Zamieszczone przez Maicroft
Mam problem
Zwiń
X
-
Mam problem
Octavia II 1.9 TDI BJB 2005r. 110,8KM/297,6Nm @ 137,8KM/346,2Nm ICK TuningTagi: Brak
-
-
Mam problem
Codziennie pokonuję 40km do pracy na trasie,a potem z powrotem.Wczoraj wracając jechałem dosyc szybko ok.140km/h.Dojechałem do swego miasta jadąc przez nie już bardzo delikatnie,po zatrzymaniu odczekałem chwilę,żeby turbina zwolniła.Wróciłem ze sklepu odpalam,a tu dziwnie wyższe niż zwykle obroty,nierówna praca i wielka biało-niebieska chmura dymu z tyłu.Po 2-3sekundach wszystko wróciło do normy moc też jakby normalna.Próbowałem jeszcze kilka razy odpalic,wszystko normalnie.Dzisiaj poszedłem odpalic Octę,zapaliła równo,ale puściła małą niebieską chmurkę.Może wiecie co to może byc?[/code]
-
-
Zamieszczone przez maniek TDIWróciłem ze sklepu odpalam,a tu dziwnie wyższe niż zwykle obroty,nierówna praca i wielka biało-niebieska chmura dymu z tyłu.Po 2-3sekundach wszystko wróciło do normy moc też jakby normalna.Próbowałem jeszcze kilka razy odpalic,wszystko normalnie
Podsumowując jeżeli zauważysz że przy białym kopceniu na biegu jałowym ma podwyższone obroty, moja rada biegiem do mechanika i nie próbuj rozjeżdzić tak ja ja to chciałem zrobic :evil: mądry Polak po szkodzie :diabelski_usmiechbyła czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
Komentarz