Zamieszczone przez kontakt.pl
Karty rabatowe Statoil
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez parasiteTo już inna kwestia. Może uda się ugrać mniej litrów. Rozmowy dopiero mają się odbyć.
propo rozmów na forum seata pojawiły się wstępne informacje jak to wygląd,
"ze Statoilem są już pewne ustalenia nawet bardzo konkretne tylko mają 3 warunki które z naszej strony są raczej nie do spełnienia i teraz w czwartek będzie odpowiedź czy się ugną (w takim razie zostanie podpisanie umowy przez admina )
lub nie ugną i w naszej kwestii będzie decyzja czy przyjmujemy ich warunki czy nie,
Warunki
Przejście całej floty na statoil
karty przepłacone
maksymalny limit kart"
Komentarz
-
-
Na forum seata można zamówić Ja wczoraj zamówiłem Orlenowską i wpłaciłem kasę Karta ma przyjść do dwóch tygodni, jak przyjdzie dam znać."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Witam od pewnego czasu współpracuje ze stacjami paliw i to co piszecie o paliwach to jest tak
przykład warszawa
Wszystkie paliwa na warszawę (pomijając LPG) są ładowane w Mościskach koło Warszawy (chyba jeszcze bez 98 bo mają remont terminalu) paliwa 95 i ON na wszystkich stacjach są takie same, a paliwa super to jest zwykła 98 lub ON + dodatki, każda firma ma swoją kompozycję której pilnuje i doprawia zwykłe paliwa.
Bio komponenty są we wszystkich paliwach nieważne czy verwa czy super czy ultimate, po prostu muszą być. A bioON ma poprostu dużo większą ilość ale cenowo już bez rewelacji do nabycia chyba tylko na bliskiej.
Jedyna stacja która importuje paliwa i przez to są dużo droższe niż inne to shell i ich Vpowery.
A odnośnie kart dowiadywałem się na Lukoilu niestety niema szans.
Komentarz
-
-
Dzida, my mamy w firmie na Routex-ie rabat bodajże 8 groszy na litrze. Był większy i to ze dwa razy ale odkąd Statoil nie chciał jeszcze go zwiększyć olaliśmy ich i mamy Flotę Orlenu jako główne karty i rabat bodajże 15 groszy, jutro sprawdzę z kim można porozmawiać w Statoilu i zobaczymy co dalej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dig Dugkontakt.pl, Jak cała flota ma przejść jak nie mają wszędzie dostępnych stacji ?? Duże miasta tak, ale mniejsze i ościenne województwa kiepsciutko.
Komentarz
-
-
najswiezsze info ws kart Statoil
Zamieszczone przez misiaczek12Witam jestem po rozmowie z Statoilem i ostatecznie mogą zejść z warunków ale my nie wchodzimy <gra nie warta świeczki>
Nie ma rabatu na stacjach 123 ostatecznie można jedynie fakturkę sobie zabrać ale po co to nam ?
I rabat lipny 1gr za 12tyś/l
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maclukeZamieszczone przez natashJakie obecnie są warunki kart i jakie stacje wchodzą w rachubę?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
No dobra, kolega który się porozumiewał się ze Statolilem donosi że dziś nie bardzo jest co i jak ruszyć temat rabatów, polityka jest taka a nie inna i klient kupi paliwo, tak czy inaczej. Jakbyśmy zorganizowali naprawdę akcję między klubami internetowymi że nie tankujemy, może to pierwszy raz w historii by przyniosło skutek
Jeśli chodzi o Orlen, mamy dobre warunki ale też muszę trzymać ryj na kłódkę w tej kwestii i nie da się załatwić takich warunków dla Klubu/ów jak mamy na Flocie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainJakbyśmy zorganizowali naprawdę akcję między klubami internetowymi że nie tankujemy, może to pierwszy raz w historii by przyniosło skutek"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
Komentarz