiech ).
[ Dodano: Czw 25 Kwi, 13 22:14 ]
Zamieszczone przez Agamek12ale chodziło mi o trochę dłuższy okresPozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez byqZamieszczone przez bishopKomentowanie żartobliwych postów w tak nadęty sposób ,przybliży Cie do forumowych popierdółek.
Chociaż byś wynalazł 100 przepisów , paragrafów i procedur, ...żyjemy w Polsce, wkoło dziadostwo , tandeta i kolesiostwo.
Nie Ty będziesz decydował co napiszę, i w co ludzie będą wierzyć
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopCzy ja coś do Ciebie napisałem? Bo mnie się wydaje ze do kazika, a Ty tylko szukasz zaczepki?
Nie Ty będziesz decydował co napiszę, i w co ludzie będą wierzyćZamieszczone przez bishopMasz 24h na zmianę posta.
Dorosnij człowieku to nie przedszkole, tylko forum publiczne.Inline 5 cylinders
Komentarz
-
-
Dziś nad ranem tankowałem Pb95 na Lukoil w W-wie za 5,20zł/l :? Potem dłuuugo nie patrzyłem na ceny, ale tuż przed samym Rzeszowem na SHELL to samo Pb95 kosztowało 5,99zł/l :shock: (no ale "ludzka" stacja to była: za płatność gotówką rabat 10gr/l :szeroki_usmiech ). W Rzeszowie Pb95 5,20-5,40zł/l (najtaniej na "bezfirmowej") i LPG za 2,10zł/l :shock: Potem za Rzeszowem przynajmniej 5,40-5,50, w Sanoku 5,60zł/l i za Sanokiem 5,70zł/l i więcej...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez byqWidze ze bardzo cie to poruszyło, skoro wysyłasz mi PW z cytuje: "bishop napisał/a:
Masz 24h na zmianę posta.
"
Może i dobrze że opublikowałeś prywatną wiadomość na forum publicznym, teraz dokładnie widać pipmusia forumowego. :lol: .
Dla mie jesteś złoty.
Sorry za OT ,ale próbowałem na PW , ...klient :los
No name ,na drodze do Złotego Potoku lpg-2.25 pln, ale ze względu na "stację" powinno być 2,15- dwa zbiorniki w placu , a cena wypisana kredą na tabliczce, nie polecam :?
Komentarz
-
Komentarz