okeedokee, podłącz VAGa to bedziesz miał numer
Wada fabryczna silnika BXE ???
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez okeedokeeSugerujesz, że teraz już nie wybija się numerów na bloku silnika
numer silnika w świetle obowiązujacych przepisów nie jest do niczego potrzebnyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdynumer silnika w świetle obowiązujacych przepisów nie jest do niczego potrzebny
A tak na marginesie to skoro tak jest to może dam komuś kto posiada gwarancję mój silnik-za odpowiednią formę wdzięczności, a ten go sobie wymieni w ramach gwarancji bo przecież silnik nie ma numeru...
Może to głupie... ale wolę wiedzieć i choćby tylko selektywnie wykluczyć to że nie miałem podmianki a jedynie wadę nazwijmy ją fabryczną tuż "po gwarancji" w tym przypadku :|okeedokee
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bb_plMam pytanko czy problem z silnikami BXE zniknął od któregoś roku czy dalej są tak awaryjnie bo z tego co przeglądałem to problemy były mniej więcej w modelach do 2008 czy później również?
BXE zdaję się było do końca 2010roku, nie jestem pewien...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
hmmm to teraz daliście mi do myślenia, zastanawiam się tylko czy to rzeczywiście wada czy kwestia eksploatacji, wiadomo "służbówka=terenówka" a chyba najwięcej usterek było właśnie w takich autach. I chyba trochę nie możliwe że skoro był robiony do 2010 to do 2010 nic z tym fantem nie zrobiono
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bb_plhmmm to teraz daliście mi do myślenia, zastanawiam się tylko czy to rzeczywiście wada czy kwestia eksploatacji, wiadomo "służbówka=terenówka" a chyba najwięcej usterek było właśnie w takich autach
czasem największe gówno można kupić od znajomego z garażu, generalnie jak to w używanych - loteria.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda
IMO decydowanie usterki są związane z jakością eksploatacji, ale wcale nie powiedziałbym, że 100% służbowe=gorsze.
czasem największe gówno można kupić od znajomego z garażu, generalnie jak to w używanych - loteria.
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz