Zamieszczone przez x_cite
skoda octavia tour II
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pandzikZamieszczone przez x_citeTylko Tour z gazem !!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nobodyZamieszczone przez pandzikZamieszczone przez x_citeTylko Tour z gazem !!
Ale co by nie było gaz zawsze będzie tańszy . O kombinacjach wokół gazu słyszę już od 10 lat i póki co nic się w tej kwesti nie zmienia. Więc jak dają LPG to brać i korzystać z jazdy za 50 %nasze cappucino już w garażu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzychubuli6Zamieszczone przez nobodyZamieszczone przez pandzikZamieszczone przez x_citeTylko Tour z gazem !!
Ale co by nie było gaz zawsze będzie tańszy . O kombinacjach wokół gazu słyszę już od 10 lat i póki co nic się w tej kwesti nie zmienia. Więc jak dają LPG to brać i korzystać z jazdy za 50 %
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzychubuli6
Ale co by nie było gaz zawsze będzie tańszy . O kombinacjach wokół gazu słyszę już od 10 lat i póki co nic się w tej kwesti nie zmienia. Więc jak dają LPG to brać i korzystać z jazdy za 50 %
Teraz właśnie przyszła mi do głowy bardzo ważka kwestia wyboru opon zimowych - wie ktoś może, czy sprzedawana wersja ma sezonowe czy całoroczne? Warto zaopatrywać się w drugi komplet kół z feglami czy raczej zmieniać w upatrzonym zakładzie? Z ciekawości, jakie byłyby dobre zimówki (w opony całoroczne nie wierzę) do Octavii?
Pozdrawiam!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nobodyTeraz właśnie przyszła mi do głowy bardzo ważka kwestia wyboru opon zimowych - wie ktoś może, czy sprzedawana wersja ma sezonowe czy całoroczne? Warto zaopatrywać się w drugi komplet kół z feglami czy raczej zmieniać w upatrzonym zakładzie? Z ciekawości, jakie byłyby dobre zimówki (w opony całoroczne nie wierzę) do Octavii?nasze cappucino już w garażu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aqqZamieszczone przez machuKupiłem o2 tour, jestem bardzo zadowolony, w porównaniu z tymi autami, które wymieniłem powyżej - brałbym drugi raz z zamkniętymi oczami!
Bierzcie skodę
:arrow: Co do opon to jak cos jest do wszystkiego to jest do .... Opony ktore daja sa oponami letnimi Ja wynegocjowalem dodatkowo opony zimowe Klebera na dodatkowe felgi juz kategorycznie nie chcieli sie zgodzic (chyba zebym za nie zaplacil) ale tak sami z siebie nic nie dadza wiec o gratisie w postaci zimowek mozna zapomniec.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dziadekkALEEEE, przy kredycie też można sobie wybrac poza slonem ubezpieczyciela, chyba niebardzo ponieważ salon na ubezpieczaniu też zarabia na kliencie?
[ Dodano: Nie 27 Lut, 11 16:47 ]
I jeszcze jedna ważna rzecz przy ubezpieczaniu nowego auta - ubezpieczyć trzeba TEGO SAMEGO DNIA co rejestracja auta. Jeden dzień spóźnienia grozi grzywną.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomski81Zamieszczone przez jurus81Opony ktore daja sa oponami letnimi
wypytaj sie swojego sprzedawcy, na jakich oponach wyjedziesz ewentualnie zagraj glupka ze wydawalo Ci sie ze samochod w zimie bedzie mial zimowe opony itp. itd i sprobuj wycyganic dodatkowo zimowki lub zawalczyc zeby Ci sprzedali zimowki w atrakcyjnej cenie. U mnie ta sprawe zalatwila zona strugajac glupiutka blondynke. Przejdzie nie przejdzie mozna probowac.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nobodywie ktoś może, czy sprzedawana wersja ma sezonowe czy całoroczne?
Zamieszczone przez nobodyZ ciekawości, jakie byłyby dobre zimówki (w opony całoroczne nie wierzę) do Octavii?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jurus81sprobuj wycyganic dodatkowo zimowki lub zawalczyc zeby Ci sprzedali zimowki w atrakcyjnej cenie.
Komentarz
-
-
Sorry, ale w marcu to bym przebiedził już na letnich.
A jak mieszkasz w bloku i masz problem z "garażowaniem" zimówek to zastanów się nad oponami całorocznymi. Trochę więcej wydasz, ale do jazdy miejskiej będą OK.Sprzedam czarnulkę...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez machuSorry, ale w marcu to bym przebiedził już na letnich.
A jak mieszkasz w bloku i masz problem z "garażowaniem" zimówek to zastanów się nad oponami całorocznymi. Trochę więcej wydasz, ale do jazdy miejskiej będą OK.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez machuzimówek to zastanów się nad oponami całorocznymi. Trochę więcej wydasz, ale do jazdy miejskiej będą OK.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez satootDlaczego nowa O.Tour nie ma silnika diesla?
Bedzie taki później w ofercie? 1.9/101 czy inny, nowocześniejszy?
Ale jak będzie wiedzą tylko marketingowcy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez machuzimówek to zastanów się nad oponami całorocznymi. Trochę więcej wydasz, ale do jazdy miejskiej będą OK.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez satootDlaczego nowa O.Tour nie ma silnika diesla?
Bedzie taki później w ofercie? 1.9/101 czy inny, nowocześniejszy?
Z ciekawostek - dopiero w domu po odbiorze auta zauważyłem, że książkę przeglądów mam w języku czeskim a nie polskim :/
Ma tak ktoś opócz mnie?
Komentarz
-
Komentarz