Zamieszczone przez Nurek
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Co ciekawe było 4.28 a dzisiaj 4.24Zamieszczone przez freestylerpaweł2, Ciekawe po ile wczoraj bylo bo zawsze w niedziele jest strefa niskich cen. podejrzewam ze ponizej 4,20 zeszlo.Dzisiaj nawet 45$Zamieszczone przez bzyq_74Baryła na poziomie 47 $.I tu jest pies pogrzebanyZamieszczone przez blackrsniestety zł w dół leci. jak by był dolar po 3 zl tak jak latem to by juz dawno bylo ponizej 4 zł za litr...
Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Generalnie z tym nowym podatkiem to nie przesadzajcie (choć nie jestem za ani przeciw, generalnie mam naszych rządzących w ...), ale po dokładnej analizie wprowadzeni dodatkowego podatku nie podwyższy, ani nie obniży cen chodzi o to, że producenci nie będą musieli mieć tak dużych rezerw i będą musieli za to płacić, a jak myślicie kto płacił za utrzymanie rezerw zgodnie z wcześniejszymi przepisami (raczej nie producenci paliw) wiec chyba to bardziej straszenie :-)Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
Komentarz
-
-
Niestety nie. Strasznie konkurencyjne ceny ma ORLEN i BP na Europie Centralnej - na pierwszym 2,06, na drugim 2,08. PB waha się w granicy 4,30-4,40zł. Ale jak się już wjedzie na przykład do centrum Zabrza to gaz po 2,20.Zamieszczone przez bishop\Zamieszczone przez MickulU mnie już na markowych stacjach gaz doszedł do 2,06
To noname 1,8 zł ?
Wczoraj na takiej widziałem 1,97, ale zabrakło odwagi tankowac :lol:
Komentarz
-
-
w grodzisku na momo ostatnio była po 3,87 95 i 3,99 ON-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-

Komentarz