Wiem wiem już się dowiadywałem 2300 pln ubezpieczenie. Dziękuje za przypomnienie
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Skontaktuj się z przedstawicielem firmy ubezpieczeniowej Proama. Powinno być około 700 - 800 zł taniej taniej. Nie wiem tego jeszcze z autopsji gdyż został mi jeszcze przynajmniej miesiąc oczekiwania na moją oktę :cry: ale rozmawiałem kiedyś z przedstawicielem tej firmy o ubezpieczeniu auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrqtmAle i tak nie będe z niego korzystać bo nic nie będzie się psuć
To tak, jakby powiedzieć, że na 100% dożyję jutra...Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrqtmi nawet żarówki się nie przepalalyOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Z tego, co się orientuję, te nastawy są dostępne w Bolero tylko przy zamontowanym Sound System-ie.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leewyyZamieszczone przez Eidos71Z tego, co się orientuję, te nastawy są dostępne w Bolero tylko przy zamontowanym Sound System-ie.
średnich i niskich. Sound System nie mam i ustawienia surround są niedostępne.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Miał ktoś z Was taki przypadek, że po podłączeniu skodowskiego radia (konkretnie amundsen+) nie pamięta ono ustawień stacji, języka itp. O kod nie prosi chyba, że odepnę wtyczkę. Wcześniej było wkodowane do auta inne radio navi i było wszystko ok ... Sprawa dotyczy Toura II MY 2012.OIIT BSE LPG, Rapid SB CJZC LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Zamieszczone przez leewyyZamieszczone przez Eidos71Z tego, co się orientuję, te nastawy są dostępne w Bolero tylko przy zamontowanym Sound System-ie.
średnich i niskich. Sound System nie mam i ustawienia surround są niedostępne.
[ Dodano: Pon 20 Lut, 12 19:12 ]
Kolejne "oszczędności". Górna część boczków drzwi tylnych poprzednio była miękka teraz najzwyklejszy plastik.
Komentarz
-
-
już prawie
Mały update:
Dzisiaj otrzymałem informacje że autko przyjechało do salonu, teraz tylko montaż gazu, alarmu, papierkowa robota i... odbiór umówiony za tydzień, wtorek 28 lutego..
Auto zamówione 20 grudnia, 8 lutego wyprodukowane więc wyjdzie jakieś 2 miesiące i jeden tydzień więc nawet szybciej niż mnie uprzedzano (3-4 miesiące). Chyba pepiczki przyspieszyły trochę...W trakcie katowania maszyny...
Komentarz
-
-
Nie ma tematu w którym mógłbym zapytać...
Kolega ma służbową skodę MY2010 lub MY2011, próbowałem wejść w maxi-dota, ale nie działa, trzymałem przyciski na manetce górny potem dolny i. Czy tam się jakoś inaczej wchodzi w maxi-dot? Czy jest opcja że niema maxi-dot, jak ma czujnik deszczu, zmierzchu itd. itp.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrqtmtstark, kolego moja też była wyprodukowana 6 lutego, 13 w poznaniu. a 16 w Wejherowie. dziś rejestrowałem. A w którym salonie kupowałeś??W trakcie katowania maszyny...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashKolega ma służbową skodę MY2010 lub MY2011, próbowałem wejść w maxi-dota, ale nie działa, trzymałem przyciski na manetce górny potem dolny i
Jaka to wersja wyposażenia ? Tylko wersje Family Plus, Elegance, L&K, RS i Scout mają wyświatlacz MAXI-DOT w standarcie. W pozostałych - uboższych - wersjach wymaga on dopłaty, przy zamawianu auta, w wys. 700 zł.
Natomaist jeśli to jest O Tour II to Maxi-Dot tam wogóle nie występuje. Nawet za dopłatąCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Natomaist jeśli to jest O Tour II to Maxi-Dot tam wogóle nie występuje. Nawet za dopłatąW trakcie katowania maszyny...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tstarkNie znam się na tym
Zamieszczone przez tstarkchodziło o to czy poźniej będzie możliwość montażu tempomatu
Zamieszczone przez tstarkwięc albo mi ściemniliJak się zatrudnia syna kolegi/szwagra czy kogo tam jeszcze, byle po znajomości, bo on po np. biologii nie ma pracy, a o samochodach wie tyle, że istnieją i składają się z nadwozia, silnika i 4 kół, to tak to później wygląda.
Zamieszczone przez tstarkalbo poźniejsza instalacja tempomatu tego nie wymagaCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz