Zamieszczone przez szkoda
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftBio bubla mozna lac jedynie do OI i to chyba tylko VP. Nie wiem jak jest z PD. Wiekszosc marek w przypadku CR zabrania stosowac tego czegos, tak samo jest w wypadku OII PD i PPDTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osDziś wracając z pracy.....cena oleju napędowego na stacji Orlenu 4,39!!!!! Szkoda tylko, że na Ukraine daleko - tam maja normalne cenySkoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Ostatnio dostrzegłem dziwne zjawisko, mianowicie potrzebuję kupić olej opałowy ( DO C.O ) zadzwoniłem więc do dostawcy i co się okazuje .....że mają aktualnie jak to sam określił "dziki zapiedol" :twisted: . Sezon grzewczy w sumie byle jaki, bo mrozów nie było, a olej sprzedaje się niczym świeże bułki :twisted:
daje do myślenia :szeroki_usmiechBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Emildaje do myślenianasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodazawsze mam nadzieję, że paliwa na tyle zdrożeją, że zmniejszą się korki w wawie
Zamieszczone przez QulekDiesel 4.39Zamieszczone przez djpiON w granicach 4,39O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZiomal, Jak bedzie 4,34ON i 4,35 PB to bedziesz sie smial
Słyszałem , że w najbliższym czasie ceny mają spaść i umiarkować się mniej wiecej na 4.15 oczywiscie ONByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz