Masz rację, oglądałem I30, a po tym co zobaczyłem do salonu Kia już nie pojechałem, gdyż stwierdziłem, że nie ma po co. ops:
[O2] Nowy Tour / FL Kombi vs Kia Ceed vs ...
Zwiń
X
-
Nie dalej jak 4 dni temu ( w piątek) miałem okazje pojeździć najnowszym dzieckiem Renault czyli modelem Latitude Privilage 2.0 DCI 175 KM. Samochód miał przejechane 455 km i już wydobywały się trzaski z deski rozdzielczej (lewa stona pod szybą)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplBig, defacto pomykałeś Samsungiem SM5 w przebraniu
Co do Hundaia I 30 kombi i Kia Ceed kombi - zdecydowanie wolę Kię Ceed. Po pierwsze bardziej podoba mi się stylistyka Kii (zarówno jeśli chodzi o nadwozie jak i o wnetrze). Po drugie zaś, Kia ma lepsze materiały wykończeniowe wewnątrz.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Spotkalem dzisiaj kumpla ktory kilka miesiecy zastanawial sie co wybrac OIIFL czy Ceeda?
Dopiero pojezdzil troche oboma autami i po problemie,cisza komfort jakosc wykonania osiagi Octa we wszystkim deklasuje Ceeda Wachal sie 1.4 czy 1.8 wybor padl na 1 4 byl pod wrazeniem osiagow zamowil 1.4tsi Ambiente dodatkow cos za ok 12k z tego co pamietam radio swing,felgi 16,pakiet skorzany(no niewiele zapamietalem ops: ),ale byla tego cala lista.Cene wynegocjowal w Krakowie 68k.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Spotkalem dzisiaj kumpla ktory kilka miesiecy zastanawial sie co wybrac OIIFL czy Ceeda?Zamieszczone przez paweł2Cene wynegocjowal w Krakowie 68k.SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2z tego co tu wyczytalem to w octavi ta jakosc sie pogarsza,a jak sie ma octa do golfa 6 bo czytalem w paru miejscach ze jakoscia wykracza poza klase kompakt.
Komentarz
-
-
ja gdybym dziś kupował pewnie wybrałbym cruza, choć dalej szkoda ze nie ma kombi ale za to będzie HB. Co do bagażników i30 i ceeda to nie patrzcie na dane podawane przez producenta tylko sami centymetrem zmierzcie, a dlatego to mówię bo ceed miał/ma podawaną pojemność bagażnika wg standardów europejskich wypełnienie całego bagażnika, a i30 miał wg stadardów "układamy sześciany" co zostaje nie wypełnione to odrzucamy. Przykładem był lanos, na poczatku miał sedan chyba 320l a potem jak go produkowali w fso to "przybyło" mu do (o ile pamiętam)395l.
Komentarz
-
-
a ja ogladalem wczoraj Orlando.
z zewnatrz fajny - kawal kobyly :-) kwadratowy taki :-)
w srodku troche dziadowe plastiki (na pewno gorsze niz w O2) - twarde i faktura taka sobie (podobne do Kia C'eed), przekombinowana nieco konsola srodkowa.
Cena 59.900 bylaby bardzo dobra gdyby byla klimatyzacja, ale jej nie ma. A jak ma byc to kosztuje juz 65 tysiecy, a za tyle kasy to juz zadna rewelacja...
Co do Cruze'a to przy obecnych cenach O2 Tour to tez juz zadna rewelacja - wrecz wychodzi drozej... Natomiast porownujac jego ceny z Oplem Astra (technicznie blizniak) to jest sporo taniej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez astwA może Renault Laguna 2, 0 za 65000 PLN? Z klimatyzacją.
http://www.renault.pl/media/cennik-p...2/AM11_LG3.pdfCała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Wlasnie mam ten problem czy sie zmieszcze w OII kombi mam 2 dzieci jeszcze wozek i mam obawy jak to bedzie.Jak nie to tyklo van ale to juz drogo :cry:
- wózek w wersji głębokiej (mieścił się razem z gondolą)
- łóżeczko turystyczne
- wanienkę
i do tego milion mniejszych lub większych toreb i reklamówek z ciuchami i innymi pierdołami
OII ma zdaje się jakieś 40 litrów więcej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez Big napisał/aZamieszczone przez astw napisał/aA może Renault Laguna 2, 0 za 65000 PLN? Z klimatyzacją
Swietne szczególnie w tym kontekście:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=44491 :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz