LINK
Proszę, też porównałem
W CZeskim cieszynie napewnio nie zarabiają tyle co Pradze 28000 koron (4600zł)
Średnio poza Pragą w okolicach 21000 koron (3500zł) więc tak jak u nas.
Dzisiaj byłam w Szczecinie 90 km/ + tempomat i 5,5 lna 100km. tylko na jednym CPN widziałm bp95 poniżej 5 zł widząc toprzypomniały m isię słowa "Jak Kaczyński dojdzie do władzy to benzyna będzie po pięć złotych... Zgadnijcie kto to mówił ? :lol:
Lata z przed cudu i drugiej Irlandi 2004-7 wspominam z łezką w oku ,interes się kręcil a wacha,gaz ziemny i fajki były około 20 % tańsze.
Jak sobie wybraliśmy tak płacimy ciesze się że na alkohol z trzciny cukrowej nie jeżdrze jak w Brazyli bo u nas w mieście po 6 zł/kg
Niech ryżą świnie szlag trafi !
W Tarnowie w Malopolsce ON kosztuje 5.09 wiec nie narzekaj mamy chyba najdrozsze paliwo i ON w PL, w Krakowie czy Rzeszowie po 20 groszy tansze paliwo i ON na litrze
Dziś w Kielcach np na Neste, BP o 2 gr w dół - nie widaomo czy sie cieszyc czy zaraz bedzie o 20 gr do góry :evil: Wczoraj nawet na neste zalalem po 4,99 zeta bo tylko tem nie przekroczyło 5-taka..... no i moze dalej uda sie nie płacic 5zeta :diabelski_usmiech
Wczoraj w Lubaniu na Orlenie na Jałowcu: PB 95 - 4.95
ON - 4.89
Mamy chyba najtańsze w okolicy, bo wszędzie już 5.00 przekroczyło. Zresztą ta cena paliwa na tej stacji w Lubaniu już się przez prawie 2 tygodnie nie zmieniła. A co mnie zabiło to jadąc wczoraj z Kłodzka w okolicy Świdnicy na BP widziałem: PB 95 - 5.13
ON - 5.08
A jakieś tam super ekstra ulepszone - 5.89
W Tarnowie w Malopolsce ON kosztuje 5.09 wiec nie narzekaj mamy chyba najdrozsze paliwo i ON w PL, w Krakowie czy Rzeszowie po 20 groszy tansze paliwo i ON na litrze
W krakowie ON 5.02 więc nie wiem skąd u Ciebie przekonanie że w kr jest tak tanio?
Komentarz