Wracając do Octavii Tour... jakieś 2 tygodnie temu tatuś kupił sobie właśnie Octavie Tour Plus (z tego co mi wiadomo wyposażenie jak w AMBIENTE) w budzie Combi i z dieleskiem 90km... Opcji DRIVE nie ma odkąd wszedł Tour.. Innych też nie... jest Tour Tour Plus, Buisness i RS.. i tak zostanie.. teraz weszła wersja promocyjna :wink: ICE.. Możliwe opcie w promocji ICE to Tour i Tour Plus a ICE różni sie tym że ma klimatyzacje manualną... A cała jazda poelga na tym że cena wercji Ice Tour Plus jest dokładnie TAKA SAMA jak cena Tour Plus z dołożoną klimą... Więc jak dla mnei to g... a nie wersja promocyjna.... :twisted: :lol:
Octavia Tour
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez QulekWięc jak dla mnei to g... a nie wersja promocyjna.... :twisted: :lol:
Komentarz
-
-
Qulek... Dokładnie.
Najlepsze sa nowe cenniki... Najtańsza wersja ma ptaszka nawet przy ESP :lol:
O kredycie 30/70 w przypadku Fabii nikt nigdy nie słyszał... W cenniku jest do dzisiaj :evil: :roll:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MufonZ jednym sie zgodze, jesli chodzi to oba samochody sa kompaktami.
Jednak glownymi rywalami audi sa BMW 1/compakt czy mercedes SportCoupe, a nie skoda czy golf. Mam nadzieje ze czujesz roznice.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MasmoJeśli ktoś chce pokazać innym że ma dużo kasy to kupuje Audi jeśli ktoś patrzy praktycznie kupuje Octę. Za Audi A3 z takim motrem i wyposażeniem musiałbym dorzucić pewnie z 40 kzł i jeszcze w bagażniku nie zmieściłbym rodziny na wyjazd na narty. A tapicerka w Octcie mi odpowada. Wybieram Octę. Ale jest demokracja...
oczywiscie bralem tez wstepnie pod uwage nowe A3 ale zebym mial wypas porownywalny do octy to na dobry poczatek ~30kzl trzeba bylo wiecej dac :evil:
wiec mimo mlodego wieku mam w du.. taki lans i patrze z praktycznego punktu widzenia kA4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mjazaZoltar-> Jaki model w podstawowym wyposazaeniu ESP w najnowszym cenniku? Czy sie zgrywales?
Jednak cena ww auta jest jak dla mnie chora :shock: 99900 za PD105 :shock: a i tak jeszcze troche rzeczy trzeba dolozyc zeby bylo chocby jak w eleganceA4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
Komentarz