Na Vagu 3.11 spalania średniego nie zobaczysz , przynajmniej ja nie widze
Wszystko o Vag-Com'ie
Zwiń
X
-
Maircroft. Bo niestety mam anglika po przekladce i jeszcze stare zegary, po zmianie lokalizacji pokazuje mi wartosci w kilometrach ALE blednie dziala odczyt spalania (wszystkich rodzajow) pokazuja mi sie: 99,9 lub 59,1 i nie wiem dlaczego, chcialem poszukac w vagu recznie, moze bym cos znalazl, ale nie udalo mi sie to, sprawdzilem wszystkie 255 mozliwosci.
Komentarz
-
-
mam vaga 3.11 i wszystko hula, ale ten VAG 704.2 nie działa dlaczego?
a mam cos takiego http://viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=103
Komentarz
-
-
wojtass, Can bus jest to inny rodzaj gniazda , inaczej już funkcjonuje . Nie potrafie Ci wytlumaczyc tak ogolnie. ALe na Canie np mozesz sprawdzic przebieg ori , przyspieszenie czy czas na 1/4 mili ale to sa gadżetyByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoChannel 004: Headlight Washer Activation Time
Time which the Headlight Washers will be active.
* Range: 50...10000 ms
* Resolution: 50 ms (Adaptation Value * Resolution = Actual Value)
* Note: Only active if Byte 01 Bit 1 of Long Coding active.
Czy to oznacza, że można zmienić tak, żeby całkowicie wyłączyć spryskiwacze reflektorów, albo jakoś skrócić/opóźnić ich działanie?
Czy ktos z Was juz to sprawdzał? :roll:
Komentarz
-
-
desmo
Panowie mam VAG 704.2 i kabel Ross Techa (CAN) oraz Vistę , wszystko było OK aż padło.
Mianowicie Vista nie widzi kabla (nieznane urządzenie).
Format kompa nie pomógł.
Pytanie gdzie instaluje się sterownik od kabla (plik folder) i czy można go wskazać podczas aktualizacji sterownika w menadzer urzadzeń?
Szag mnie trafia bo muszę skasować błędy w 2 autach a tu zonk.
Komentarz
-
desmo
Zamieszczone przez dariuspolodesmo, chyba nie probowales aktualizowa oprogramowania (jezeli masz krakowana wersje), konczy sie to przeprogramowaniem eproma w kablu i ZONKIEM.
Komentarz
-
desmo
pokazuje mi ze nie ma sterownik na płycie , a w kompie go widzę w dodaj/usuń , może podeślij mi na mial ten sterownik
Komentarz
Komentarz