Zamieszczone przez grzegorz3737
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
przepraszam ... jaka jest róznica miedzy Oktavią a oktaviąa II TOUR ... czy oktavia dwa to starszy model oktavji ktora obecnie jest sprzedawana ?
przepraszam za laickie pytanie po prostu pogubiłem sie ... jak by nie czaje Bazy o co chodzi z tymi cenami zwłaszcza ze wyglądaja bardzo Atrakcyjnie . ... .. . sorki raz jeszcze :roll:
TUTAJ LINK1,7 Oplel Astra GTC 125Km ...
Obecnie śmigam na Liqui Moly a w lato AMSOIL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Orbitprzepraszam ... jaka jest róznica miedzy Oktavią a oktaviąa II TOUR ... czy oktavia dwa to starszy model oktavji ktora obecnie jest sprzedawana ?
przepraszam za laickie pytanie po prostu pogubiłem sie ... jak by nie czaje Bazy o co chodzi z tymi cenami zwłaszcza ze wyglądaja bardzo Atrakcyjnie . ... .. . sorki raz jeszcze :roll:
TUTAJ LINK
Komentarz
-
-
Oglądałem nowego tura 1,6 lpg, jeszcze nie swojego :P , zawiodłem się brakiem wyciszenia maski - komory silnika, osłona/ocieplenie akumulatora-jakaś papieropodobna imitacja i dolna mikro osłona silnika. Cięcia kosztów zobaczyłam na własne oczy. Sukces rynkowy Skody potężny, klienci czekają po kilka miesięcy. Czego jeszcze nie zobaczyłem? Zostawiłem już zaliczkę w salonie :roll:
Komentarz
-
-
dziadekk,Zamieszczone przez dziadekkzawiodłem się brakiem wyciszenia maski - komory silnika, osłona/ocieplenie akumulatora-jakaś papieropodobna imitacja i dolna mikro osłona silnikatylko po co :shock:
"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matwrcSytuacja z dostępnością nowych skód jest godna pożałowania, ale niestety (nieważne co wybrałeś) w tej cenie nie można zamówić nic lepszego u kogokolwiek innego. Oferta skody jest na tyle dobra, że wybranie innego auta choć zbliżonego parametrami jest właściwie niemożliwe. Przerabiałem u siebie taki dylemat, byłem bardzo wku.....y na skodę no i co... obrazić się i kupić na kilka lat coś co jest gorsze i jeszcze nierzadko droższe?
Komentarz
-
-
Próbowałem nawet nowego, droższego od octavii, mondeo i wg mnie przegrywa w prawie wszystkich kategoriach (!), może poza tym że ma trochę więcej miejsca w środku (ale w O2 i tak jest wystarczająco). Nawet spasowanie elementów jest gorsze w mondeo, choć to niby klasa wyżej. A takie ładne "klap" przy zamykaniu drzwi jak w O2, to jest chyba tylko w autach klasy BMW3/Audi A4/Passat. Poza mondeo testowałem: focusa, hondę civic, mazdę 3, golfa i opla astrę. Gdyby golf był większy... to byłby alternatywą. Reszta nie umywa się do octavii. Stąd smutny wniosek, trzeba zacisnąć zęby i poczekać, bo się opłaca.
Komentarz
-
-
Minta 1.4 TSI , zamówiłem w połowie lipca miał być w listopadzie, a jak okazało się auto będzie w grudniu to sie grzecznie zapytałem, jak zamierzają zamontować mi polautomatyczna klimatyzaję i chłodzony schowek... no i tak ostatecznie zamiast minta biore ambiente z climatronikim , pakietem dynamic i czujnikiem deszczu i na moją prośbe przesunąłem termin odbioru na styczeń 2011 r, autao było przewidziane wówczas do produkcji na 1 tydzień 2011 teraz wskoczylo na 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kris75Minta 1.4 TSI , zamówiłem w połowie lipca miał być w listopadzie, a jak okazało się auto będzie w grudniu to sie grzecznie zapytałem, jak zamierzają zamontować mi polautomatyczna klimatyzaję i chłodzony schowek... no i tak ostatecznie zamiast minta biore ambiente z climatronikim , pakietem dynamic i czujnikiem deszczu i na moją prośbe przesunąłem termin odbioru na styczeń 2011 r, autao było przewidziane wówczas do produkcji na 1 tydzień 2011 teraz wskoczylo na 6
Komentarz
-
-
Ja swoją O II zamówiłem w październiku. Miała być pod koniec listopada, ostatecznie nastąpiło przesunięcie na koniec grudnia. A wtedy stwierdziłem że lepiej poczekać i mieć samochód z 2011. Lekka modyfikacja zamówienia i jutro odbieram OII 1.4 TSI Ambiente + climatronic + maxidot + tempomat + parę drobiazgów. Autko w kolorze Arctic. :wink:
Komentarz
-
-
Zamówiłem 14 stycznia 2011 r. i czas oczekiwania 3 tygodnie...:P ( rocznik 2010) Jednak chodzi mi o to, że jak konfigorowałem ze sprzedawcą to chciałem dokupić za 600 zł regulację fotela pasażera i odcinka lędźwiowego, ale powiedział mi, że nie da rady!! wkrzyłem się strasznie, bo jaki to problem dla fabryki czy montowni podmienic fotele? za co zresztą płacę. Powiedzcie mi gdzie można kupić nowe fotele do octavii z regulacją??? lub jak "zmusić" dealera do załatwienia ważnej dla mnie sprawypozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez x_citelub jak "zmusić" dealera do załatwienia ważnej dla mnie sprawyKolego mówisz, że ma być regulacja pod lędzwie jako opcja płacisz dodatkowe 600 zl i .... czakasz 3 miesiące, aż takie auto (z zamówionymi przez ciebie opcjami) zostanie dla ciebie wyprodukowane w fabryce i masz taki samochód jaki chciałeś
Tylko, oczywiście to nie bedzie auto z 2010 r. bo mamy juz 2011 r. i zapewnie nie za taka cenę
Jesli nie uśmiecha ci się czakac aż auto zostanie specjalnie pod ciebie wyprodukowane to ... nie miej do sprzedawcy pretensji TYLKO wybieraj w tym co stoi na składzie celnym Skody w Polsce, a tu już nie da się niczego dołożyć, bo wybierasz wśród gotywych wyprodukowanych już autPo prostu bierzesz to co jest. Więc nie rozumiem Twojego wkurzenia na sprzedawcę.
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
dziękuję za odpowiedziz tym wkurzaniem się to przesadziłem ,ale powiem Wam, że jak dało radę zamienić radio na lepszy model czyli na Swinga to czemu nie można przerzucić foteli
A tak na poważnie to gdzie, u kogo i za ile można kupić nowe fotele do Octavii bo szukam już długo na necie i nie mogę znaleźć? no i jaki koszt jest takiego fotela z regulacją na lędźwie? pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez x_citejak dało radę zamienić radio na lepszy model czyli na Swinga to czemu nie można przerzucić foteli
Zamieszczone przez x_citeu kogo i za ile można kupić nowe fotele do Octavii bo szukam już długo na necie i nie mogę znaleźćsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz