Nie mam pojęcia czy brak klimy coś przyspiesza.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
-
-
Zamieszczone przez kazek103Dokładnie cztery i to jeszcze nie koniec , fabryka jak na razie nie potwierdziła zamówienia.
Wszystko pięknie dopóki nie złożyłem zamówienia obiecanki-cacanki miało być tak pięknie , samochód był mi potrzebny na majaNie mam pojęcia czy brak klimy coś przyspiesza.
Gdzie zamawiałeś?
Jaki kolor?
Chodzi mi o to, że nie mam klimy w aucie którym obecnie jeżdzę.
Octavie zamówiłem w kolorze szary platin z pakietem Optimum.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopŻeby się dowiedziec o stanie zamówienia , to trzeba dzwonić do dealer, czy mają jakąś stronkę ?Nie znam zadnej strony na ktorej mozna by to sprawdzic zdalnie poza kompami dealera.
Pozdrawiam,
FoX--
Pozdrawiam,
FoX
Komentarz
-
-
Moja skodzina wkońcu dotarła na miejsce. Odebrałem tydzień temu. Nacieszyłem się jak małe dziecko. Jednak radość trwała 4 dni, kiedy to rano w niedzielę stwierdziłem brak kołpaków. Przy okazji jakie opony letnie odebrali ci co już mają Toura. Bo u mnie są Continentale ale jakaś wersja ekonomiczna. Do tego ich barwa jest dość dziwna. Bardzo brązoweNawet dwuletnie laczki w starym samochodzie wyglądają na "świeższe". Przy okazji, na samochód czekałem od listopada, odebrałem w maju, czyli około 6 miesięcy
.
była Fabia, była Octavia O2 FL, Octavia 2 Tour Kombi (i znowu w kolorze RossoBrunello)
Komentarz
-
-
No to ja chyba miałem farta bo 10 maj byłem w salonie w Olsztynie odbyłem jazdę próbną no i złożyłem zamówienie a tu gość w salonie mi mówi że takie autko jak pan chce to właśnie jedzie do nas bez przydziału ( normalnie to by pan czekał do lipca ).
Autko dotarło 17 maja a odebrałem 24 bo musiałem czekać na montaż instalacji ( montowali dla aut zamówionych w listopadzie ) wiec myślę po przeczytaniu wszystkich postów że miałem nie złego farta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojteniowiec myślę po przeczytaniu wszystkich postów że miałem nie złego farta.
a jak tam tylne sprężyny?Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
a jak tam tylne sprężyny?
No bez sprawdzenia by się nie odbyło , bo troszkę w tym temacie już poczytałem i okazuje się że tylne sprężyny mają jakieś dziwne oznaczenia o których wcześniej nie słyszałem a mianowicie 1 biały i 4xpomarańczowy albo żółte , może ktoś pomoże w rozkminieniu tej twardości .
Autko z pełnym zbiornikiem PB i gaz 1/2 , tył siedzi na 365 mm . więc szału nie ma .Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojtenioAutko z pełnym zbiornikiem PB i gaz 1/2 , tył siedzi na 365 mm . więc szału nie ma .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezWojtenio,
w tym wątku, tylko wcześniej jest rozpiska o co kaman z tymi kropkami...
[ Dodano: Pią 01 Cze, 12 22:40 ]
Ferd to był przejaw dobroci dla nowego autka ale zarazem chciałem sprawdzić jak siądzie tył z pełnymi zbiornikami PB i LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FerdA dlaczego tankujesz pełny zbiornik Pb. Mi gazownik zalecił utrzymywać stan pomiędzy 1/3 zbiornika Pb a połową zbiornika i nie dopuszczać do jazdy z palącą się rezerwą benzyny. Gaz oczywiście do pełna.
Teraz jak widzę, że jest połowa baku to zalewam dziada za 100-150zł PB95. A co do piszczenia to jak ręką odjął, rzadko kiedy coś piszczy.
Aha co kilka miesięcy jeżdżę na samym paliwie aby wyjeździć starą PB i wlać nową
Komentarz
-
-
pandzik
"Zwykłe Octy z dieslem 105KM po 90 tyś.pln" - zdecydowana przeginka, Octa to wóz klasy C a nie D i poza np. wersjami specjalnymi RS tyle nie może kosztować :|
"Superb 2.0TDi za blisko 140tys zł" - no to już przeginka na całego z jazdą po bandzie :shock: . W tych pieniądzach niestety pojawia się zagadnienie tzw. prestiżu marki i to bez cudzysłowu.
Komentarz
-
-
Re: Odbiór OTzLPG - na co zwrócić szczególną uwagę?
Zamieszczone przez seba.79Witam wszystkich. W najbliższym czasie odbieram OT z salonu, proszę doradźcie na co zwrócić u dilera szczególną uwagę podczas odbioru auta?? Nigdy jeszcze nowego auta nie kupowałemdlatego też takie pytanie. Pozdrawiam
Było już i to nie dawno.
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz