Zamieszczone przez rafiki
Ceny paliw
Zwiń
X
-
ech to były czasy :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiAgamek12, jakbyś powiedział na jakiej to jest ulicy to bym potwierdził lub zaprzeczył, bo mówili jaka ulica, ale za cholerę nie zapamiętałem :wink:
W każdym razie tablica z reklamą cen tej stacji stoi na pierwszych światłach za M1 po prawej stronie jadąc w stronę Katowic...
Zamieszczone przez rafikiWally, chcesz wszystkich wkurzyć? :diabelski_usmiech BTW, co to za paliwo było - ta pierwsza od góry 98? Bo takiego to nie pamiętam.
Tak nawiasem mówiąc to ta tablica pokazana przez Wally'ego (z mniej więcej 1997/1998 roku) pokazuje fajną zależność: Pb98 była droższa od Pb95 o ~20% (dziś to ~5%), a ON był od Pb95 tańszy o ~5% (dziś kosztuje tyle samo),,,
Komentarz
-
-
co to za paliwo było - ta pierwsza od góry 98O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiendryu, dzięki za wyjaśnienie. Już wiem czemu nigdy tego nie widziałem :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wallyech to były czasy
Zamieszczone przez Agamek12To pewnie ta "bezfirmówka", do której ja nie potrafiłem trafić. Tam już jakieś 2-3 tygodnie temu była ta cena...
nne DELTA OIL PLUS / Wiosenna 29 4,99zł (19/12) Czeladź
Auchan Rybnicka 207 4,99zł (20/12) Gliwice
Komentarz
-
-
Niezły rozjazd cen się zrobił. U mnie dawno nie było takiej dużej różnicy między cenami we Wrocławiu,a cenami u mnie w mieście. To chyba zasługa dużej konkurencji u mnie bo w tym roku otworzyli dodatkowo stację Intermarche i Moya, więc Orlen już nie rządzi. Moya na starcie nieźle uderzyła, bo dają karty VIP z 5gr rabatu dla wszyskich + darmowa kawa + myjnia automatyczna za 1zł
Za to Intermarche miał wpadkę miesiąc temu, więc może będą teraz ceną walczyć
Komentarz
-
-
parasite, widzę, po oświadczeniu Prezesa, że idzie ku dobremu. Skoro przyznają się do wpadki to Europa pełną gębą.
U mnie paliwo po 5.40zł. Ni jak nie mogę się pogodzić, że poza Częstochową ceny są o tyle niższe
[ Dodano: Czw 26 Gru, 13 12:44 ]
Pytanie mam.
Ostatnio na wydruku z bankomatu EURONET znalazłem info, że z tym wydrukiem paliwo na Orlenie o 10gr tańsze na litrze. Ktoś to sprawdzał?
Kiedyś była akcje w weekendy, przy płatnością gotówką. Paliwo było tańsze o 10gr/litrzePisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12SS, już Ci pisałem: do Katowic jeździj :szeroki_usmiech
Ja jadę tankować już w przyszłym roku
BTW,Zapewniamy jednocześnie, że wszystkie pojazdy, które tankowały wadliwy olej napędowy pomiędzy 7.30 a 10.00 zostaną naprawione na koszt naszego dostawcy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez parasiteON - 5,15 (z rabatem 5,07 )
Komentarz
-
Komentarz