Zamieszczone przez nowy tourek
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez igor33cZamieszczone przez nowy tourekDla zainteresowanych.Dziś zrezygnowałem w salonie w Sosnowcu z zamówionego pod koniec czerwca toura.Odbior podobnież pod koniec grudnia?????.Kolor czarna perła .No więc kto pierwszy ten lepszy :cry: :cry: :cry:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrqtmto tylko się cieszyć , a już myślałem ,że kolega całkiem zrezygnował
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wielbZamieszczone przez hotrain2 tygodnie - wersja optymistycznajak transport nie da d...y :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wielbZamieszczone przez nowy tourekdostał ktoś może promocyjne ubezpieczenie -500 PLN auto na kredyt.Czy to tylko ściema Skody Polska?
Mój tour idzie na taśmę za dwa tygodnie. Zamawiałem jakoś w ostatnich dniach czerwca. Szczerze mówiąc śmiałem się z wielu wpisów w tym wątku, że niektórzy przeżywacie jak stonka wykopkiA tu zbliża się termin i łapię się na codziennym przeglądaniu allegro w poszukiwaniu dodatków, albo działu "nasze auta" i wymyślaniu co będę modził najpierw.
Nawet teraz odpaliłem kompa, żeby znaleźć przepis na makaron, a wylądowałem tutaj
Emocje rosną na finiszu. Pozdrawiam i przyłączam się oficjalnie do zniecierpliwionych przeżywających
Komentarz
-
Komentarz