Od jakiegoś czasu noszę się z podobnym pomysłem! Wszystkie nakładki na progi są klejone na paski taśmy przylepnej. W efekcie zostaje szczelina około 2mm pod nakładkami, a w niej krople słonej wody będą zalegać tygodniami. Wpadłem na pomysł aby najpierw nakleić na cały próg folię a dopiero na nią nakładkę.
Problem polega na tym, że szukam grubej, przezroczystej folii, nieco dłuższej, aby sięgała również pod zewnętrzne uszczelki drzwi.
Może ktoś ma jakiś pomysł?
Problem polega na tym, że szukam grubej, przezroczystej folii, nieco dłuższej, aby sięgała również pod zewnętrzne uszczelki drzwi.
Może ktoś ma jakiś pomysł?
Każda jedna marka na świecie ma teraz beznadziejne lakiery !! Podziekujmy za to ekoterrorystom którzy wymogli stosowanie lakierów wodrozcienczalnych które są niesamowicie miękkie i bardzo łatwo ulegaja uszkodzeniom mechanicznym.
) kolor faktycznie dla cierpliwych i mających duuuużżoooo wolnego czasu, była myta na razie 4 x, jak pada deszcz to wręcz mnie serce boli :evil: to pierwsze i ostatnie auto w kolorze czarnym, fakt faktem gdy jest umyta to jest piękna ale w przyszłości chyba wolę podziwiać czarne auta innych ludzi. Wcześniej miałam punciaczka w kolorze srebrny zielonkowaty brud widoczny dopiero po jeździe bezdrożami. Ale do setna chciałam również uprzedzić odbierających nowe skody szczególnie w kolorze czarnym, moja ma gratisa mianowicie liszaja na masce (coś źle przetarte pod lakierem bezbarwnym ewidentny liszaj) na początku myślałam że to klej z naklejki (bo była oklejona) a tu róg :twisted: ma gratisa i już, byłam w serwisie i napisali do skody zapytanie co mają z tym zrobić, odpowiedzieli na drugi dzień że maska do lakierowania, ale ja nie będę tego na razie ruszać nowe auto i lakierować?? dam sobie spokój mam rozmawiać z kierownikiem na temat rekompensaty zobaczymy co powie, a liszaj zostanie, nie jest bardzo widoczny trzeba się wpatrzyć pod właściwym kontem żeby go zobaczyć. Tak więc jak już kupujecie i oglądacie auto przed zapłatą za nie to warto żeby nie była oklejona i dokładnie ją przeglądnąć wskroś. Pozdrawiam Aga posiadaczka skody i liszaja
) :lol:

ops: Ja po prostu z nich korzystam. A to jest może nie najtańszy, ale zapowiadający się na skuteczny sposób walki z miękkim lakierem, dachowymi obesrańcami i innymi plagami nękającymi dziewczynki. Wypróbuję jak odbiorę szkodniczkę, a będzie to pierwsza cnotka wmoim życiu
Komentarz