Zamieszczone przez rafiki
Ceny paliw
Zwiń
X
-
ech to były czasy :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
=> Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Nie znam ulicy, bo gdybym znał, to bym tam moze trafił...Zamieszczone przez rafikiAgamek12, jakbyś powiedział na jakiej to jest ulicy to bym potwierdził lub zaprzeczył, bo mówili jaka ulica, ale za cholerę nie zapamiętałem :wink:
W każdym razie tablica z reklamą cen tej stacji stoi na pierwszych światłach za M1 po prawej stronie jadąc w stronę Katowic...
Ołowiowa 98-mka...Zamieszczone przez rafikiWally, chcesz wszystkich wkurzyć? :diabelski_usmiech BTW, co to za paliwo było - ta pierwsza od góry 98? Bo takiego to nie pamiętam.
Tak nawiasem mówiąc to ta tablica pokazana przez Wally'ego (z mniej więcej 1997/1998 roku) pokazuje fajną zależność: Pb98 była droższa od Pb95 o ~20% (dziś to ~5%), a ON był od Pb95 tańszy o ~5% (dziś kosztuje tyle samo),,,
Komentarz
-
-
http://pl.wikipedia.org/wiki/Etylinaco to za paliwo było - ta pierwsza od góry 98O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
małolat :wink:Zamieszczone przez rafikiendryu, dzięki za wyjaśnienie. Już wiem czemu nigdy tego nie widziałem :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
=> Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Ja tankuje w takich mw. cenach :twisted: tylko waluta innaZamieszczone przez Wallyech to były czasy
2-3 tygodnie? :O Tam to muszą być kolejki!Zamieszczone przez Agamek12To pewnie ta "bezfirmówka", do której ja nie potrafiłem trafić. Tam już jakieś 2-3 tygodnie temu była ta cena...
za portalem cenapaliw.plnne DELTA OIL PLUS / Wiosenna 29 4,99zł (19/12) Czeladź
Auchan Rybnicka 207 4,99zł (20/12) Gliwice
Komentarz
-
-
Niezły rozjazd cen się zrobił. U mnie dawno nie było takiej dużej różnicy między cenami we Wrocławiu,a cenami u mnie w mieście. To chyba zasługa dużej konkurencji u mnie bo w tym roku otworzyli dodatkowo stację Intermarche i Moya, więc Orlen już nie rządzi. Moya na starcie nieźle uderzyła, bo dają karty VIP z 5gr rabatu dla wszyskich + darmowa kawa + myjnia automatyczna za 1zł
Za to Intermarche miał wpadkę miesiąc temu, więc może będą teraz ceną walczyć
Komentarz
-
-
parasite, widzę, po oświadczeniu Prezesa, że idzie ku dobremu. Skoro przyznają się do wpadki to Europa pełną gębą.
U mnie paliwo po 5.40zł. Ni jak nie mogę się pogodzić, że poza Częstochową ceny są o tyle niższe
[ Dodano: Czw 26 Gru, 13 12:44 ]
Pytanie mam.
Ostatnio na wydruku z bankomatu EURONET znalazłem info, że z tym wydrukiem paliwo na Orlenie o 10gr tańsze na litrze. Ktoś to sprawdzał?
Kiedyś była akcje w weekendy, przy płatnością gotówką. Paliwo było tańsze o 10gr/litrzePisał Sebastian
Komentarz
-
-
ale za tydzień czy za np. 10 miesięcy? :diabelski_usmiech jeden i drugi termin jest "w przyszłym roku" :PZamieszczone przez Agamek12SS, już Ci pisałem: do Katowic jeździj :szeroki_usmiech
Ja jadę tankować już w przyszłym roku
BTW,Ciekaw jestem czy p. prezes uzgodnił ten tekst z Orlenem :diabelski_usmiechZapewniamy jednocześnie, że wszystkie pojazdy, które tankowały wadliwy olej napędowy pomiędzy 7.30 a 10.00 zostaną naprawione na koszt naszego dostawcy
Komentarz
-
-
Jest, jest. Jak kiedyś tankowałem we Wrocławiu bo taniej, tak teraz tankuję tylko u siebie. Różnica między moim Orlenem, a ceną w Auchanie we Wrocławiu to 14gr, a z kartą biznestank, aż 22gr!Zamieszczone przez piotrek_osno to różnica jest :evil: na zborniku to juz 20 dyszkiZamieszczone przez parasiteON - 5,15 (z rabatem 5,07 )
Komentarz
-

Komentarz