Wiem wiem już się dowiadywałem 2300 pln ubezpieczenie. Dziękuje za przypomnienie
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Skontaktuj się z przedstawicielem firmy ubezpieczeniowej Proama. Powinno być około 700 - 800 zł taniej taniej. Nie wiem tego jeszcze z autopsji gdyż został mi jeszcze przynajmniej miesiąc oczekiwania na moją oktę :cry: ale rozmawiałem kiedyś z przedstawicielem tej firmy o ubezpieczeniu auta.
Komentarz
-
-
:haha:Zamieszczone przez mrqtmAle i tak nie będe z niego korzystać bo nic nie będzie się psuć
To tak, jakby powiedzieć, że na 100% dożyję jutra...Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
...i paliwa ze zbiornika nie ubywało...Zamieszczone przez mrqtmi nawet żarówki się nie przepalalyOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Z tego, co się orientuję, te nastawy są dostępne w Bolero tylko przy zamontowanym Sound System-ie.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Czyli jest tak, jak napisałem. Ustawienia dźwięków wysokich, średnich i niskich to nastawy podstawowe, a nie equalizer.Zamieszczone przez leewyyja mam seryjne Bolero i 8 głośników. Jest i działa ustawienie dźwięków wysokich,Zamieszczone przez Eidos71Z tego, co się orientuję, te nastawy są dostępne w Bolero tylko przy zamontowanym Sound System-ie.
średnich i niskich. Sound System nie mam i ustawienia surround są niedostępne.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Miał ktoś z Was taki przypadek, że po podłączeniu skodowskiego radia (konkretnie amundsen+) nie pamięta ono ustawień stacji, języka itp. O kod nie prosi chyba, że odepnę wtyczkę. Wcześniej było wkodowane do auta inne radio navi i było wszystko ok ... Sprawa dotyczy Toura II MY 2012.OIIT BSE LPG, Rapid SB CJZC LPG
Komentarz
-
-
Zgadza się, w sound system wszystko jest. Zastanawiam się jeszcze nad dwoma detalami które poprzednio były seryjne - materiałowe wykończenie schowka po stronie kierowcy i zestaw żarówek? Obecnie brak, czy to kolejna oszczędność po skrzynce na akumlator?Zamieszczone przez Eidos71Czyli jest tak, jak napisałem. Ustawienia dźwięków wysokich, średnich i niskich to nastawy podstawowe, a nie equalizer.Zamieszczone przez leewyyja mam seryjne Bolero i 8 głośników. Jest i działa ustawienie dźwięków wysokich,Zamieszczone przez Eidos71Z tego, co się orientuję, te nastawy są dostępne w Bolero tylko przy zamontowanym Sound System-ie.
średnich i niskich. Sound System nie mam i ustawienia surround są niedostępne.
[ Dodano: Pon 20 Lut, 12 19:12 ]
Kolejne "oszczędności". Górna część boczków drzwi tylnych poprzednio była miękka teraz najzwyklejszy plastik.
Komentarz
-
-
już prawie
Mały update:
Dzisiaj otrzymałem informacje że autko przyjechało do salonu, teraz tylko montaż gazu, alarmu, papierkowa robota i... odbiór umówiony za tydzień, wtorek 28 lutego..
Auto zamówione 20 grudnia, 8 lutego wyprodukowane więc wyjdzie jakieś 2 miesiące i jeden tydzień więc nawet szybciej niż mnie uprzedzano (3-4 miesiące). Chyba pepiczki przyspieszyły trochę...
W trakcie katowania maszyny...
Komentarz
-
-
Nie ma tematu w którym mógłbym zapytać...
Kolega ma służbową skodę MY2010 lub MY2011, próbowałem wejść w maxi-dota, ale nie działa, trzymałem przyciski na manetce górny potem dolny i
. Czy tam się jakoś inaczej wchodzi w maxi-dot? Czy jest opcja że niema maxi-dot, jak ma czujnik deszczu, zmierzchu itd. itp.
Komentarz
-
-
w Wejherowie, hmm..., może moja sie nie zmieściła już na transport z Poznania i musiała poczekać na następny...Zamieszczone przez mrqtmtstark, kolego moja też była wyprodukowana 6 lutego, 13 w poznaniu. a 16 w Wejherowie. dziś rejestrowałem. A w którym salonie kupowałeś??W trakcie katowania maszyny...
Komentarz
-
-
Nie możesz wejść, bo to auto pewnie ... nie ma Maxi-DotaZamieszczone przez natashKolega ma służbową skodę MY2010 lub MY2011, próbowałem wejść w maxi-dota, ale nie działa, trzymałem przyciski na manetce górny potem dolny i
Jaka to wersja wyposażenia ? Tylko wersje Family Plus, Elegance, L&K, RS i Scout mają wyświatlacz MAXI-DOT w standarcie. W pozostałych - uboższych - wersjach wymaga on dopłaty, przy zamawianu auta, w wys. 700 zł.
Natomaist jeśli to jest O Tour II to Maxi-Dot tam wogóle nie występuje. Nawet za dopłatą
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Nie znam się na tym, powtórzę tylko to co serwis mi powiedział przy okazji wybierania wyposarzenia, chodziło o to czy poźniej będzie możliwość montażu tempomatu i tam była poruszana kwestia max-dot'a, który w mojej O2Tour miał niby być (kwestia wyposażenia dobranego), więc albo mi ściemnili, albo poźniejsza instalacja tempomatu tego nie wymaga (co byłoby najbardziej logiczne bo przecież można zamówić fabryczny tempoat do O2Tour) albo dupa i tempomatu już dołożyc później w serwisie nie będę mógł...Natomaist jeśli to jest O Tour II to Maxi-Dot tam wogóle nie występuje. Nawet za dopłatą
W trakcie katowania maszyny...
Komentarz
-
-
No to skoro sie nie znasz, to ci jeszcze raz powtarzam - W O Tour II NIE MA wyświatlacza MAXI-DOT i nie można go nawet domówić.Zamieszczone przez tstarkNie znam się na tym
Za montaż tempomatu nie odpowiada MAXI-DOT tylko sterownik modułu komfortu.Zamieszczone przez tstarkchodziło o to czy poźniej będzie możliwość montażu tempomatu
Może nie tyle ściemniali co po prostu się nie znająZamieszczone przez tstarkwięc albo mi ściemnili
Jak się zatrudnia syna kolegi/szwagra czy kogo tam jeszcze, byle po znajomości, bo on po np. biologii nie ma pracy, a o samochodach wie tyle, że istnieją i składają się z nadwozia, silnika i 4 kół, to tak to później wygląda.
Nie wymaga, nie wymaga. Poczytaj na tym forum temat o dokładaniu tempomatu i będziesz wszystko wiedział.Zamieszczone przez tstarkalbo poźniejsza instalacja tempomatu tego nie wymagaCzarny Elegance
Komentarz
-

Komentarz