No i przy tych 600zl rocznie, trzeba policzyc jazde przez okres zakladanych 6 lat, gdzie gaziarze mowia o wymianie swiec co 15kkm, a na benzynie to i 60kkm przejada. Kabli (cewek) nie licze, bo te w jednym i drugim mozna zmienic 3 razy w ciagu tygodnia, jak spotkamy zdenerwowanego mieszkanca pod nasza maska (czyt zwierzatka ktore lubuja sie w kablach)
dodatki u dealerow
Zwiń
X
-
totez zapytalem o zlota karte, ale nikt nei chce napisac nic konkretnego
[ Dodano: Wto 15 Wrz, 09 08:29 ]
Mam pytanie dodatkowe o zakup auta pod koniec roku. Jak to wyglada w Skodzie? Czy jak zamowie np w grudniu, to dostane auto z nowego roku, czy ze starego, a moze nie da sie zamowic, albo cene mi dadza z nowego roku?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarxMam pytanie dodatkowe o zakup auta pod koniec roku. Jak to wyglada w Skodzie? Czy jak zamowie np w grudniu, to dostane auto z nowego roku, czy ze starego, a moze nie da sie zamowic, albo cene mi dadza z nowego roku?O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
szkodzisław
Zamieszczone przez MarxCzy jak zamowie np w grudniu, to dostane auto z nowego roku, czy ze starego
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marxaby zamowic np w grudniu z promocjami i tansza cena?DOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodzisławSkoda ma wehikuł czasu, bo ja zamawiając w czerwcu 2009, dostałem model 2010 :szeroki_usmiech
[ Dodano: Sro 16 Wrz, 09 08:48 ]
Zamieszczone przez MarxA to ze model sie zmienil to wiem, bo byl ten mini FL czyli zmiana kierownicy i lusterek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez shadoszkodzisław, nie tylko Skoda, ale każdy producent zmienia po wakacjach rok modelowy na kolejny. To nic dziwnego, ale normalna praktyka.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarxToury maja kierownice z O2 i lusterka tezDOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez danielcioZamieszczone przez Marxaby zamowic np w grudniu z promocjami i tansza cena?
Komentarz
-
-
Ostatnio na TVN Turbo pokazywali RS O2 FL i prowadzący mówił, że jest on droższy od Golfa GTD i GTI - akurat grubasowi nie chciało się porównać co zawiera RS w standardzie jak się doposaży GTI to co ma RS wychodzi drożej.
Niejednokrotnie tak jest, że cena podstawowego modelu VW jest mniejsza od paru modeli skody ale jak się zestawi wyposażenie to co innego.
Dobrze kolega napisał o tym ze wydatki na auto nie kończą się tylko na kupnie auta - a co z serwisem, kosztem części. Skoda jest tak u nas popularna nie dlatego, że kochamy naszych sąsiadów.
Lubie pasaty ale one też często same odjeżdzają
Komentarz
-
-
[ Dodano: Sro 16 Wrz, 09 08:48 ]
Zamieszczone przez MarxA to ze model sie zmienil to wiem, bo byl ten mini FL czyli zmiana kierownicy i lusterek
w tym watku sa nawet fotki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marxa kiedy wiadomo jaki bedzie cennik na 2010?DOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
[email protected]
Komentarz
-
-
Witam
mam takie pytanie odnośnie wyposażenia dodatkowego i ewentualnie dodatków u dealerów.
W nowym roku jak zawszę będą promocyjne wyprzedaże rocznika z roku poprzedniego.
Czy kupując takie auto można negocjować dodatki u dealerów?
Czy można doposażyć takie auta jak przy zamawianiu w ciągu roku?
(chodzi mi o to że auta zamawiane z dodatkowymi opcjami wyposażenia są kompletowane po złożeniu zamówienia a takie z poprzedniego rocznika są dostępne "od ręki" - więc doposażanie generuje koszty np powrót do fabryki, jeśli coś nie da się zrobić u dealera - poprawcie jeśli się mylę)
Pozdrawiam
tommyl
Komentarz
-
Komentarz