Zamieszczone przez b8tz
Wycofanie czujników cofania w Tourze oraz w O2FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marektbgZamieszczone przez b8tzUtargowałem za niefabryczne na 400 zł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez marektbgZamieszczone przez b8tzUtargowałem za niefabryczne na 400 złBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Borsuk2Zamieszczone przez Agamek12"wszystko" dziś jest chińskie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micho_mDokladnie, tak powielane sa mity.
Sam miałem takie z alle za 70zł, szwagier też tylko za 60 - jakość równa cenie. Do nowego auta bym wolał wstawić jednak Valeo za 150-180zł bo to i tak żadna oszczędność a robota przy montażu taka sama. Tyle w temacie :P
Komentarz
-
-
Kazdy robi to, co woli, ale nie pisz ze z tymi czujnikami z alle to same problemy. Wiem ze sa lepsze i do swojego tez wolalbym valeo (bede mial ori), ale te za 60 zl tez dzialaja i spelniaja swoja funkcje.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micho_mKazdy robi to, co woli, ale nie pisz ze z tymi czujnikami z alle to same problemy. Wiem ze sa lepsze i do swojego tez wolalbym valeo (bede mial ori), ale te za 60 zl tez dzialaja i spelniaja swoja funkcje.W nowym aucie nie zamontowałbym jednak niczego no name, jeszcze jakby faktycznie różnica cenowa była duża ale nie jest więc oszczędność żadna. Też mam ori i są lepsze niż wszystkie inne dokładane w garażu jakie miałem "przyjemność" używać, oprócz Valeo za 150zł które były faktycznie niezawodne.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czesio73Podobno Skoda podjęła decyzję że jak w samochodzie nie ma czujników tylnych (mimo że miały być) to rabat 600 zł od ceny zakupu.
Komentarz
-
-
Z cennikow Skody wynika, ze czujniki tylne traci Tour, a FL Classic i Mint. Skoda Yeti w wersji Active traci mozliwosc tylnych czujnikow w opcji, a opcja na przod pozostaje tylko w najbogatszej wersji Experience. Superb tez traci opcje przednich dla wersji podstawowej Comfort. W Fabii i Roomsterze w ogole nie widze w wyposażeniu czuników... chyba, ze niedowidze. Czyli akcja polityczna jednak.... szkoda..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Agamek12i pewnie ma tam też wielki znaczek CE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czesio73Podobno Skoda podjęła decyzję że jak w samochodzie nie ma czujników tylnych (mimo że miały być) to rabat 600 zł od ceny zakupu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12choć ja za cholerę nie wiem o co Ci chodzi
Natomiast oznaczenie "ce" (celowo pisze małymi literami) rózni się od europejskiego znaku "CE" mniejszym odstępem miedzy literkami oraz innym kształtem literki "E".Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Agamek12choć ja za cholerę nie wiem o co Ci chodzi
Natomiast oznaczenie "ce" (celowo pisze małymi literami) rózni się od europejskiego znaku "CE" mniejszym odstępem miedzy literkami oraz innym kształtem literki "E".
Choć z drugiej strony nasza polemika moze być przydatna dla innych forumowiczów, którzy z pewną uwagą przyjrzą się w przyszłosci towarom, które takowym znaczkiem są oznakowane...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osHmmmm ciekawe co przez to chca osiągnąc????
Komentarz
-
-
daneczek76, Jak lubisz na czuja parkowac w koperte na osiedlu noca w padajacym sniegu lub deszczu, to czemu nie.
Jak parkujesz pod domem to ok, ale bloki lat 70-tych rzadza sie innymi prawami, stawiania samochodow gdzie sie da i jak sie da, wiec zycie trzeba sobie ulatwiac. Szczegolnie ze to nie przyczepa z obrysowkami, zeby bylo widac gdzie jej koniec i czy nie walniemy za chwile w kogos, co postawil sprytniej niz my :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Osobiście uważam że czujniki powinny być opcją - dla mnie to rzecz zbyteczna.
Ale pewnie inni użytkownicy lubią mieć a nawet nie mogą się już obyć bez tego cuda.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Kurs na prawo jazdy i końcowy egzamin zrobiłem jeżdżąc samochodem Warszawa M20. Był to samochód z małym okienkiem z tyłu, a mimo to nie miałem żadnych problemów na placu manewrowym. Uważam czujniki cofania w samochodach osobowych za zbędny gadżet. Ponadto, obecna technologia montażu tych czujników w zderzaku, moim zdaniem, szpeci auto. I jeszcze jedno - z doświadczenia - czym mniej tego typu "ulepszeń", tym mniej kłopotów z samochodem.Pozdrawiam
Komentarz
-
-
A jezdziles autem z czujnikami, dluzej niz jazda testowa ??
Wnioskuje, ze prawo jazdy masz juz ze 35lat, wiec wtedy nie bylo tez wspomagania, klimatyzacji, wycieraczki z tylu, pasow bezwladnosciowych, poduszek powietrznych i wielu innych rzeczy, ktore teraz sa poniekad standardem ktory ulatwia zycie.
Ba.. bez telefonu stacjonarnego, albo komorkowego jeszcze 20 lat temu mozna bylo zyc, a teraz jest to utrudnione.
Komentarz
-
Komentarz