A co ma z wypasow, bo 9 miesiecy to sie czeka na nietypowy kolor, szyber dach albo jakies inne cuda na kiju
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
[ Dodano: Pią 10 Lut, 12 12:02 ]
Zamieszczone przez wolfmkJa dla wyjątku się trochę pożalę:
zamówiona 22.09.2011r.
pierwotnie planowany termin odbioru 16.04.2012r.
obecnie planowany termin odbioru koniec maja 2012r.:hacker
I jak tu się nie wqr*** - ktoś jeszcze czekał tak długo na Toura ??
A tak BTW omijajcie ASO Śliwka w Katowicach szerokim łukiem.. :evil:
Jakbym na urodziny dziecka czekał... 8) ehhhhhhhhhhh.....
OIICT, kurtyny, podłokietnik, pakiet
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wolfmkTen nietypowy kolor to czarny, a z wypasów nie ma kompletnie nic, bo ciężko wypasem nazwać regulowane odcinki lędźwiowe dla kierowcy oraz pasażera i dodatkową regulację fotela wysokości dla pasażera..
widze że rówież sie zdecydowałeś na wiekszą siostrę - octavkę , ale chyba 1,6
Komentarz
-
-
jeszcze troche.....
No to ja dzisiaj nie wytrzymałem i zadzwoniłem do salonu po 1,5 miesiąca od zamówienia (zamówione 20 grudnia 2011, salon co prawda rezerwował parę dni wcześniej więc nie wiem czy to miało realny wpływ).
I moja octa już wyprodukowana! 6 lutego wyjechała z fabryki, teraz przygotowywana jest do transportu, mam nadzieję że w ciągu miesiąca będzie gotowa do odbioru... byleby nie zapeszyc... :/
wyjdzie łącznie jakieś 3 miesiące, więc byłoby tak jak zapowiadali.....
nie mogę uwierzyc dlaczego niektórzy czekaja 9 miesięcy!! ja bym już jajko zniósł...
moja octa w sumie standard, 1,6 liftback, czarny kolor, optimum, radio blues..W trakcie katowania maszyny...
Komentarz
-
-
Re: jeszcze troche.....
Słuchajcie, drodzy forumowicze, jak to jest z tym Tourem? Będzie on jeszcze produkowany czy nie? Skoda go wycofała, żeby wprowadzić innego Toura? Szukałem na forum, ale nie znalazłem świeżych i konkretnych informacji.Niezależnie od marki i modelu - Forum OCP - najlepsze forum samochodowe w Polsce.
Komentarz
-
-
Re: jeszcze troche.....
Zamieszczone przez test15510Słuchajcie, drodzy forumowicze, jak to jest z tym Tourem? Będzie on jeszcze produkowany czy nie? Skoda go wycofała, żeby wprowadzić innego Toura? Szukałem na forum, ale nie znalazłem świeżych i konkretnych informacji.
Komentarz
-
-
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bartolo74Ja jestem najszczęśliwszy że ją mam
a jezeli chodzi o moją wcześniejsza wypowiedź to ją podtrzymuję...octavia IIFL jest bardzo ładnym autem tak z przodu jak z tyłuczy ładniejsza od poprzednika (mojej) rzecz gustu :wink: mnie podobaja się obie :P
Komentarz
-
Komentarz