Zamieszczone przez miecz
er-es nówka sztuczka - wrażenia
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
nasza droga: www.wpzs.pl
-
-
Zamieszczone przez IronNo przyszły tydzień mam urlop więc we wtorek podjadę na zlot w Wawa do Cafe66 tą niebieską RS'ką ... sorry, że mnie nie było jak obiecałem ale praca zatrzymała.
moze zawitaja dwie RS'ki, co ty na to, miecz :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Tak BTW, bo wlasnie dobry temat zostal poruszony: Ja podziwiam kierowników co nawsadzali se gadżetów jak w F16. Widac czesto takich na drodze. "Navi" z palmtopa świeci prosto w oczy, CB zapodaje jak nie zgubic sie w ciemnosciach... Hiper audio swieci wszystkimi kolorami tęczy, bo akurat na projektorze wyswietlany jest koncert Britney Spears.
Pelna koncentracja na tym, ktory slupek, ktora miejscowosc i co odpowiedzic panu z TIR-a, itd...
Staram sie takich jak najszybciej wyprzedzic i uciec, bo IMHO nie ma bata, zeby ktos taki byl skoncentrowany na bezpiecznym prowadzeniu.
Jakakolwiek akcja na drodze i koleś ma obsraną ze strachu zbroje, a w przypadku strzelenia dacha gadżety robią z niego sito...
Sorry z O/T.
Co do samego RS-a - poniewaz wszyscy pisza pozytywnie, to ja napisze co mi sie nie podoba, poza tym, ze sam samochod mi sie podoba bardzo.
Nie podoba mi sie za mala felga (pamietam Miecz, ze Ty musiales, bo masz jakis off-road do domu czy cos), ale jednak RS + 17-ka = very bad idea.
Ta jasna "alcantara" na fotelach - bedzie syf - nie ma bata.
Brak sterowania radiem w kierze - pomylka IMHO. Dali jakies gowniane gadzety typu czujnik deszczu, a nie dali tak podstawowej funkcji, ziwekszajacej wygode i bezpieczenstwo... :|TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSBrak sterowania radiem w kierze - pomylka IMHO. Dali jakies gowniane gadzety typu czujnik deszczu, a nie dali tak podstawowej funkcji, ziwekszajacej wygode i bezpieczenstwo..nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Czujnika deszczu nie ma w standardzie. Pozatym można wręcz pokusić się o stwierdzenie, że brak sterowania w kierze zwiększa wygodę i bezpieczeństwo - po prostu zmusza do nieużywania radia. hue hue hue.
Mikrus twój post jest dla mnie, jakby to ująć, utrzymany w niedżentelmeńskim tonie (np ten pasus z obsrywaniem może być denerwujący dla wszysktich korzystających z wymienionych przez ciebie elementów wyposażenia dodatkowego). Ja się nie obrażam, ale skoro jesteś moderatorem, to weź z łaski swojej i se wymoderuj tego posta.
Komentarz
-
-
Wszystko jest dla ludzi. CB radio zamierzam sam sobie sprawic. Nie mam tylko motywatora, bo mam zero punktow i fart do gliniarzy. Ale jak fart się skonczy, to pewnie skoczy się babci sranie…
Generalnie pisze o tym, ze niektórzy koncentruja się nie na tym co potrzeba i jest takich osob co raz wiecej na drodze…
Prosty test – jak gadasz przez tel podczas jazdy, to ogarniasz temat tak samo jak podczas normalnej jazdy? Watpie.
Test nr 2 – niektórzy z Was z pewnością ścigali się na roznych streetach, torach, zawodach, itd., albo chocby mierzyli się ze zwykłym gtechem. Co wtedy robicie z gadzetami, albo nawet zwykłym radiem? Przypomne – wyłączacie… Odpowiedzcie sobie na pytanie dlaczego.
Stwierdzam obiektywny fakt – gadzety ułatwiają poruszanie się w ruchu, w korkach, wśród gliniarzy, itd., ale obniżają koncentracje zwiazana z tym co najważniejsze.
Jeśli ktos twierdzi, ze jest inaczej, to jest dla mnie Napoleonem.
A jeśli ktos mysli, ze moja wypowiedz w temacie jest zlosliwa, atakujaca, itp., to jego problem…TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mieczPozatym można wręcz pokusić się o stwierdzenie, że brak sterowania w kierze zwiększa wygodę i bezpieczeństwo - po prostu zmusza do nieużywania radia. hue hue hue.
Boze jak ja kiedys marzylem o takim RSie :diabelski_usmiech - kiere mozna zapodac z R32 :diabelski_usmiechZamieszczone przez MaicroftZaraz dojdziemy do dlugosci bata na dachu, ze to symbol wydluzenia sobie czegos :lol: No bo ten tok dedukcji :twisted:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSBrak sterowania radiem w kierze - pomylka IMHO. Dali jakies gowniane gadzety typu czujnik deszczu
Jeżeli chodzi o brak sterowanie radiem w kierownicy to mogłoby coś takiego być ale mnie to nie przeszkadza. W korkach w Wawie spokojnie można zmienić płytę , przeskanować stacje itd :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IronMam go teraz zawsze włączony i nawet nie przełączam w największym deszczu na stałe ustawienia.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez IronMam go teraz zawsze włączony i nawet nie przełączam w największym deszczu na stałe ustawienia.
Dodatkowo jest jeszcze jedno zabezpieczenie. Jak wycieraczka jest przymarznięta to przy drugiej próbie jej ruszenia wyłączają się wycieraczki automatycznie.
uff nie ma to jak przeczytać manuala :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSProsty test – jak gadasz przez tel podczas jazdy, to ogarniasz temat tak samo jak podczas normalnej jazdy? Watpie.
[ Dodano: Czw 14 Gru, 06 20:00 ]
a skoro juz jestesmy przy RS'ie, to czy wiadomo w koncu jak jest z modyfikowaniem tego auta z DPF'em :roll: :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Irontu racja ... na szczęście o tym pomyśleli. Wycieraczki nie odpalają zaraz jak się włączy silnik. Tego dokładnie jeszcze nie rozgryzłem ale na 100% jak się ruszy to wtedy ruszają. Nie wiem czy przypadkiem po jakimś czasie też same nie startują.
Pamietaj jednak ze nie zawsze ma sie chec dokladnego skrobania calej szyby (i gore sie czasami zostawia - oczywiscie nie mysle o robieniu sobie tylko bulaja jak w statku) i wycieraczki lubia po tym poleciec w najmniej oczekiwanym momencie.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Kaszana
Zamieszczone przez mieczPozatym można wręcz pokusić się o stwierdzenie, że brak sterowania w kierze zwiększa wygodę i bezpieczeństwo - po prostu zmusza do nieużywania radia. hue hue hue..
bardzo dobra rzecz i zawsze już chciałbym to mieć.
Komentarz
Komentarz