Zamieszczone przez Nurek
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez freestylerpaweł2, Ciekawe po ile wczoraj bylo bo zawsze w niedziele jest strefa niskich cen. podejrzewam ze ponizej 4,20 zeszlo.Zamieszczone przez bzyq_74Baryła na poziomie 47 $.Zamieszczone przez blackrsniestety zł w dół leci. jak by był dolar po 3 zl tak jak latem to by juz dawno bylo ponizej 4 zł za litr...Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Generalnie z tym nowym podatkiem to nie przesadzajcie (choć nie jestem za ani przeciw, generalnie mam naszych rządzących w ...), ale po dokładnej analizie wprowadzeni dodatkowego podatku nie podwyższy, ani nie obniży cen chodzi o to, że producenci nie będą musieli mieć tak dużych rezerw i będą musieli za to płacić, a jak myślicie kto płacił za utrzymanie rezerw zgodnie z wcześniejszymi przepisami (raczej nie producenci paliw) wiec chyba to bardziej straszenie :-)Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopZamieszczone przez MickulU mnie już na markowych stacjach gaz doszedł do 2,06
To noname 1,8 zł ?
Wczoraj na takiej widziałem 1,97, ale zabrakło odwagi tankowac :lol:
Komentarz
-
-
w grodzisku na momo ostatnio była po 3,87 95 i 3,99 ON-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz